Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 784
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 950
Хубаво и качествено вино, от което сте доволни да ми препоръчате ? ☺

# 1 951
Хубаво и качествено вино, от което сте доволни да ми препоръчате ? ☺
Аз харесвам Бардолино розе, както и на Чимароса червените, Каба гайда -също.
Белите не съм пробвала.

# 1 952
Първо да се оплача - пържейки лидълски селски картофи в кучата еър фрайер фурничка, тя отиде в небитието 😢. Купена от емаг, но от друга фирма, румънска. И да я рекламирам, ще фалирам да пращам по куриер толкова тежко и обемисто нещо.
И сега започнат въпросите ми, защото силвъркрест има идеален такъв уред с всички приспособления на много изгодна цена. Преди време бях видяла, но човек няма как да трупа резерви от електроуреди.
Въпрос първи: как да разбера дали някъде има останала бройка и как да стигне до моя филиал?
Въпрос втори - ако поръчам от сайта на немския Лидл, важи ли у нас гаранцията?
И въпрос трети: поръчал ли е някой от Германия от Лидл чрез Габко и как се оправи с регистрацията по изискванията на превозвача?
Преди време се опитах да се регистрирам в сайта на немския Лидл, за да поръчам нещо дребно. Когато си въведох данните си по изискванията на Габко, сайтът ме наплю и нищо не стана. С други сайтове не съм имала подобни проблеми.
Моля за помощ, защото без този уред съм все едно без ръце.

# 1 953
По т.2 беше коментирано назад, вчера или онзи ден. Противоречиви бяха мненията сякаш, не мога за това да преразкажа..най-добре се върни и прочети.

По т.1..май вече я няма тази опция. По-добре питай тук.

Аз пък видях доста шевни машини, а не помня да са пускали скоро. Но то и не гледам много брошури, та не съм фактор.

Нямаше и пица пиперони.

# 1 954
  • Бг-мама
Недоволна , до скоро при нас имаше. Днес не обърнах внимание. Утре , ако ходя ще видя. От провинцията съм , но бих могла да ти я купя и пратя по куриер. Ако има и ми направиш и скрин шот на картата ти бих могла и с нея да ти я взема , за да си имаш и дигиталната бележка.

# 1 955
Недоволна , до скоро при нас имаше. Днес не обърнах внимание. Утре , ако ходя ще видя. От провинцията съм , но бих могла да ти я купя и пратя по куриер. Ако има и ми направиш и скрин шот на картата ти бих могла и с нея да ти я взема , за да си имаш и дигиталната бележка.
Ще съм много благодарна. Сега ще пратя на лично скрийншот на картата. Не знам как бих могла да се реванширам.
И може ако решиш, да не е с наложен платеж, а да преведа по банков път парите, след като получа бележката, за да си сигурна. Но трябва да е фурната, а не малкия фритюрник. Цената беше около 200 лв.
https://www.lidl.de/q/search?variant=default&q=silvercrest+9 … eissluftfritteuse

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 19:56 от Недоволна

# 1 956
Някой купи ли си от тези снаксове с черния пипер? Не съм чела всичко наред.

Това е нааааай-вкусният снакс, който съм яла. Изкупих всичките изостанали в нашия. Кажете ми къде да открия подобно Simple Smile

# 1 957
Вчера на тръгване към село минах и купих всичко необходимо за почивните дни, вече си имам кухненска везна и в двете къщи, не да я разнасям и все да е там където не ми трябва. Днес пазарувайки разни дребни неща( май само те не бяха тяхно) в селския магазин се оказа, че съм в  Лидл... ама цените са двойни. Зареждат си хората като от склад, ако следят и промоции вероятно и 150 % печалба имат.

# 1 958
  • Sofia
Морена, какъв е чертожния комплект? И по-важно ми е съдържа ли транспортир?
Този... гъвкави са, ако има значение. Не различни видове, както пише в приложението, а различни цветове, има и цикламено, и синьо освен жълтото.

# 1 959
Да ви споделя, за който тъгува за Шоко Нуса. Понеже много пъти сте го коментирали, та гледам онзи ден в един гръцки Лидл, че има. Веднага награбвам два буркана. Цената - екстра. Но да знаете, че вече са го "обогатили" и него с палма. Поне гръцкия. За вкуса не мога да се изкажа, защото за пръв път купувам и не знам дали е същият.

# 1 960
  • Бургас
...Доколко разбирам, Брадата не е върнала пилето, а само се е оплакала. Предполагам, че в случая ако просто се бяха извинили и казали, че ще направят проверка на съответната партида, щеше да е ок. Но те казват, че едва ли не тя не знае как да занесе месото до тях и как да го съхранява...
...
Именно, Долче! Затова и подпалих - да ми се носят от 10 кладенеца вода, за да ме изкарат малоумна едва ли не и да загубя толкова време в безумни разговори... сюрреалистично ми дойде Rolling Eyes И накрая с един неприятен тон: Ох, ами искате ли да Ви изпратя един извинителен ваучер от 10лв? Ако прецените че искате - ще Ви изпратя...  Все едно съм  си направила труда да им сигнализирам и да губя близо 15 минути работно време да се разправям с радио все едно, е само за да си изкрънкам "заветния" ваучер и видите ли, нА, ей Ви го, ще го изпратя Close  А аз всячески се опитвах да обясня, че Лидл ми е любимия магазин и ми се иска да си остане такъв и проблемите да се решават своевременно - затова и им пиша да си проверяват доставчиците, наличностите или каквото там са сгафили. Но на госпожата не ѝ пука дали ще продължа да си оставям по над 600лв всеки месец там или ще ги пренасоча другаде... Наистина ще взема да попитам мениджърката дали това ще им е новата фирмена политика, така че Леми, ще съм благодарна да ми пратиш координатите ѝ Hug

Да попитам (макар че мнооого се съмнявам), дали нейде е останала машина за вакуумиране? В понеделник взехме комплект торбички, за да пробва половинката дали работи на майка му машинката, дето ѝ беше подарена преди. Но се оказа, че са минали 20 години от тогава и завалийчето хич и не рачи да засмуче някакъв въздух, да не говорим с какво тънко телче се прави запечатващия шев. И тръгнахме да издирваме лидълската машина, ама нъцки - нийде не открихме Confused

# 1 961
В София в Х. Димитър вчера следобед имаше доста бройки от вакумиращата машина.
Не помня кой питаше, но аз съм пазарувала от немския Лидъл точно с Габко. Никакви проблеми нямаше.

# 1 962
  • Велико Търново
И моя селски магазин е мини Лидл Simple Smile
Цените са като лидл но без намаления, т. Е. Купуеат по промоции и зареждат. Мен това ме устроива, когато е за нещо дребно и внезапно необходимо. Гледам срока н годност и тогава вземам, не че нещо застоява, защото е населено селото, но все пак.
Чакам пастата на В5, да си я имам на склад, ако реша да чистя основно нещо старо:)
Някой има ли идея в Лидл има ли черни Маслини без костилка?

# 1 963
Май няма.
В пликче има едни комбинирани, без костилка, зелени и други са..смесени.

# 1 964
И моя селски магазин е мини Лидл Simple Smile
Цените са като лидл но без намаления, т. Е. Купуеат по промоции и зареждат. Мен това ме устроива, когато е за нещо дребно и внезапно необходимо. Гледам срока н годност
Ама брашно от 0,65 лв на 1,4 лв ...просто рядко ходя и познати продукти и интересни цени ми направиха впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт