Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 719
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 215
Фил, понеже си любител на черния хумор, за теб Simple Smile
"Наспивам се - глагол в никое време..."

# 1 216
Какво е туй спане по никое време. Ходихме на гръцки ресторант, наспортувах се с узо, сега пуша на верандата, малкия говори с баба си по скайп, МН гледа мач ЦСКА с някой си... Как ще го оправяме този режим не знам, броени дни остават до началото на детската градина, цялата къща сме все нощни птици.

# 1 217
  • Германия
Кой спи бе Кротева, аз сега се тъкмо влизам в ритъм и кафе пия, лошото е че след 2-3 часа е задължително да лягам, защото утре пак ще съм буреносен облак

Скания, да, преди време основно в домакините пишех.

Добри, да пускаш снимки от новото у дома, детската ми мечта е да отида в Египет, ама само на екскурзия.
Голям си авантюрист ти, шапка ти свалям

# 1 218
Тука съм. Цял ден насам-натам. С кучето такава разходка направихме,че едва ходя. После и ММ ги разходи със Синеочка и милото куче едва дишаше. 😆 Мързелче е като стопанката си. 🙈 После йоги,баня,ся седнах да пуша един фас и отивам и аз за душ и да лягам.
Четох ви,ама сичко забравих. 🤭

# 1 219
  • Германия
...............С кучето такава разходка направихме,че едва ходя. После и ММ ги разходи .................
Чета "После и ММ ги разходиХ" и викам, че той не може ли сам да се разхожда. Като ви казах днес, че имам нужда от кофа кафе, ама не се намери добро другарче да ми направи и сега чета глупости Disappointed Relieved

# 1 220
Ми още не спя .. за сега. Чаках “мрънкащата“ ми приятелка да се изцентрофугира с кеф, че да я просна. Мързи я гадината сама да свърши тая работа, та И това аз трябва да направя. Ми направих го и сега ще си отнеса достойнството към спалнята, щото утре е петък - работен ден.
Ще ви пожелая спокойна лека нощ!

п.п. Фил, ще влезете в “Рекордите на Гинес“!

п.п.п. Бабче, то вЕрно си по швабско, ама сега хич не е време за кафе! Да беше от другата страна на екватора - да те разбера, ама и ти си отсам...
ЗАрежи тия кафета в тъмни доби! Утре сабахлем Веселинкова ще те събуди рано-рано Smiley

# 1 221
Обичам кафе,пия го и заспивам.Вкуса ми харесва,а аз си гледам обичайно така.Чак ми замириса.
Гледам Ричард Гиър.Едно емотче няма дето му текат лигите,тц.

Лека на Геро и Ени! Сладки сънища.
Сали,как го пиеш това миризливото!?

# 1 222
🤤🤭🤣  Ей това първото,ама не знам на комп какво излиза,на мен ми е малко неприлично. 🤪

# 1 223
Деми,радвам се да те видя! Минавай по често,че ще минавам аз!
Гушка!

# 1 224
  • Германия
Гери, аз пия кафе задължително след вечеря. Веднъж пропуснах и ако искате вярвайте ставах в 2 през ноща да пия кафе. Наркоман съм, сутрин ме събуджа, а вечер ме приспива и пия нес кафе в чаена чаша.

# 1 225
И аз обожавам кафето, чисто без мляко и захар, малко студено. Сутрешното го обичам и на тишина, после по цял ден си разхождам по една чаша винаги на половина пълна. А любимия ми режим е да бодувам до 3-4 часа през ноща, тогава и рабатата и филмите и книгите ми вървят най-добре, пак на тишина, а после  да спя до обяд....нооо други били вселенските планове, ставай рано за училищи, после за лекции, за работа, тамън си оплетеш кошницата да си рабатиш, когато ти е кеф, се пръкне детето и хайде на нова сметка, градина училище....Почвам от градината, защото малкия спеше като бебе, като чета Фил и ми иде да я прегърна, много силна жена, аз нямаше да издържа.

# 1 226
  • France
Като заговорихте за кафе, най-силният ми спомен от първото раждане е как като отивам в родилна, минавайки покрай стаичката на персонала, ме лъха сластна миризма на кафе.
Пффф, тези кифльоци ще кажеш, че ербиенби не са виждали?! И големият лукс - гледка към тоалетните прозорчета на съседите. Ай сиктир. Joy да се хванат на нещо по-обществено полезно, да си родят едно дете... тогаз ще я видим, завалийката, ще има ли сили да филмира ежедневието си.

# 1 227
  • Euskal Herria
Кафето е единственото, с което не правя компромис. По-добре без кафе, отколкото какво да е. Wink  Мога да го пия по всяко време, не ми пречи за съня.

# 1 228
  • Германия
Крайно време е да си направим една държава където ще се спи през деня, а живота ще тече през нощта.
Фил ми е много симпатична, не съм я виждала, но си я представям много нежна външно и много силна вътрешно мадама. Иска ми се да мога да и подаря една нощ пълноценен 12 часов сън.
Също и Sissy ми звучи така от начина по който пише, финна и крехка и външно и душевно

# 1 229

Общи условия

Активация на акаунт