Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 995
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Euskal Herria
Добри, че то там е жега, що му са на Горинич гащи? Може и без тях Wink.

И при мен току се изгубят постове, от коментарите разбирам, че съм изтървала нещо.
И във фейса има бъгове. По едно време тия предложения "хора, които може би познавате" така бяха представени, все  едно Х ти иска приятелство. И ако кликнеш, не Х ами ти му пращаш покана. Сега май вече го оправиха.

# 1 501
  • Пловдив
Ооох, Елифко...да ти имам оплакването Joy  баш онуй дет се сещам надали ще ми залипсва така, че се оплача...ама знай ли човек? Wink

# 1 502
Карамел,това е наказание,че нас не ни почерпи дори и виртуално!
Мисти,пак с палавото мислене напред! После била задръстена,виждаш ли...

# 1 503
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
слизал Мойсей от Синайската планина със скрижалите под мишница и извикал на следовниците си "Бог говори с мен и ми предаде тези 15 заповеди, да ги следваме..." спънал се, изпуснал единия камък и той станал на парчета.
"десет са! десет!" извикал Мойсей.

# 1 504
Мисте, ама си досетлива! А аз викам така, завоалиранко да се оплача Joy
Ами така е, най обичам сладките съботно-неделни следобеди.

Добри Kissing Heart

# 1 505
  • Германия
Наспах се, а мислех да спя до 17ч.
Аз пък заради Пандичката сега трябва да си купя пъпеш, ама утре, днес няма от къде

# 1 506
Честит празник, банда!
На всички знайни и незнайни Марии - здрави да сте!
Е, аз мене са незнайни, но празника си е празник!
Добри, Яна е права - в тая жега гащите не са задължителни.
До Египет не стигнахме, благодарение на вируса, ама те там не ходят ли с едни дълги ризи? Липсата на бельо няма да се забележи Smiley

# 1 507
Сисунче, нека ми Joy В свое оправдание ще кажа, че не почерпих, не защото съм стисла, а щото съм блейка.
Елифче, на секундата те разконспирирах, ма си замълчах от деликатност Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
Рен, душицо, изживяла си най-големия ми кошмар - да ми изгубят багажа с 385 фустана и още толкоз обуща, Пу, пу, не ми се е случвало, а с пандемичните времена, май няма и да ми се случи...
Орхидеята ти е много красива. Дано се чувства добре при теб, щото ако е при мен, пиша я бегала...
Герич и на теб завиждам, че си ходила в родината на връстниците ми фараони Kissing Heart

# 1 508
Честито на празнуващите!  Със зд авеню да си носите името!
Скания  😘
Болните да оздравяват бързо!
Много се смях за безгащника, Добре. И моето съм го правила такъв. Баба му търча за гащи тогава, че моето беше само с тези на дупето. Късмет на новото място! Малко завид за емоциите Heart
Ние сме на село, на въздух. Правихме скара вчера, видяхме се с приятели. Сутринта МУ изведе детето, а свеки хукна на църква. Седнах да си изпия с кеф кафето, но не би. Бързо се върна таз ми ти жена, взе да ме ръси със светена вода, че да ме пазел Господа. Викам бе жена, бягай от тука с тия щуротии, Господа отдавна ме е забравил и в тоя момент прочетох поста на Мистето. Викам е на,  виж го Господа. Не е честно, да си отиват деца! Не е. Confused
В същото време наблюдавам вече доста проявления на дъртоза в МУ, а още няма 5 пред годините. Страшно е направо.
Карамелчик,  ако не е късно - вениш. При мен действа безотказно.
После ще кача снимка на дзверо. Доволен е по цял ден в двора и най - важното не ни терори нощем, защото спи като заклан.
Оф, а щях само да поздравя...

# 1 509
Ей, Кара миа, разсейваш се!
Не стигнах до фараоните заради тъпия вирус. Искаше ми се. Обожавам древните неща! Надявам се, че все някога ще ми се случи. Предполагам, че Съдбата ме е забавила, за да стане готов новия музей Smiley

# 1 510
Сиросче, познах значи за липсата ти Simple Smile

И аз обичам древни артефакти, също забравени от Бога местенца, зелена хладина и тишина. Кога ли пак ще пътуваме спонтанно?

# 1 511
Сиросче, радвам се, че се разписа Hug Друго си е на село!
Елифче, да, най-много ми липсва тази спонтанност да решим и да тръгнем нанякъде, без да мислим за ограничения и без страхове. Но вярвам, че отново ще е възможно. И въпреки всичко, едно от положителните неща на ситуацията лично за мен е, че се обърнахме повече към по-близките до нас места, които досега сякаш пренебрегвахме.
Мисте, по-късно ще те тормозя на ЛС с няколко въпроса за Царево.

# 1 512
Привет прекрасни!
На всички именици пожелавам здраве и щастие!
Добри, успех и много щастие на новото място! Качвай снимки сегиз, тогиз да ни порадваш окото с египетски красоти и интересни места!
Мисти, тъжна новина, не е честно деца да умират! Да е леко на душата му и много сили за родителите, макар че това е нещо непрежалимо. Cry
Не знам какво сте се разшетали, днес нищо не се прави. Строго спазвам и мързелувам, още повече, че мама има имен ден, но съм с нея само духовно. Боледуването на детето ми провали ходенето в родния град. Втора поредна година не съм си ходила, а нашите по-млади няма да станат. Мъчно ми е.
Пих чаша бяло вино и отивам да гушна възглавницата, след като не мога да прегърна мамчето.

# 1 513
  • София
Сиросче, познах значи за липсата ти Simple Smile

И аз обичам древни артефакти, също забравени от Бога местенца, зелена хладина и тишина. Кога ли пак ще пътуваме спонтанно?

Елиф, точно това си мисля. Аз съм чергар по душа и много ми липсва пътуването. Имам бъкет лист от поне още 1000 места, които искам да посетя.

# 1 514
  • Пловдив
Моите не са 1000...ще ги сведа до 101 само да ни "отключат" вратата...

На всички ви Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт