Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 618
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За ризото,арборио,винце,сметана може Ще хвана мм да направирави .
Инак ориз със зеленчуци праея отделно и съединявам на място

# 91
Карамел, съчувствам,но не е толкова страшно, колкото изглежда. Наложи ми се след секциото да си правя сама инжекциите в корема и се бях стреснала яко. След първата видях,че нищо страшно няма!
Мид, оригиналното ризото няма сметана,само консистенцията му е такава! Има обаче доста рецепти в нета със сметана! Нещо като спагети Карбонара. Повечето хора, които познавам си мислят,че се прави със сметана!

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 20:50 от Sissy

# 92
Момичета, извинявам се, че съм през пост, само да задам въпрос на Кроталче и замлъквам, Кроталче,  колко да забия иглата? Само връхчето или???
Ох, полудявам Cry
Цялата,все пак не правиш подкожна инжекция.

# 93
На мен пък точно сметаната ми е любима в ризотото. И други неща обичам със сметана. Иначе знам,че е специален ориза,за това писах на Пандето,че и този за зеленчуците ако е обикновен,бисерен,няма да стане ок. Този обикновения само с месо на фурната е ок,за другите неща си има други видове ориз.
Закарахме ММ на работа,сега не ми се влиза. Седим си на хлад на двора,Синеочка се люшка,аз слушам щурчетата... Идилия!

# 94
Много сте писали, отгоре-отгоре минах ...
Карамелка, ще се справиш с инжекцията, можеш! Кураж до вторник!
Стискам палци за Монстърчето на Фил. Да не вдига толкова висока температура и да не тревожи мама.
Ризото не мога да готвя, нямам вдъхновение за него.

Боли ме глава, а трябваше да бъде хубав ден Sad

# 95
  • France
Карамела, и на теб не ти е леко.

Монстърчето е с 38,4. Ако се задържш и утре, ходим на доктор. Иначе е непослушен, колкото си искаш.

# 96
Ние бяхме до спешното, че ситуацията излезе извън контрол. Пак не постъпи в болница, не искам да влизам в подробности какви панаири направи. Сестрата я е запомнила от предишни посещения и ми каза точно думите на Фил  - Не ти е лесно! Много труден пациент е! Утре ще я водя при личната да й направи система, няколко дни трябва да се влива система, това е единственият вариант да си остне вкъщи. Благодаря ви за подкрепата и съпричастността!
Фил, не спирам да  ви мисля! Дано имате спокойна нощ и Монстърчето утре да е здравичко!

# 97
  • София
Ох, Карамелче, колко добре те разбирам! Дано помогнат системите!

Фил, щом има сили да беснее, значи организмът се справя. Поне моята Пандичка съм забелязала , че когато е отпаднала и лежи, става зле положението. Щом е палава въпреки Т и другите екстри, оправя се по-бързо.
Дано утре се похвалиш със свалена Т!

Взимам си книжката и се размазвам в леглото. Ама умее да задържи интереса на читателя този Сафон! Пристрастих се към книгите му. А дори не бях чувала за него преди вие да го споменете. Златни сте ми! ❤️

# 98
Ех, Карамелче, дано нощта мине леко. И дано има ефект от системите.
Фил, бързо да оздравява Монстърчето. Лека да е и при вас нощта. Хубаво е, че има сили да дивее и да е непослушен.

Ние се почерпихме и се прибрахме рано. Пълно е с румънци. В заведението от двете ни страни имаше големи румънски компании. Много жега е тук, няма нито полъх. Ени, добре сте решили да отложите за септември. Хем няма да има такава навалица, хем няма да е толкова топло.

# 99
Абе,Бърдче, бях се настроила някак,ама то морето си е там,няма да избяга. Кофти е с отпуска на ММ,но когато,тогава. Поне ще е спокойно,че точно навалиците искаме да избегнем. А пък този уикенд ми обеща да ме води на Дунава,има роднини в някакво село,никога не съм ходила. Blush
Карамелче,вземи Аулин или Оки,ако нямате. Поне малко да й облекчи болката,ако много се засили. Много е гадно това,през което минавате. Ама и тя защо се инати? Моята поне звъни и казва Ще ме закараш ли в болница? и отива,остава,прави квото й кажат. Това си е мъчение и за нея,и за теб. Ехх че са магарета! Confused
Стискам палци за Фил,да имат спокойна нощ и утре да се похвали,че минава вируса.
Скука ми е,май и аз ще захващам някоя книга и ще се опвам.
Нямаме вода,добре,че поне следобед се изкъпах. Satisfied  А Синеочка беше окъпана с маркуча. Joy Пръсках да разхладя кучето и тя каза,че искала и нея. Напръсках я леко,после се жалва на баща си,че съм я била намокрила! Grin

# 100
Два след полунощ е, имам жесток главобол,тялото ми е като пребито, но не мога да заспя, кълбо от нерви съм. А утре трябва да съм на линия и отново по болници. Налазили са ме депресивно суицидни мисли и рева тихо в тъмното.
Харесва ми комуникацията във форума - има общуване, но  няма звук.
Изпушила съм 45 цигари...

# 101
  • София
Идвам да се оплача от вас. Никоя не ме сръчка, че имало нова тема. Аз мислих, че сте по забавления.
Карамела, съчувствам ти. И по-зле ще става с годините. Бетер деца са. Дано успее да ги изхвърли и да мине.
Карамела, ще мине. Просто я приеми като малко дете.

# 102
  • France
И Вируславчо е с 38,1°. Само като го пипнах и ми стана ясно...
Карамела, моля те, недей пуши толкова. Нищо не помагат тъпите цигари, а само болежки ще си докараш с тях.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 10:05 от Philomena

# 103
Гутен ви сабахлен в понеделник, бамбини!
Днес, у наше село ша е моррр-червени, пембени, каранбозови кодове предстоят!! 40 плюс, ве!! Опитвам се да асимилирам и подготвя психически!!
Кармелита, с мама требе со кротце, со благо и малко кютек/разбирай непреклонно/, няма друг начин! Баща ми, бог да го прости, беше същия, докато го накарам да иде на лекар, офффф! И не пуши толкова! Ще се оправи!!
Панди, и аз съм очарована от Карлос Руис Сафон!! Еми нямат оставяне книгите му, даже и в 00 ходих с тях!! 😀
Момичета, на всички желая лек и прохладен ден! Довечера, тук на отчет!!
Фил, да се оправят дечицата! ❤️❤️❤️
До скоро!

# 104
Добро утро и от мен!

Не ми се мисли днес как ще я избутам, при тези температури. И все пак остава ми малко до отпуската, това ме крепи.

Дано се размърдат в сервиза и ми оправят и колата, че с обществен транспорт не е работа.

Общи условия

Активация на акаунт