Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 673
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 105
Карамелова, да не сме близначки? Добре де, ти си по-Убавата близначка. Ама, аз, като особено умната от двойката, да ти напомня, че издърпването за косата е много ефективно. И не ми мрънкоти, че нямаш сили. Имаш, имаш. Айде, действай!
Фил, и до ден днешен се чудя кое е по-гадно - да са болни едновременно и двамата или тъкмо да оздравее единият, да се зарадвам и другият да се вкисне. Бързо да им минава на дребните.
Обществото, добро ви утро.

# 106
И аз така

Добро утро!
Когато ми е било тежко, съм си повтаряла ' Няма да е все така'. Карамел, ще свърши това изпитание и тогава намери време за себе си, за възстановяване и балансиране.
Септември е много приятен за море. Ени, добро решение!

# 107
  • Пловдив
Добро в понеделник!

Елифче, в тая жега и на пясъка не мож да стъпиш Wink

Мор ще е, да...43* го дават при нас.

Ся на раздумка с колежката и ме сюрпризира, че от утре съм сама, та Nerd

# 108
  • София
Добро утро.
Елиф подкрепям те на сто %>
Аз в 17 ще изляза чак в жегата.

# 109
Ахой, прибрахме се вчера в 10 вечертаааа... б*си и пътя, 6 часа... хффффффф....опитах да ви изчета, не знам дали успях, ше опитам да пиша, дано успея... добре мина почивката, море ядене сън море ядене сън и само тва, щото четвъртото е миражжжжжж ...
довечера шви пусна снимчица на моя милост, ма с дрехи. Казах му на ММ  - направи ми няколко снимки бе, кат папарак ми ги направи, да имам и аз, стига само вас съм снимала, той направил 2 Close

# 110
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Пиша ви от работното ми място!
Много изпуснах, мама и малкото Панде, Карамелка, Сирос?!?, ама предната седмица бях детеглед и домакиня.
Не че не си водя детето с мен сега, но поне вече е добре, налепите минаха, утре сме на контролен преглед, и ще видим какво ще каже педиатъра, имам желание към края на седмицата да го доставя в градината дребния.
Нощес беше адска жега, никак не ми е отпочинало!
Хубава седмица на всички!

# 111
Карамела, Фил, как изкарахте нощта?
Ени, и ние сме вързани с отпуската на МУ. Винаги почива две седмици в началото на август, винаги сме на море в най-голямата лудница. Преди 20-тина дни като бяхме за уикенда, беше супер спокойно и приятно, но няма как да зи вземе отпуск по-рано.
Мен ме започнаха от сутринта със служебните обаждания. Веднага си пролича, че е понеделник.
Лека седмица на всички. Пазете от жегата днес!

# 112
  • France
Ама то нощ ли е имало? Не съм разбрала Tired Face

# 113
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ама то нощ ли е имало? Не съм разбрала Tired Face
Как сте, Фил?

# 114
Привет!
Карамелче,как сте днес? Ти намали тия отрови,че се отразява и на здраве,и на кожа,на всичко. Не че и аз не съм ги увеличила. Преди минавах с 1/2 кутия,ся не стига...
Бърдче,той ММ няма изобщо отпуск. Сега имаше 3 почивни,1 на работа и пак 3 почивни,та се договори с началника да му пише един сив ден и да се слеят. За септември пак така ще ги гласи. Да се надяваме на топличко време и вода тогава,иначе не се съмнявам,че ще е по-спокойно. То август си е отпускарски за всички почти.
Обаче цяла нощ сънувах морета.. 😂🙈
Мързелче,викаш свърши рахата,ся почваш пак тикв.... 🤣 Шегувам се. Чакаме снимки. Иначе и ние сме така-аз сниииимам,снимам,а мен никой. 🤭🥺
Ре,не внимаваш,момиче!
И Лори се загуби... 13 и тя рядко ми се мярка.
Другите липсващи да се разпишат също.
Хубав ден и успешна седмица! Пазете се пт жегите. ❤

# 115
Фил, как сте успя ли да овладееш температура?
Карамел, ще мине Hug Дано днес е по-добре положението. Ама са инати големи, после като малки деца се сърдят, да сА ни здрави нервите. Родителското тяло не мога да го накарам едно ПКК да си пусне, не ми се обяснява за по сериозните неща.И как със счупен крак и пукнати три ребра се беше измъкнал да рине сняг Triumph
Съншайн, радвам се че малкия е добре вече.
Дзверо снощи се държа прилично, е после не спа почти цяла нощ, но пък доволна.
Сега съм по задачки, ама малкото заспа та го чакам в колата пия кафе и се радвам на малко тишина.

# 116
Привет, диаманти! Моето чудо спа цяла нощ, а аз осъмнах, бродеща като дух.
Лоли, радвам се за детенцето, дано всичко е наред!
Фил, как сте?
Балонче, говори ми, моята я изписват след двустранна пневмония с уговорката да си почива, докато й пусна дрехите  в пералнята, тя се беше позиционирала на едно столче да прекопае ягодите!!!
Преляха й система днес  и спазмалголитици, за довечера има алмирал. И сега е готова за подвизи. Личната й каза, че е хубаво да полежи в болница два-три дни, тя категорично отказа. Уведоми ме, че утре няма да отиде и при нефролога, щото, нали днес няма болки, а и той какво пък толкова ще й помогне!?
Нямам нерви и енергия за битки с вятърни мелници. Направих си кафе и си сипах капачка утеха. Знам, че няма обед още, но стомахът ми е завързан на възел и имам чувството, че всеки миг ще експлодирам.
На вас желая от всичко хубаво по много!

# 117
Беболина е с температура! Отпаднала и мрънкаща. Яд ме е на баща й, който вчера в най-голямата жега ни юрна на плаж!

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 12:46 от Sissy

# 118
  • София
Карамела, гуш. Как те разбирам само. При мен МН е такъв. Казах ти да и спреш болкоуспокояващите, за да няма накъде да мърда и да кандиса на болница. Дано се оправи бързо жената.

# 119
Еее, Сисунче, да му се не види, аман от гадости! Как е малката душица,на лекар ходихте ли? Скоро да се възстановява! Гушки Hug
Редактирам се - Рен, много е трудно с такава "порода" хора. Повярвай ми, предпочитам стократно аз да съм болна, защото мисля, че ще реагирам адекватно, отколкото, тя, която измъчва и себе си и мен с невъобразим инат...

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 12:47 от Caramella

Общи условия

Активация на акаунт