Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 809
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Аз от утре съм на диета. Ужас някакъв е положението.

# 1 141
  • Euskal Herria
Постовете на Герата са точно за смешките, от одеве се хиля. Сърбят ме пръстите да ги пренеса.
И аз имам излишни кила, ма кааак, как да ги дам. Скръндзавата ми душица няма да го преживее. Таман докарах фигурата до идеалното кълбо. Wink

# 1 142
Скания не само, че тръгна, но и е настанена в едно селско шато на 1200км от Варна с прекрасна гледка към морската шир, приютена за няколко дена от приятелско семейство. После е поканена на гости на кандидат свекървата за още няколко дена. Така де, като отървана съм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 143
  • Варна
Кротик живее на шпагат до най-доброто балнеолечение в Б-я.
Къде я пращате,аматьори?😄😎

# 1 144
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
начииии, вземете се УрЪце!  хотелче искат, за СПА се размечтали - тоя го боли, оня го сърби, не мога да позная темата...
тук всички сме млади - младини, никакви болки, а масажите и масажистите само за удоволствие.
кой каза, че и глистите му имат глисти? и че му трябват десетина килца?
пу кафето ти без за'ар да ти сервират дано!

# 1 145
Хайде, желаещите да напълняват да заповядат на обяд
Скрит текст:
След малко нарязвам домат с босилек и сирене. Макар че и аз имам килца за подаряване, най-вероятно няма да устоя на хляба. Пуста лакомия!

# 1 146
  • Пловдив
Добреее Satisfied

Скания, браво на теб! Да си вземеш въздух Simple Smile Свърши ли раутата в Бг или...?
п.п. Искам снимки от това шато!

# 1 147
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като казах, че ще го убия се пресилих малко.
няма да го убивам, бавно и полека ще му беля кожата, на тъпан ще я направя и по цял ден на цигански сватби ще бия тУпанья!

трети път прибирам всеки куфар и трети път Той вади всичко, за да види дали не съм пропуснала нещо.

# 1 148

пу кафето ти без за'ар да ти сервират дано!

Добри,това някакво проклятие ли трябва да е?! Щото при мен е благословия 🤣😂😅

# 1 149
  • София
И аз завиждам на кльощите,  макар, че до преди година бях от тях.
Добри, остави го сам да си подреди багажа, така няма да те обвинява.

# 1 150
С моето момче всичко е наред! Прибира се при мен да ми се разхожда по нервната система. Дай боже да е дълго, дълго Hands Pray  Като ми се обади изпаднах в истеричен рев от облекчение. Не пожелавам такова чакане и на най- върлите врагове. Убийствено е! Едва не посегнах към служебния алкохол,  с надеждата да ми стопи буцата, която ми пречеше да дишам… Ма удържах, довечера с момчето ми ше се чукнем… и в двата смисъла Stuck Out Tongue Winking Eye
Кроталче, искай второ мнение, дълго се проточи болежката ти Hug
Сисунчеее, попиля ме Joy  Няма лошо Беболина да си има братче, може и сестриче, девойките ти се получават съвършени. Heart Eyes
Тринайсетице, ти си вещица, ох, завид, завид…. Искам тесто, ама …друг път. Kissing Heart
Бърд и ти си лошааа, много лоша Hug
Искам и аз на СПА, водата лекува, ма синът ми каза, че помагала на нервни хора, за лудите кат‘ мен нямало шанс Stuck Out Tongue

# 1 151
  • Euskal Herria
Тринки, за тестеното - гастроентероложката ми препоръча да изчаквам поне ден, да не ям веднага прясно опечен хляб или подобни печива, за да не се надувам и да не ми се обостря колита.

# 1 152
  • София
Карамела, много се радвам. Дълги години още да те дразни.

# 1 153
Браво, Карамела, чудесна новина! Много се радвам!

Значии, похвалвам се - не ядох хляб. Обаче си отрязах сладкиш (мъничко парченце) и си направих кафе не само със захар, ами и с мляко. Мда, ша отслабна...ама някой друг път.

Добре, остави го да реди сам багажа и си сипи бейлисче.

# 1 154
Кроти, Ренко го е написала.
От мен глас за Павел Баня.Водата там е уникална....

(Елиф да ме прощава,че се намесих 😊.Нека допълнителни,че пиша набързо на прима Виста, докато съм набарала обхват на телефона)
Няма какво да прощавам Simple Smile
Допълвам с Белчин баня, а също ми казаха и за Баня, Панагюрско, сигурна съм, че има и още.
Виви, подскажи и ти.

Общи условия

Активация на акаунт