Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 877
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 095
Мдаааа... Абе ще се окаже, че сме като в онзи лаф - подушили са се магаретата през три баира...

# 1 096
  • Германия
Да се оплача, че дано ми мине главата. В понеделник се опитах да изтегля 300 евро, банкомата изписа технически проблем и хоп получавам SMS че сумата е изтеглена, веднага обаждане в банката. Отишли за осчетоводяване, трябвало да видим дали ще се върнат по сметката или ще се осчетоводят. И аз чакам, до днес, хоп - осчетоводени. Веднага пак обаждане до ОББ, след отново подробно обяснение какво е станало, служителката ме пита - и вие какво предприехте като се случи това.
Ми какво, изиграх една ръченица от кеф и за потрес на немците, ми се искаше да и отговоря, ама любезно обяснявам за втори път, че съм се обадила веднага.
Ми нищо не можели да направят, сега ще подавам декларация за оспорване на плащането и евентуално след две седмици ще имам отговор дали ще ми ги възстановят или не.
Замислям се да се развеждам и с тази банка, да взема да пристана на някоя немска, ама още езика ми не е на ниво и при проблем няма да мога да се разправям.

# 1 097
Бабче, каквато и банка да си избереш, все в същите ягоди ще си, ако е с български клон, който ще те “обслужва“.
А тукашни фирми е малко вероятно да ти превеждат заплатата в банка в Хонг Конг...

# 1 098
Карамелка, гуш. След теб каквото и да кажа, ще бледнее.
Фил, колко още сръдни ще имате такива ... Бели кахъри са това. А ти защо се чувстваш самотна? Виж колко съфорумки сме тук. Пиши и на лични, ако искаш, някои от нас сме го минали този път, има светлина, да знаеш.
Панди, добре звучиш, браво! Малката е била бонбон. Сега е пораснал и нахитрял бонбон.
Баба Яка, неприятно ...
Кло, приятна почивка от утре!

Хубави и спокойни сънища на всички!

"От сила имате нужда само, ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов"

# 1 099
Ей, на, докато ви изчета и станало днес 👀

Сали, тъй хубу си представих как си се сгънала.. та щях да сгъна от смях 😂👌
Карамелота, ако на мен ми се случи туй дето така образно и смешно описа.. ще се гътна Одма. Важното е, че намираш винаги на какво да се разсмееш и да заразиш и нас с твоя хумор 😍 Аз също ти благодаря за страхотните минути, които подаряваш всеки ден тук. Караш ме да се усмихвам, хиля се като зелка, или пък, така тежко ги редиш някой път, та до душА, значи..
Панде ❤
Кро, искам помоШ, като за мен.. Нали знаеш колко съм паметлива... Та, би ли ми припомнила заглавието на филма, за който писа днес. Ако ма хелпнеш, ща черпя с един бургаШки гларус😁
Приятни сънища на всички!

# 1 100
Карамелова Heart
Търти, вярно днес стана. Нощта ще е дълга.

# 1 101
Пу, съм първа! С моята запазена марка - Гутен ви сабахлен, бамбини!! Остава още 10 дни до заветната отпуска!! Броя и часовете даже!
Малииии, ма ний сме се събрали едниии, ма тъй краставите магарета се надушват! 😀
Преди, като ми беше сдухано, посягах към Чудомировите разкази, а ся.. бг мама, у наш"та тема и само 2,3 поста и се хиля яко! Още по време на извънредното положение, миналата година, щяха да ме свалят от влака, щото се хиля, та чак хълцам. Всеки се маскирал, а на мен ми рукнаха сълзите от смях! Тук, с моите гугутки! И аз ви благодаря за прекрасните мигове с вас-Кротева, Уиш, Тринкито, Сисун, Елифко, Енито, Сиросче и Киликандзера 😀, Добри, Кло, Кармелита, Бърди, Мързелина, Герата, Панди, Фил, Яката бабка. Моля да бъда извинена, ако пропусна някой! Обичкам ви!
Лек ви четвъртък, девочки!

# 1 102
Кукуригуууу...
Аз па никой нема да хваля, щото да не си вирнете носовете твърде много Stuck Out Tongue
Два дена до заветната отпуска и 6-часовото влачене до моренцето, йееееее...
Колегата - дразнител продължава да дразни всички...що ли го търпят, докога ли ше го търпят... горканчо той, вечно недооцененият...
Оф, днес пак влачене по лекари, писна ми вече, и джипито е в отпуска, после пък ние излизаме и ще има една седмица за последни оправяния... дано не прецакам нещо...
И съседите от втория етаж пак врещяха снощи... ама тоя път и голямото момиче се включи във врясъците... в 11,30 вечерта... чудничко

# 1 103
Добро утро!
Кафето е готово!

Тринки,предполагам,че питаш за този с култовото изречение с клиентите.Малко старичък,но тези дни си пускам такива.Снощи гледах"Френска целувка" Smiley
Ето го батко ти Ръсел.
"Добра година"
https://filmisub.com/filmi/komedii/4887-a-good-year-dobra-godina-2006.html

Хубав ден!

# 1 104
  • Пловдив
Добро в четвъртък!

Голяма група сме! Така ми се ще да можеше една среща да се заформи... Simple Smile Revolving Hearts

Мързелче, ама оти с влак на морето? А колата?

Бабе, тука нЕма бой...ама Кро ти е обяснила добре Wink Ти у немско ли се подвизаваш?

# 1 105
О, тия 6 часа са с кола... айде, 5 са, аз преувеличих малко, ама със спиране в Търговище си стават... а са 5, щото одим у Кранево... мдаааа...

# 1 106
  • Пловдив
О, тия 6 часа са с кола... айде, 5 са, аз преувеличих малко, ама със спиране в Търговище си стават... а са 5, щото одим у Кранево... мдаааа...
ай, ай...

# 1 107
Спирането в Търговище,си е спиране в Търговище.На кръчмата до Еко,грехота е да се пропусне.

# 1 108
Спираме, щото ММ е оттам. Лаф с един приятел, лаф с втори приятел, минаване през един конкретен магазин за месо, щото имали най-убавия адана кебап и то стана...

# 1 109
На Бяла спрете,да си купите луканка.Страхотни са.

Общи условия

Активация на акаунт