Лидл 154 - Августовска жежка

• 112 345
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 2 070
Сега погледнах, още има съобщение за технически проблем.

# 2 071
Много е полезно да има часовник в банята. Аз ползвам този на блутут колонката - хем ми пее или ми говори в допълнение на часовника.

# 2 072
Такава колонка точно с часовника ме изкуши, ама това нещо само от близо мога да видя нещо на него, та в крайна сметка сега ми пее в кухнята а не в банята. То като ще е така, обикновено си оставям фитнес гривната на две крачки от душа и си гледам на нея колко е часът.

# 2 073
Някой от Плевен ходи ли да види разпродажбата в Сторгозия? Какво има в кошовете?
 Аз ще отида до ден-два, но дотогава може да са свършили хубавите неща...

# 2 074
  • Буркина Фасо
какво ви интересува часа в банята ?
за определени минути ли се плицукате ? Smiley

# 2 075
  • Sofia
Часовник в банята -  за маски - на това, онова...  и както някой писа - да не се отнесеш и закъснееш за където там сте тръгнали...

Хищното растение  бих взела "да лови" мушички, не да го изхранвам с такива.
Ама взех да се чудя, като е толкова тегаво за гледане... ще видя. Иначе баш за студено време ми трябва като прибера подправките вътре, ама ако ще го уморя дотогава...

# 2 076
  • Буркина Фасо
Часовник в банята -  за маски - на това, онова...  и както някой писа - да не се отнесеш и закъснееш за където там сте тръгнали...
една вода за 5 мин. веднъж месечно и съм като нов Smiley

# 2 077
  • София

Хищното растение  бих взела "да лови" мушички, не да го изхранвам с такива.
Ама взех да се чудя, като е толкова тегаво за гледане... ще видя. Иначе баш за студено време ми трябва като прибера подправките вътре, ама ако ще го уморя дотогава...
Странно е ,взех див лук от него направо извираха малки мушици, рязах го известно време и накрая го изхвърлих. Беше на терасата, обаче рояците не се траеха. Имам още 2 цветя на терасата с тях няма проблем.

# 2 078
Докато бях без часовник в банята, плицукането не беше минутки, а часове. Аз съм от тежките случаи, нормалното ми къпане е над час. С часовник успявам да го свия на 30-40 мин. Smiley И музиката ми дава ритъм да действам по-живо. Laughing

# 2 079
  • Варна
Дали има тема за продажба на стоки от Лидл? Искам да продам апарат за кръвно налягане от тези с маншон. Купен е за 35 лв октомври миналата година, в гаранция, неразличим от нов, работещ, ползван 5 пъти. Бих го продала за 20 лв. Някой иска ли го? Седи си в кутията, просто не ми е нужен вече... Извинявам се ако подобни постове не се толерират.

# 2 080
  • Варна
ОЛХ, Базар, някоя група във ФБ... Няма теми за продажба във форума.

# 2 081
Sad Ще падна, защо ми трябваше да влизам в темата, преди 3-4 дни дадох сто кинта за апарат за кръвно в Макрита, или както се казват аптеките.

# 2 082
  • Варна
ОЛХ, Базар, някоя група във ФБ... Няма теми за продажба във форума.
Там - ясно. Исках да предложа първо тук, тъй като сме си "наши хора" Laughing

# 2 083
Приложението отново не работи.
Мазаляк е на касите. Касиерите трупат отстрани върнати продукти, а друг търчи с една количка и ги връща по рафтовете.
Ако знаех нямаше да ходя изобщо, но чак в магазина ми изписка известие на телефона  “Уважаеми клиенти, използването на отстъпки с Lidl+ е временно затруднено. Извиняваме се за неудобството”...

# 2 084
  • Sofia
Добре че нямам за пазар неща от лидл+, иначе ми е любопитно ще ме питат ли на касата дали го ползвам... ще видя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт