Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 919
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Оптимист по принуда
Мила Панди, толкова съжалявам Cry. Най-искрени съболезнования. Нищо няма да те утеши, но те прегръщам Heart

Ние сме обратно в Англия Confused.

# 1 036
Смейте се вие на моето падение, а аз трябваше да си пия кафето сутринта, под смокинята, седнала на  кофа от латекс Head Band
Сали, с тая смокиня марш в темата за похвалите!
И носталгично ми стана ...

# 1 037
Аз съм на тръстиката, но от вкъщи, вече 8-ма година. Сама си определям графика, от 11-12 работни часа на ден, през празник и делник, до пълно ше му се невиди.
Здрасти, сестро. 11-та година и до 16 часа стигам. Тая година вече имах един почивен ден през юли. Миналата година беше през август. Догодина пак. Simple Smile

# 1 038
Сали, посмях се на твой гръб, ще ме прощаваш Simple Smile
Обаче Елиф е права за смокинята.

Успах се днес, още само 10 минути и щях да закъснея за фризьор. Смятах да върша разни задачи преди разкрасяването, ама не се получи. Затова сега пак се засилвам навън с не чак толкова добра крачка. Главата ми ще се пръсне, боли от вчера. Пих вчера следобед някакво хапче, ама никаква полза. Сега пак ще пия един аналгин, че не се търпи вече.

# 1 039
  • Пловдив
И аз ще си записвам час за боя...

Абе как бачкате по толкоз часове? Сигур ви доставя удоволствие...нямам друго обяснение.

# 1 040
Близо си до истината, Мисти. Аз съм луд работохолик и най-сигурният начин някой да ме убие е да ми даде няколко дена без работа.

# 1 041
  • Пловдив
Аз пък пъъълна противоположност...

# 1 042
  • София
Аз харесвам работата си, но не съм рабохотолик, но и не е мой бизнес. Има разлика.

# 1 043
  • Пловдив
И това го има, да....мислила съм си го, че ако си бачкам за себе си моооже би ще глeдам по друг начин на нещата Simple Smile

# 1 044
Аз не съм точно работохолик, а по скоро съм супер отговорна и като поема ангажимент няма сила на света, която да ме спре да я свърша. И това не е хвалба, ще се наредя за тиквен медал и паметник на площада, ама и това няма да ме огрее. Работя за фирма, даже не ми е частен бизнеса. Почнах от вкъщи, покрай ин витро, защото често ми се налагаше да отсъствам, работех + часове, да не си помислят, че се излежавам в нас, после се роди детето и така си останах. До преди месец нямах ден болнични, работих до последния ден преди да родя и започнах пак от шестия ден след раждането. Щастие е, че си харесвам много работата иначе няма шанс, но често и зарязвам всичко, пиша го дъждовен и си се забавляваме с детето, после ми излиза през носа, но това е друга тема.
И аз съм за боя Sad

# 1 045
  • Пловдив
Странно ми е...не си го представям колкото и да си харесвам работата още на 6-я ден да почна да работя Rolling Eyes  Освен...казвам освен, ако не съм принудена финансово. Инак-не.
Но...затова сме хора-разни Simple Smile

# 1 046
Точно разни и шарени сме, Мисти. Ако се озова на това, което хората наричат почивка и релакс, още на втория ден ще ме хванат карастанчовите.

# 1 047
Аз харесвам работата си, но в никакъв случай не съм работохолик. Не съм стигала до 16 часа като Уиш, но редовно по около 12. Няма събота, няма неделя. Зависи от поръчката и крайния срок. При мен лично нерядко се случва да поема доста ангажименти от притеснение да не стане така, че следващия месец да са значително по-малко. Затова и се налагат повечко работни часове.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 20:54 от Birdflower

# 1 048
Редовно ми казваше: "А, ти си добре, в къщи си по цял ден". А в това време аз изкарвах много повече работни часове от нея. Другата беше по-умерена, макар че и при нея имаше доста оплаквания.

Чуждата паница винаги е по-пълна...

# 1 049
  • София
Aз проблемът с чуждите паници съм го решила, рядко поглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт