Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 770
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да, ама това е моят багаж. и на детето.
ще ми сложи комплект гайковерти, вместо козметика убавецът с убавец.
и последно, да се посмеете - трябвало да се намери място за уреда за миене на прозорци.
да си ги мием ката ден, да ни е приятно.
абе, аланкоолу! ти имаш ли спомен аз да съм мила прозорци, освен веднъж, съвсем в началото, като се правех на уфатна булка.

и това доведе до това, едно от твоите приятелчета да излезе на балкона без да отваря вратата.
човекът си знаеше, че ако се вижда нещо през стъклото на вратата, значи е отворена.

# 1 156
  • София
Добри, връчваш му един куфар и да се оправя. А това с уреда за миене е...🤣. Милото дете и то се е постреснало.

# 1 157
Карамелота, много се радвам за добрите новини. Отпусни душицата и ти, дръпни две цигари наведнъж като Ну Погоди 🤪 Само добринкИ да ви чакат!

Янче, ам да, и аз тей знам. Всичко препичам, запитам, тостер взех... ма нещо не е съгласна флората 😅Благодарско все пак!
Две пекани чушки, розов домат и сиренЬе.. Ако имаше наблизо една гараш.. ма няя.
Ще полегна пак аз.. видяло се, че мързела ще слушам днес..
До тръстика, де. После няя как.
ДобрЕ, ам вие сте цирк, ве 😂

# 1 158
  • Варна
Еliff, мин.извори на Константин и Елена ги сравняват с най-добрите в Европа. Тип Карлови Вари.
Друг е въпроса кой ги плячкоса.
По темата, слабея ,а няма накъде.

# 1 159
  • Пловдив
Ей, май има нещо зодиакално козирозите до обичаме торта Гараш, налЕ? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Добре, не казвай, че ще го послушаш за уреда...? Satisfied

# 1 160
Карамел,браво, страхотна новина! Гледай да не го измориш много още от първия ден 😂!

То хубаво Беболина да има братче или сестриче,но нали някой трябва да го гледа! Усещам ,че скоро ще съм в положението на Фил,че дори още по-зле ,ако му се осъществят  плановете!
Добри,поне помощник за прозорците ще си имаш със сигурност 🤣😂

# 1 161
  • Пловдив
Сис, а смени ли работата ТУ?

# 1 162
Карамелка, прекрасни новини! Хай сега му отпусни края, както ти си знаеш.
Сис, теб те пропуснах без да искам, ама още не мога да асимилирам как обърнахте процеса при вас? Как той има контрол?! Това ще е някаква нова технология, сигурно Stuck Out Tongue Closed Eyes
Добри, чудя се да се смея ли с вас или да рева (но пак от смях) Joy

# 1 163
Не Мисти,просто под заплахата да напусне престанаха да му създават проблеми!
Допълвам се заради Елиф: не е трудно да има контрол той,Елифче! Обратното е по-сложно 😂

# 1 164
Момичета, много, много ви благодаря! Heart
Държа се като изтрещяла кукувица, смея се и същевременно плача. Толкова е хубаво любимите хора да са здрави и да не ги грози смъртоносна болест... Но животът е гаден и коварен и увлечени от подмолните му хватки често забравяме кое наистина е ВАЖНО! Искам по- честичко да си го напомням и да не позволявам на дреболиите да ме заслепяват.
Добре, явно дните на родна земя са ти преброени. На добър час и не ни забравяй, като стъпиш на африканска земя Heart
Фил, не спирам да те мисля! Разбирам и съчувствам колко ти е трудно. Искам само да ти кажа да се опиташ да се наслаждаваш на майчинството, остави всичко друго на заден план. Нека да не е почистено, нека да няма тристепенно меню, нека не е изгладено и домът не е под конец.Това е маловажно! Важни са дечицата и връзката ти с тях. Знам, че си изтощена, но само си помисли, че една мъничка невинна душица има нужда от твоята любов, внимание и *иси Simple Smile Не ми се сърди, казвам го с най-добри чувства. Ако можех да върна времето назад, щях да си отледам детето като се посветя само на него, без да се претрепвам да бъда перфектна. Времето лети с бясна скорост и моментите, в които мама и бебе са почти като един организъм бързо си отиват. Аз имам носталгия по тях и ако сега трябва да гледам бебче непрестанно ще гушкам и разнасям на  ръце, та ако ще да се препъвам в мръсни чинии  и на@кани памперси. Hug

# 1 165
Оооо да, майчинството е прекрасно и бих му се наслаждавала от сърце,но само ако имах опция да оставя детето поне за час седмично някъде,без да се налага да търся и плащам на непозната жена и да го мисля през цялото време. Без никаква помощ е кошмарно изживяване,, което обаче си заслужава всеки ден за една усмивка от това малко създание, която ти стопля сърцето и забравяш за мръсната коса,изпочупените нокти и разхвърляната къща! Две обаче ще ми дойдат в повече!

# 1 166
  • Euskal Herria
Сис, нали скоро гостуваха нечии родители (май твоите). Не те ли отмениха поне за малко?
Само се моля да сме здрави и да мога да помагам, когато имат нужда.

# 1 167
  • Пловдив
Сис, не че ме питаш, но ви е рано...на теб, де Simple Smile Нека поотрасне Беболина. Млади сте...НО! Ако все пак решите /аз малко кат дъртите свекърви Stuck Out Tongue Closed Eyes / не отлагай много, че после няма връщане назад...

# 1 168
Да Яна,успях да се добера до фризьора след 6 месеца опити по време на тяхното гостуване! Следващото може да е след година...

# 1 169
Нещо щях да казвам,ама хукнах да си вземам колата и ...
Сканио,ти си чисто луда! По нощите ли пътува?
Карамел,чудесна новина! Съдбата си знае работата,ти ще го мъчиш!
Добрино,кво кълнеш,стара циганко,аз и без това без захар го пия!? Smiley Е,за тея ти думи ще нарамиш уреда за прозорци! SmileySmileySmiley Ми така де,хигиена си трябва там в тоз пясък.Smile

Елиф,ти за бани говориш,аз си мисля нещо с пиене на вода.

Общи условия

Активация на акаунт