Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 950
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 665
Точно магданоз най-лесно се съхранява нарязан и във фризера..вадиш и е като току-що нарязан. Сухия, на мен поне, винаги ми дъхти на сено Simple Smile

Бях писала не са само магданоз и за супа, просто аз избрах тези да си купя, има и за салати някакъв микс и див лук сушен.

# 1 666
Сега като видях купона за хартията, вчера поне 4 човека носеха такава хартия на излизане от магазина. Дали са били на зор да си купят или са объркали дните не знам Wink

# 1 667
  • София
Точно магданоз най-лесно се съхранява нарязан и във фризера..вадиш и е като току-що нарязан. Сухия, на мен поне, винаги ми дъхти на сено Simple Smile

Бях писала не са само магданоз и за супа, просто аз избрах тези да си купя, има и за салати някакъв микс и див лук сушен.
Аз издирвам див лук сушен, ама не съм виждала .

# 1 668
Ха! Изненада Joy

# 1 669
на сточна гара май имаше вчера розов тоник. имаше и бейби банани, взехе дно пликче з апроба. не ми харесаха.
заради един льольо стояхме сумати време на касата. беше натъпкал количката, но му паднала батерията на тел. пита предварително - мога ли да ползвам лидл плюс. касиерката - не. може ли впоследствие да се активира за покупките, тя му обяснява. половин час задава въпроси, касиерката му обяснява в детайли. маркира му тя стоката без той нищо да ѝ каже, седя, седя и накрая взе два артикула и се отказа от другите, след което започна да спори с касиерката.

# 1 670
Ако започнат да предлагат плодове и зеленчуци за рожден ден, ще се включа към Лидл+. 😄

# 1 671
РозАвия тоник не ми хареса на мен. Стандартен пия макар и рядко. Като цяло не съм фен на газираното много.

# 1 672
Тия сухи подправки за салата не си ги представям в салата. Освен да овкусят дресинг и да се понакиснат там.

# 1 673
А, защо, става, но е компромисно. От водата в зеленчуците омекват. Като разликата между полуфабрикат и домашно приготвено. 🙂

# 1 674
До сега не ми е минавало през ума, че мога да влагам сушени подправки в свежи салати и някак си не съм узряла за тази идея.

# 1 675
на сточна гара май имаше вчера розов тоник. имаше и бейби банани, взехе дно пликче з апроба. не ми харесаха.
заради един льольо стояхме сумати време на касата. беше натъпкал количката, но му паднала батерията на тел. пита предварително - мога ли да ползвам лидл плюс. касиерката - не. може ли впоследствие да се активира за покупките, тя му обяснява. половин час задава въпроси, касиерката му обяснява в детайли. маркира му тя стоката без той нищо да ѝ каже, седя, седя и накрая взе два артикула и се отказа от другите, след което започна да спори с касиерката.
Добре де, защо ми се върти в главата нещо че можеше с телефонния номер вместо да се сканира от екрана и пак да се маркира на човека приложението... Имаше ли такова нещо или кафето нещо ми е дошло малко тая сутрин?

# 1 676
Не съм чувала за такъв вариант аз поне...

# 1 677
  • Sofia
Мдааа... слагат се в дресинга подправките, сушените са с по-концентриран аромат/вкус и вършат чудна работа.

# 1 678
Вчера нямах друг избор и сложих сух копър на краставичките. Добре бяха, но краставицата е много водна и може да поеме сухи подправки.

# 1 679
Миленски, див лук имаше най-много в кашончето, то си беше миксирано вътре с различните видове, за супа и салата имаше най-малко по 2-3 бройки.

Общи условия

Активация на акаунт