Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 954
  • 2 160
  •   2
Отговори
# 1 650
Аз имам основно силиконови прибори, то си пише до колко градуса могат да се нагряват. А и повече се притеснявам от надрани тигани и съдове...Използвам за разбъркване и сипване, не ги оставям обичайно в гореща супа.

# 1 651
Какъв подсладител има в розовия тоник?
Аспартам. За захарин не съм сигурна.

# 1 652
Има и захар, и подсладител. Що...не знам. Тъй като го пия с розов джин, който е също кой знае какъв като състав, и понеже ги пия поради наличието на по-големи проблеми, не се впечатлих от състава.
Но пък получих киселини от тоя тоник.
Абе вкусно е иначе

# 1 653
  • На изток от Ада
Да, аз щях да взимам сиропа от Малина и къпина. Ами захар и подсладител и консервант  ами отказах се.

# 1 654
  • София
Тоя розов тоник го издирвам от седмица поне и никъде го няма. Подозирам, че го изтеглят нещо или е било само за лятото - не знам. На морето беше пълно, сега реших да го пробвам и греда Simple Smile

# 1 655
  • На изток от Ада
Аз също не го харесах много този тоник. Но много ми допадна с нар на същата марка.

# 1 656
Дървените неща у дома мажа/натривам с кокосово масло.
Да питам за био зеленчуците. Преди около месец имаше намалени био краставици- едни жълтеникави и безвкусни ми бяха, но го отдадох на намалението. Днес гледам пак на жълто бият, а си държат цена от 2 лева бройката. Та, хубав ли е биозарзавата и какво да не се купува? (Трябва да купя продукти за бебе племенница, която пристига след 2 дни).

# 1 657
Относно розовия тоник някъде четох ,че не очаквали чак такъв интерес и не били подготвени с големи количества, а сега не могат да смогнат с производството.
Аз го пробвах няколко пъти, но съм си любител на традиционните джин с обикновен тоник, тези розовите ми дойдоха прекалено сладки

# 1 658
Аз това лято се пропих😂.Газирано не пиех,но сега с тези коктейли, джинчета,апероли,вина започнах да пия.Опитах и белия и розовия тоник,розовия не ми хареса не ми е сладък, но ми има гаден вкус, разваля ми само джина 😂.Аз онзи ден търсих душ комплекта,нищо не открих даже и табела никаде не видях.
Запознах сестра ми със форумското прясно сирене😆 хареса и на нея.

# 1 659

Имам тези дъски, бяха фолирани два броя, купувах ги пролетта. Също като дръжката на шпатулата на Долче, след първото ползване стана "космата". Сигурно е имало някакъв етикет, но съм го изхвърлила без да го прочета подробно. Ако някой ги има, нека каже как е процедирал с тях, моля! Ако не ще мажа със зехтин и аз.

С финна шкурка(220-320) я заглади и после я намажи с някакво масло каквото си знаеш.

# 1 660
Който питаше за кантара, вече го пробвах. Ако има нещо неясно, да пита.

# 1 661
  • Пловдив
И аз се отказах от сиропите...и тези на Витанея и Био-то.

# 1 662
Сиропът Малина на Витанеа е хубав, особено разреден с газирана вода.

# 1 663
За тези подправки говорих миналия ден, днес се реших да взема за супа беше последното бурканче. Само сушени зеленчуци и подправки съдържа.
Скрит текст:

# 1 664
Точно магданоз най-лесно се съхранява нарязан и във фризера..вадиш и е като току-що нарязан. Сухия, на мен поне, винаги ми дъхти на сено Simple Smile

Пицата пиперони от брошурата, много ли е люта?

Общи условия

Активация на акаунт