Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 901
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 065
  • France
Панде, много ми е мъчно за теб... а уж на оправяне вървеше. Hug

# 1 066
Карамел, коя е тази планета, която обитаваш Joy Hug
Панди, хубави съвети са ти дали. И да знаеш, дълго време още за теб ще е жива.

# 1 067
  • София
Карамелче, успя да ме разсмееш! Благодаря! 🤗
Бързо да минава и заминава медицинското приключение на твоя мъж. И всички дертове, които допълнително те товарят тоже!
Умееш да видиш хумора във всяка ситуация, а умееш и да го пресъздадеш. Това си е дарба, не просто талант!

Аз чак хумор не винаги намирам в ситуациите, но в последните години се уча да оценявам хубавото, което имам успоредно с неизбежното лошо. Така по-лесно се живее. Преди виждах само лошото и постоянно се чувствах депресирана.

Дори в сегашната ситуация ценя , че имам и хубави неща в живота си. Тежко ми е, но такъв е кръговратът на живота. Естествено нещо е смъртта. Както и раждането. Винаги ще  помня и обичам мама, но трябва да продължа напред. Така ме е учила тя.

# 1 068
  • Пловдив
Панде, със сигурност е така...относно последното ти изречение.
Ще сте си упора с баща ти. Братята ти не са ли и те наблизо?

Ние ще идем на по бира с приятели.
Дятето пак на фитнес офейка.

# 1 069
Панди, миличка Hug
Така е, такъв е кръговратът на живота, колкото и да не ни харесва. Моето татенце казваше, че е редно децата да изпратят родителите си в последният им път, обратното  е агония… Времето тече и за живите и за мъртвите, от живите зависи как ще продължи тяхното време. Дали ще потънат в скръб и отчаяние или ще намерят сили и причини да продължат напред. А ти, миличка имаш една малка, очарователна и прекрасна „причина“, която ще бъде твоят двигател да продължиш напред. И колкото и да ти е трудно да повярваш след сълзите ще се появят усмивки. А мама ще бъде до теб до последния ти дъх, ще живее в сърцето ти, в спомените за любовта, с която те е дарила, ще живее и чрез теб, с това, в което си се превърнала под нейните грижи – една прекрасна млада жена, чувствителна, нежна и даряваща любов! Малката Пандичка също е едно съвършено парченце от нея.
И съм сигурна, че твоята мама е горда с вас и сега разказва на ангелите какво прекрасно потомство е оставила след себе си! Heart

# 1 070
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Caramella, да основното е да не се "прескачаме", и всичко да е по реда си.
 Организирах погребението на баба ми, баща ми и майка ми бяха вцепенени и шокирани...Сестра ми не е в България, вероятно, ако се случи нещо с тях, аз ще съм човека, който ще се занимава с болници, и т.н. Живот!

# 1 071
# 1 072
Кротева, паднАх Joy

# 1 073
Ай да питам и тук,че...Не ми се коментира направо Triumph
Има ли удължаване за срока за подновяване на шофьорска книжка? Ако изтича днес и утре проверят шофьора,подлежи ли на глоба?

# 1 074
Карамелче, JoyJoyJoy
Утре те чакаме с добри новини за мъжа ти!

# 1 075
  • sf
Подлежи. Документът вече не е валиден.

# 1 076
# 1 077
  • sf
Хм, ами не знам.

# 1 078
Сега се сетих за спор,между спрян и катаджия.Удължен е,но трябва да имаш поне бележка за подадена за преиздаване книжка,иначе ще се видиш в приключение.

# 1 079
  • Германия
И аз ще си записвам час за боя...
.............
Хайде да помоля на някои двузначни думи да слагате малко повече описание, за такива като мен, позачудих се какъв е тоя час за бой, и тъкмо запретнах ръкави да се включа и аз осъзнах, че се говори за цвят на косата и останах леко разочарована.

Карамелче, като видя че си писала, спирам да ям, да пия и да пуша, защото съм сигурна че ще се задавя от смях с теб. Голям талант имаш момиче.

Кротал, голямо попадение Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт