Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 700
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Германия
Яна, с тези ще си умра жадна, никое питие не е по моя вкус Cry

# 1 231
  • France
За мен една бира, моля.
Ние пак се кърмим. Ох, вече ми е смешно.

# 1 232
Фил, дръж се още малко! Както казват много мина, малко остава! Аз не успях да кърмя имах кърма, но каналите не се отвориха. Мъчих се няколко дни с помпа, компреси, топла вода под душа, на ръка...не стана за ден по една супена лъжица дали се събираше. Беше ми много мъчно, обвинявах се...пак порасна човек, но на моменти още ми тежи. Гуш!

Аз се колебая между чай и мартини, по така "отлежали" ги предпочитам Joy

# 1 233
Чух за спорт и веднага се явявам на плаца 😂😂😂😂

Сега, в момента съм на водка... обаче виж, едно кафе също мога да ударя 😍

Лека, лейдис!
Утре по обяд ме чакайте 👀

# 1 234
  • Euskal Herria
Фил, през колко часа горе-долу го кърмиш?
Приключих с всичко за днес, вече мога да полегна с книжка.

# 1 235
Досега лежах неподвижно със затворени очи, дори минимално помръдване сякаш предизвикваше взрив в мозъка ми. Толкова тежък пристъп на главобол не бях имала много отдавна. Явно и положителните и отрицателните емоции ме вадят от строя. Дрогирах се съответно и започвам да се осафервам. Всички спят, аз дойдох при вас и к'во да видя, Яна отворила бар и  разлива питиета. Янче, за мен е'на воТка моля, обичам небрежарски "питиета", ще я люсна с кеф Joy
Утре или ако съм точна днес, съм на фризьор, ще поискам и масаж на скалпа, дано ми наместят чакрите. И кафето с шоколад ме обсеби, а нямам шоколад. Ще поправя и тази несправедливост. И една домашна лимонадка малина ще люсна в любимото кафе, дано се събудя Simple Smile

# 1 236
Гутен петъчен сабахлен, бамбини!
Да рапортувам-на младини бях нощна птица, имам да чета за изпит, денем спя, нощем чета, тишина, спокойствие и никой не ми пречи! Ся още щом пльосна в кревата, взема книгата, турна очилата и след 10 страници съм заспала! 😀
И ми писна вече от моя каръшки избор на кафе машина, еми и новата се прецака, ве!! Сипвам кафето, натъпквам го, слагам ръкохватката, пускам..... жжжжжж... почва едвам едвам да капе, а преди течеше, спира, пак пускам.... кап, кап, кап....една трета от чашата пълна! Ебати.... до гуша ми дойде! Искам кадърно черно дълго кафе.... тцъ...
Оплаквам сЪ!
Лек да е денят ви, Хубавелки!!

# 1 237
  • Euskal Herria

Добро утро!

# 1 238
На мен уискито ми хареса! И совата 😂!
Добро утро!
Веси,проблема както го описваш е в кафето,а не в машината. Мисля,че е много ситно смляно или много го тъпчеш. Пробвай една идея по-едро смляно или по-малко кафе. Колко грама слагаш?

# 1 239
  • Пловдив
ДОбро! Ам то петък било...а? Simple Smile

От на Яна питиетата си поръчвам Чай...Sparkling Heart

НачЕ, кво излезна снощИ само аз спах, тъй ли? Grin  Не мога кат вак и си цепя от вашта държава ли квота там щяхте да си създавате неспящите...с кеф си лягам и ич ми не дали се е скрило слънцето или не...Отсреща не спират да ми мрънкат, райзбирайте МН, да си влизам в ролята ми вика...ам, че аз баш туй правя.

# 1 240
Добро утро! Днес ми е морско и облачно. Хубав петък на вас, общество!

# 1 241
За превод и легализация на документи имате ли представа как вървят цените на страница? Трябва предварително да дам пари,а идея си нямам колко.

# 1 242
Кло, на морето ли си вече? Ще чакаме да ни зарадваш със снимки. А ти се радвай на водата, бриза, коктейлите Hug

Благодаря ви за кафетата, и от двете вземам, че спя още с широко отворени очи.
Карамелка, как си? Щом боли глава, значи има нещо в нея Stuck Out Tongue
Весе, аз също мисля, че кафето може да е причина.

Лек петък и повече усмивки 🍀

# 1 243
Добро утро, общество!
Кло, приятна почивка, наслаждавай й се на макс!
Мисти, както винаги, кафето ти е гарнирано с жестока гледка! Буена виста, казват испанците Heart Eyes
Елифче, благодаря, че ме мислиш Heart Боли се ме проклетата кратуна, но не така жестоко. Обаче, синът ми стана в 5 с болно гърло, а той и гърлото му, са кошмарът, който ме преследва като бял мерцедес фолкпевачка! И ако, за да разбера, че баща му има здравословен проблем, трябва да прибегна към методите на светата инквизиция, то наследникът му го заявява категорично, многословно и драматично!!!
ПО-ЛУ-ДЕ-ЧУ!!!

# 1 244
  • Германия
Добро утро банда,
добре ми започна деня, с няколко кафета - супер сте
Карамелски, дано бързо да му мине гърлото на момчето ти.
За сега толкова от мен, още спя и гласа  ми е като на карпатска мечка, като се очовеча малко ще си хортуваме пак

Общи условия

Активация на акаунт