Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 93 002
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 515
Уиш, голяма греда се е оказала роклята. Жалко, на снимката изглеждаше много добре. Ама нищо де, тъкмо повод да се утешиш с някоя друга Simple Smile
Утеших се аз, утеших се. Пак жълта и ми стои много добре. Обаче, пак греда. Белият сутиен под нея за час и нещо стана жълт. Коремът и гърбът ми - все едно съм болна от жълтеница. Съдбата явно не иска да поръчвам рокли.

Мисти, ужасно е това. Ужасно. Не трябва да се случва на деца. Не и на тях.

# 1 516
А, остави ти съдбата. Честита да е новата рокля, все някога ще спре да боядисва. Аз веднъж така се боядисах с един тъмносин бански. Сигурно и водата около мен е била боядисана Simple Smile

# 1 517
Уиш,ябълков оцет във водата и ще спре да боядисва!

# 1 518
Не съм убедена. Едни сини, китайски дънки преди години изпиха сума ти оцет и пак не спряха да посинват всичко до що се допряха. Истината е, че дрехите в червено, синьо и жълто пускат боя, по-качествените по-малко, по-китайските повече. Да не се обиди някой от този коментар само. Никой не визирам, мои наблюдения.

Имам дилема - банята ли да захвана да чистя или да изляза с приятелка. И от двете има нужда Simple Smile

# 1 519
Днес е празник, зарежИ банята Trollface

# 1 520
  • София
Елиф, днес не се чисти. Аз ставам рязко религиозна по празници. Спазвам стриктно неработенето.

# 1 521
  • Пловдив
И у нас иска прахо, ама не...Одих до магазина, забърках бискв.торта, че ми е по-лесно от бисквитките дет искаше детето Simple Smile  Леща и от вчера пиле с картофи...та се спирам.

Елиф с приятелката много ясно Wink
Искам и аз повече да имам дет им се излиза Head Band

# 1 522
Един приятел ни боядиса дамаската на чисто нови столове с тъмно сини дънки. Няколко дена след гостуването се светнахме какво е станало със стола.

# 1 523
Елифче, слушай Рен! Никаква работа днес, отивай да се забавляваш.
Иначе аз бухнах полата  в пералнята, надлежно намазана с препарат и вениш. Мама изподудна всичко, че пера. Контрирах, че пере пералнята и греховете да се начислят в нейната сметка. Искам да видя дали се е изчистила, че ми е голяма красавица Simple Smile

# 1 524
  • Пловдив
Карамелкова, ам как ги обичаш тия твои дрехи? Не съм чула ни една лоша дума Grinning  От де ги намираш, та все убавици?
Аз съм много трудна Confused

# 1 525
Мистиче, как да не ги обичам, душо? Купувам ги, разкоствам ги и ги сътворявам наново. Кат' рожби са ми Simple Smile Таз злополучна пола беше фустан, който префасонирах на пола и топ, станА бонбон Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 526
Стига се фали, не вярваме без снимка Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама, много сте ми умни, бее Hug На връх празник аз да са правя на работна. Как можах! Ей сега ще звънна на френдката, ако пък нещо не успеем да се видим, ще продължа да бъбря тук Simple Smile

# 1 527
Бех качила одеве и лична, при испанската фиеста. С тоалетчето се вписвах в карнавала, сякаш съм част от дефилиращите Wear Dress Sunglasses Joy

# 1 528
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Sad видях испанците, но теб не, може по-късно да си я прикачила. Sad
мрънннн, но ти вярвам за роклите. проблема е, че като вземеш голям фистань може да се преправи на малък, но като ти е малък....

# 1 529
Пловдивчанките,виЙ сте у Ада бре! 😂

Общи условия

Активация на акаунт