Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 93 003
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 530
Някои пловдивчанки се плацикаме на морето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 531
Добре, не ме познаваш, аз и от малки правя големи Joy По- точно дрес-мейкъра ми ги прави, обичам я тази жена, че ми се връзва на лудостите.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 18:14 от Caramella

# 1 532
  • София
Карамелка е красива, туй си го знаем, но се радвам пак да я видя. Фустана също!

Като стана дума за фустан, вчера мерих една черна пола, че се оказах без подходящи за траур дрехи. Хора, трепач беше, но с един номер по-малка, а моят го нямаха. Още си я визуализирам. Толкова готина, че ако я съчетая с тъмна блуза/топ/риза си става подходяща за траур. Ако я съчетая с нещо по-свежо, е толкова мадамска, че думи нямам. Затова са свършили. Само една останала и тя не е мой номер. Днес в обедната почивка наминах мазохистично да я погледам и вече я нямаше и нея.

Мама по принцип не харесваше много това с траурните дрехи ( аз също). Не съм сигурна, че би искала да потъна в черно, затова подбирам покрай черното и тъмно синьо, кафяво, тъмно зелено, сиво. Шалче не нося. Тя и тях не харесваше. Лентички също не сме слагали.

# 1 533
Ааа, Карамел, ти си истинска фръцла Kissing Heart
А пък какви сте фантазьорки, кръгли били, кантарът бягал с викове от тях и накрая пуснат снимка - и хубава, и стройна. Ми, няма повече да ви вярвам!
Уредих излизането, отивам да се контя Stuck Out Tongue

# 1 534
Дами, благодаря, но снимката е от преди 4 (четири) лета, винаги уточнявам, но вие пропускате. Истината сега е друга и не е в моя полза.
Панди, като почина тате бях в тотален шок, за цялата организация се погрижи Карамелов. От траурната агенция му бяха дали два черни траурни шала. Исках да завържа моя и синът ми го измъкна от ръцете ми с думите - Не ти позволявам да го сложиш! На нас душите са ни изгорели от мъка, а душата не може да се превърже с черен парцал. Продължих да си нося цветните дрехи, нямам други, а и знаех, че тате не би искал неговото цветно птиче да се превръща в черна врана... Мама, обаче четвърта година, продължава да си носи вдовишката "униформа"...
Елифче, приятно!

# 1 535
  • София
На нас не ни дадоха нищо от агенцията - нито шалчета, нито лентички. Май траурът е по-скоро за живите. Зависи как го чувстват живите - който иска го носи. Мъртвият едва ли се интересува какъв цвят са ни дрехите.

# 1 536
  • Euskal Herria
Ех, изтървах фустана на Карамела, тюх!
Много ми е мързеливо днес. От два дни се каня да правя един сладкиш... уж се мотивирам и до там.

# 1 537
  • France
Днес ми е много ревливо. Панди, като те чета, ме хваща едно недоволство срещу живота. В близкото ми обкръжение има една змия. Лъжлива, манипулаторка, лицемерна - с две думи - лош човек. Нищо не я поклаща. Ни ковид, ни възраст. Сее неразбории и конфликти след себе си, ограбва финансово близките си и така като гледам ще ни надживее всичките.

# 1 538
Нали все ви разправям за лудите сънища. Онзи ден чета съновника,да разбера какво аджаба означават всички тези неща. И какво да прочета-лоша болест ще ме сполети,смърт. Викам си щом ще съм аз,добре,само да не е някой друг близък.
Снощи сънувам един грамаден плъх,как изпълзява в скута ми и ме захапва за крака. Почвам да пищя,будя се и викам това сигурно пак е на лошо,щот тия гадове пренасят разни болести ,зарази. Влизам днес да чета пак съновника и пише,че ако ме нападне плъх и ме ухапе,това значи,че ще забогатея бързо. 😳🤪😂 Ся дали ще устискам да съм жива да забогатея,не знам,ама да видим.

# 1 539
Ено,имало на времето един дядо,на преклонна възраст,цял живот тото и накрая печели.Питали какво ще прави с толкова много пари,деца няма,роднини няма.Казал дядото,че ще поръча от неговото село до през две села,да построят тоалетни през километър.Всички да му се@рат на късмета.Smile  
Мислех си днес да дремна,ама що не дремнах.Зор будна седя и как запалих мотора,вдигнах една патардия,то се оказа че няма що.Smiley

# 1 540
Изчистих,разместих,изпрах,сготвих и вие чак сега ми казвате,че не се правело нищо днес! Жестоко се прецаках, а и роклята на Карамел изпуснах 😡
Яд ме е,ама много ме е яд!
Сисков поръча шишчета за вечеря преди половин час,а още ги няма! Не мога вече никой и нищо да чакам,сипвам си!

# 1 541
163 нови отговора!!!??? Ма няма пък да ви четаааааа...

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 16:08 от мързелче

# 1 542
Ето, още една майничка край морето. Тъй де, който иска да стои на 345°С. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мързелче, приятна почивка Heart

# 1 543
Мързелотич, много сте готини, а ти си като момиченце.
Сис,  ямас!
Ени, гуш, и аз сънувам гадости и стомахът ми е на възел от тях, ако забогатееш, моля дай координати, за да почерпиш. Ш'са прежаля, че воТката ми е дошла благодарение на  плъх. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Тринайсетицата ми липсва, да се явява немедлено.
пп. Бях забравила, как е наздраве на гръцки и питах Карамелов. Той- на кого ще казваш наздраве? Аз -на една гръцка приятелка Simple Smile

# 1 544
  • София
Кроте, това с дядото много ме разсмя. Laughing Благодаря ти! Виц ли е, или истина? Щото и на двете прилича.

Фил, за жалост има такива хора. Май всички познаваме поне по един. Несправедливо ни се струва те да са си живи и здрави, а свестни хора да си отиват, но вероятно този горе ( както и да му е името все е един) има някакъв свой замисъл. Според мен ние сме само пионки в голяма игра. Живеем с блажената заблуда, че нещо в живота ни зависи от нас, но всъщност някой друг решава дали ще ни позволи да го контролираме, или -  не. Извинете, ако ставам досадна, но пак примера с майка ми: лекарите още ден първи след кризата казаха, че няма да я бъде и да се гласим за края, но за всеобща изненада оживя. Всичко направихме за нея и ние, и лекарите, накрая уж тръгна на подобрение, обнадеждихме се, че има шанс да стигне до някаква нормалност с наша помощ ( видиш ли контролираме нещата), но тя си отиде за  миг в съня си.

Мързелче, прекрасни деца, а ти каква си нежна! Наистина момиченце!

Ени, вЕрно става доста забавно, ако започнем да търсим тълкуване на сънищата. Понякога такива абсурдни плетеници се образуват, че имаш два пътя - или да се посмееш от сърце, или да се вържеш и да си отровиш мислите и нервите.

Общи условия

Активация на акаунт