Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 699
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 245
Щом боли глава, значи има нещо в нея Stuck Out Tongue

Елиф,това въобще не е така.Щото как би обяснила иначе,мен защо ме боли глава? Smiley

Петък 13.

Добро утро!

# 1 246
Щом боли глава, значи има нещо в нея Stuck Out Tongue

Елиф,това въобще не е така.Щото как би обяснила иначе,мен защо ме боли глава? Smiley
Не знам 🤔 мен въобще не ме боли глава и си го обяснявах с горното Joy

# 1 247
Добро ви утро в тоз фатален петък от фаталното Филибе...
Утре сме на мореее... нямам търпение да се навра в пояса и да си дрейфувам по вълничките, а с чаветата се оправя баща им + един голям дюшек, с който играят.
И не мога да разбера защо такъв хейт се излива върху младата невинна двойка, ми децата решили да споделят мпреживяванията си със света, ми нека и неможещите да си го позволят се докоснат до лукса... Satisfied Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue Closed Eyes
оф, само като го пиша това, ми иде да си сваля чехъла и да ги запукам кокошките нещастни, той и мъжът е кокошка, не само жената...
За главоболя - начи тез, дето не ни боли глава, вътре немаме нищо?? поне едно бръмбарче? Wink

# 1 248
Добро утро, общество! Спорен и усмихнат ден!
Clo, приятна почивка!
Карамелче, бързо да ти оздравява детето!
Весе, може и горната цедка да се е запушила, зачисти я със суха гъба и пусни машината да поработи, без да слагаш долнати цедка. Може и долната да се е позапушила, ако ти е ситно кафето. Прегледай я на светлина и с една игла отпуши дупчиците.
Аз пия кафе на двора, едни скорци над мен си чистят гнездото и ме замерят с пясък, съседа на 13 се е пренесъл в нашата кооперация май и кърти нещо от ранни зори, детето още спи Grin

# 1 249
  • Оптимист по принуда
Добрутро!
Кло, приятна почивка! Завид, завид. Heart

Отпред пеят косачки, шушушууу, чуден шум Angry

Кафето почти го изпих, трябва да се размърдвам..
Хубав ви петък 13 Hug

# 1 250
  • France
Карамел, искрено съчувствам. Знам какво е.
Седмица от началото на ваканцията на ММ и никой от нас не е отпочинал. Догодина правим, струваме ще почиваме без деца.

# 1 251

За главоболя - начи тез, дето не ни боли глава, вътре немаме нищо?? поне едно бръмбарче? Wink

Мързелче, тутакси се сетих за един виц : жмугва се дамска мозъчна клетка в мъжка глава. Оглежда се, ослушва се - тишина и празнота... Промецва дамската мозъчна клетка тихичко "Ехооо..." Нищо. Тишина. Набира инерция тази същата дамска мозъчна клетка и извиква "Ехооооо!". Нищо. Тишина. Ами побеснява по женски и крясва "ЕХООООО!". Този път получава отговор "Кво крещиш, ма? Всички сме долу!"
уточнявам - "долу"="долна глава"

Хубав ви фатален петък!
Тринайсе, имаш имен ден! Simple Smile
Честит да ти е! Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 11:54 от gerata

# 1 252
Добър ден, другарките!
Мдаа, днес моят ден 😂 и за да не ме разочарова- почивам, планували бяхме плажче... а времето е в кооперация с петък 13 😂😂 Облачей ми нещо тук- там..Дето вика щерката- като почиваш, не ходя на плаж 😎
Карамелота, нещо със средствата за разпускане се дънишш. По- качествени продукти и количества, за стреса, не за друго. Мигом ще отмине главобола. Да се оправя гърлягата на момчето.

Пия тук кафетата, дето чудно сте ги пльоснали и ще взема решение относно плажуването.
На вас успешен и късметлийски петък 13.

# 1 253
Явно, проблема е в кафето, ситно смляно е, благодарско за съветите, Сисун и Сали! ❤️

# 1 254
  • Euskal Herria
Вчера ходих и си взех нова кафеварка - алуминиева за индукцион (кубинка). Доволна съм. Че даже и голямата купих - за 9 кафета. Тъй де, то може и за много, може и за малко кафета Wink.

# 1 255
  • France
Такава жега е тук.... отидох да тичам и направих само половин обиколка, а обикновено правя две. Сега реанимирам кърмейки.

# 1 256
  • Пловдив
Е, нали до вчера беше студ и дъжд? Simple Smile
Явно лятото иде и при вас...

# 1 257
  • Германия
Фил, дръж си жегата у френско, да не си я пратила насам, че тутакси ще прескоча границата Grinning
И при нас е малко по-топло и това не ми се нрави. Искам 17 градуса все да си стои и денем и нощем, е хайде от мен да мине, нощем може и 12

# 1 258
  • София
Здравейте!

Доведох Малката Пандичка в Коколандия да изхаби малко енергия в стила на своите посестрими маймуните. А аз стоя на сянка и правя злощастни опити да избистря съзнанието си. То като блато. Няма избистряне. Някакви мисли се блъскат и го мътят още повече.

Мечтая си за фрапе, но тук няма. Ще почакам.

# 1 259
  • Пловдив
Панде, времето лекува...Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт