Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 893
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 080
Якче,ние като е да бой,свирим. Smiley Щом няма споменато нещо за багажник...
Мисля да позяпам един стар романтичен филм.

Сканио,да не тръгна?

Панде,прегръдка!

Карамело,никаква Касандра не става от теб! Smile

# 1 081
Има сайт за проверка на документите. Моята книжка,изтекла през октомври или ноември 2020,си е валидна все още. Уми,виж там,но съм 99,99% сигурна,че е удължен срока.

Панде,гуш!

# 1 082
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ени, не я заблуждавай.
удължен е за книжките, изтичащи до края на юни.
за другите не е.
предпоследния абзац https://www.mvr.bg/press/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0 … D0%B0%D0%B2%D0%B0

опааааа, и твоята май е изтекла

# 1 083
Бира, семки, сладолед, фъстъчено кроки, две праскови - това натъпках днес във себе си... някоя вечер ще експлодирам...

# 1 084
  • София
Карамелче, благодаря за силните и красиви думи! 🤗

Крот, това е много яко! 🤣 Келешчето май не очакваше баш това да му се случи. Получи си заслуженото. 😄

Фейса ми припомни снимка от времето, по което Малката Пандичка е на 11 месеца.  Споделям снимката с вас. Помня, че беше докопала вестника на баба си и разпиляла страниците. Влезнах в стаята и я попитах "ти ли разпиля вестника", а малката 11-месечна хитруша нагло излъга: "не". Виждате с какво невинно изражение. Как да не й повярва човек. А баба й, от чиито ръце го беше измъкнала, стоеше отстрани и се заливаше от смях.  

# 1 085
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
как можа да си помислиш, че това добро дете е разхвърляло вестника!?
такива невинни очанки.Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 086
Добри,никой не подвеждам. Току що я проверих.
На 28.10 ми е издадена,значи до 28.08 ще ми е валидна.
И в това,което ти си пуснала пише:
...срокът  на валидност на свидетелствата за управление на МПС (СУМПС),  който е изтекъл или ще изтече между 01. 09. 2020 г. и 30. 06. 2021 г. се удължава с 10 месеца,  считано от датата на изтичане на срока на валидност. Това съобщи на брифинг главен инспектор Дамян Владинов от отдел „Пътна полиция“, ГДНП. Като пример той посочи, че ако на даден документ е разписан срок на валидност до 30.06.2021 г., то неговата валидност  се удължава с 10 месеца до 30.04.2022 г.
Вече да сега изтичащите не знам. Може би важи това най-долу,за 6 месеца. Малко объркано е написано.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 22:08 от Anyyyone

# 1 087
Каква бонбона е! Не е тя със сигурност!

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 21:43 от Кротал

# 1 088
Ах, Панди, какво сладко бъбрече е малката Пандичка, искам да й изям къдричките по ръчиките и крачетата Hug Heart Eyes Недей да ми благодариш. Искам аз да ви благодаря!
 Това, което ше ви кажа, може да не прозвучи нормално, но аз отдавна нямам претенции за нормалност.
Харесвам всички тук в темата! И макар че не ви познавам лично ви имам за близки, вас и сладките ви дечица и ми е болно, когато малчуганите са болнички и ми е мъчно, когато вие се терзаете и се радвам от сърце, когато споделяте нещо, което ви е зарадвало!
Знаете, че имам големи тревоги със здравето на мм, но вчера като прочетох лошата новина за майката на Пандето съвсем се бъгнах, дори мама забеляза, че станах по- унила и ме пита  с тревога, какво още се е случило? И аз съвсем първосигнално отговорих - починала е майката на Пандето. Мама ме пита озадачено на кого? И чак тогава се усетих, че няма как да й обясня, защото милата мама не подозира за съществуването на форума, още по- малко, че пиша в него! Затова смотолевих, че е починала майчицата на една позната от салона...
ТУК срещнах толкова ярки, интелигентни, мъдри и прекрасни момичета! Приехте ме сърдечно и радушно, отношение, което не зная с какво съм заслужила, но примам с благодарност и  без колебание Heart И сте толкова отзивчиви и състрадателни. Гери това чудно и топло слънце, помислила, че ще пътувам с мм за София и без колебание ме покани да остана в дома й! Гери, БЛАГОДАРЯ! Кроталче ми оказа неоценима помощ, когато мама бе болна и ме накара да се мобилизирам,  така, както само тя умее да го направи  с неподражаемия си маниер! Елифче винаги намира добра дума за мен и чак ме засрамва, защото не заслужавам...
Въобще всички, всички тук сте прекрасни и заслужавате най-доброто! Не позволявайте на никого да ви предага по-малко!
Пак се намеси проклетата ми логорея, а исках само да ви кажа, БЛАГОДАРЯ! Heart
Бъдете здрави, вие и обичните ви хора!

# 1 089
Карамел!

# 1 090
Кроте, от де я изрови таз архива?

Карамел Heart

# 1 091
О,мани и една по смешна има,но нея няма да ви я покажа.Smiley  Само на лични под клетвена декларация,че не съм отговорна аз за внезапния пристъп на истеричен смях.
Една любима моя малка маймуна,си е направила албум във фейса и кака ти на първа линия.

# 1 092
Кроте, подписвам тутакси декларацията!
При мене хиленето май си е стандартно състояние, ама на мене не ми речи. Не питам околните какво им е, ама гледам, че не се дистанцират...
Кара миа, благодаря ти, но офертата остава.

# 1 093
Геро,то и у дома вече никой не ми обръща внимание като ме видят да се хиля срещу монитора.

# 1 094
  • France
ММ се обиди, че му казах, че само аз се разправям с Беб. Ами вярно си е. Помага ми, не мога да го отрека, но аз поемам 80% от товара. Чувствам се толкова самотна.

Общи условия

Активация на акаунт