Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 944
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 680
Надникнах в предстоящата от 01.09 френска брошура (тематична алпийско + сбирток вкусове от цял свят) и попаднах на тези интересни Сиен продукти за коса с макадамия, ще видим тук дали ще пратят:

# 1 681
Аз имам шампоана с макадамия. След препоръка на Тета в темата.

# 1 682
Имам шампоана, свърших балсама, имам и от крема за коса. Хубави са, не са нови.

# 1 683
Само шампоана съм виждала в магазина, и вземала преди доста време (после взех и последователно и други видове шампоан Сиен за проба). Балсам с макадамия има ли сега, когато вземах шампоана нямаше в нашия филиал ? На серум и крем също не съм попадала, не е лошо и тук да я има пълната серия.

# 1 684
  • Sofia
Аха на шампоана с макадамия и аз съм фен, въртя го с кератиновия.

# 1 685
От лидълските шампоани Сиен и аз тези два предпочитам. Но съм пробвала от другата серия само още един Сиен (за обем 2в1 с балсам). Балсамите при нас обаче са от другата серия, Cien Professional нямаше.

# 1 686

Добре де, защо ми се върти в главата нещо че можеше с телефонния номер вместо да се сканира от екрана и пак да се маркира на човека приложението... Имаше ли такова нещо или кафето нещо ми е дошло малко тая сутрин?

Не съм чувала за такъв вариант, не знам. ако можеше, щяха да го направят, при нас са много любезни. но този направо ми скъса нервите.
слагат се сухи подправки, да. например риган много върви на ракиена салата тип гръцка

# 1 687
Кои са профешънъл? Тия, френските, от снимката ги видях, но не мога да разтегля снимката и реших, че са тези, които съм купувала.

# 1 688
Само на този  (и другия с кератин, в червената опаковка) съм попадала, ето шампоана:

Под марката Сиен пише и Профешънъл. Другите от фр. брошура са с подобна опаковка.

# 1 689
Ооо, и аз имам същия купон! Мисля винцето да взема:laughing: Wine Glass
Хубаво ли е?

# 1 690
Ами вие изпуснахте хубави продукти за коса с макадамия, имаше крем за коса и маска за коса, и балсам и душ гел:

# 1 691
От тази серия, Леми, взех с масло от авокадо един продукт (възстановяващ крем за суха коса). Предпочитам, обаче да има постоянно в асортимента такива продукти- цяла серия, а не от дъжд на вятър.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 12:01 от fenyx

# 1 692
Покрай твоята реклама се опитах да снабдя с показания крем за коса, ама йок.

# 1 693
Струва ми се, че с такива серии за кратко предлагани тестват потребителите ( в смисъл какво би се купувало). Например крема със злато само веднъж видях (може да е имало и преди това някой път), но последните една-две години тук го няма, а в брошура на чуждестранен Лидл видях някъде, не е спрян изглежда.

# 1 694
  • Sofia
Аз преди малко взех шампоана за пърхот на Сиен - да го пробваме (ще го въртя с макадамовия и кератиновия). До него се мъдри H&SH na почти четворна цена.
Взех и още от "лятната" тоалетна хартия - много ни харесва.
И  още сироп от Бъз.
Дани, благодаря, че спомена подправките в бурканче, взех си едно от микса (много ми допада) "за салата'" и две "див лук", а също и от любимия ни "черен п-р на зърна".

Общи условия

Активация на акаунт