Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 988
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 485
Красотичка! Ем ти начи си експерт вече,аз реших,че ти е първа и не знаеш какво да я правиш. 🤣 🤗

# 1 486
  • София
Мисте, ужасна вест за горкото дете! Горките му родители! Не искам да си представям какво им е. Настръхнах от ужас!
Ени, и ти с подобна вест. Кошмар!
Да почиват в мир милите душички!

Добричке, сега ми просветна нещо. Ти не ходи ли за гащи преди да отпътувате? Тез новите ли изчезнаха някъде? Smile Извинявай, ако бъркам.

Ре, красива орхидея!

# 1 487
  • Euskal Herria
Честити да са всички, които днес празнуват!
Варненци също имат празник.

# 1 488
  • София
Уау, как се натъпках с пъпеш! Animal Pig  За оправдание ще кажа, че толкова вкусен пъпеш за последно съм яла в детството ми от продукцията на прабаба. Купешки толкова сладък не съм яла. Но свърши.

# 1 489
Аз съм запразнила от вчера, за мен, синковеца и града ми 💗

Минавам от една неприятна новина през друга с презрение, да видим кога ще се счупя.

Мисте, това е страшно Pensive

Добри, дано скоро се чувствате като у дома си, гледката е приказна!

# 1 490
  • София
Ени, не съм специалист, тези по случайност оцеляха 🤣. Колко съм уморила ако знаеш. ММ даже съвсем сериозно мисли, че като прецъфтят се хвърлят 🤣.

# 1 491
  • Пловдив
Панде от се е тоя пъпеш? Омръзна ми да купуваме.и хвърлям, че не струват...

Орхидеи харесвам, ма нямам подходящо място.

Ени, за същата новина, да...

# 1 492
Ние обядвахме, пих две глътки бира и ме зацепи кратуната. Разнесохме от печеното на близки и съседи и докато пренасям, съм си наклепала полата с мазнина, а ми е нова и ме е яд.
Дайте идея с какво да я третирам преди да я изпера, моля.

# 1 493
  • Euskal Herria
Мазно върху дреха веднага посипвам със сол, докато успея да го изпера.

# 1 494
  • София
Мисте, купих го на шега от Т-Маркет. Бях сигурна, че няма да ни хареса, но детето си поръча пъпеш, а нямах време да ходя до позара. Той пък взе, че се оказа сладък. Дано не е бил изключение! След работа пак ще купя. Досега от Т-Маркет-а пъпеши не съм взимала. Дините обикновено са безвкусни при тях. Останалите плодове и зеленчуците - също. Само краставици вкусни съм случвала.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 15:33 от Pandachina

# 1 495
Аз слагам препарат за миене на чинии на мястото и после в пералнята!

# 1 496
Благодаря ви. Ще пробвам с препарат за чинии, мисля, че съм изтървала момента за сол, мазнината вече е попила.
И аз се оплаквам, че се прескачат постове, чета ви коментарите и нямам идея за какво говорите, трябва да се връщам назад. Пак ли има бъг? И камбаната не ми червенее за нови отговори, а като вляза виждам, че сте писали.
За сметка на това обаче, в другата социалка имам нотификация, че Пенчо Калудов ( примерно) е приел поканата ми. Шах и туше, нито съм изпращала такава, нито познавам Пенчо...

# 1 497
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пандичке, нямаш склероза Simple Smile Simple Smile Simple Smile купих му гащи точно преди да заминем. два чифта. изпрах ги и тези са единствените взети, предполагам, защото бяха в друг куфар.
Simple Smile с онези на трътката му стават цели три чифта.

# 1 498
Момичета Hug

Честит празник на всички празнуващи! Здраве и любов в изобилие!

Карамелка, аз слагам обезмаслител да постои и след това пера.
Добри, чакаме от теб репортажи. Разсмя ме с взетите/невзети вещи Simple Smile)) Ще разкажеш ли вица за счупената божа заповед?

Докато прочета какво сте изписали и забравих какво исках да коментирам.
Бях с приятелка на разкошна разходка, срещнахме интересна компания, побъбрихме, в къщи се възнаградих с любими ястия, изкъпана и благоуханна съм си пуснала любими парчета. До пълното щастие остава едно парче от пъзела. Днес точно обаче няма да го намеря. Оплаквам се.

# 1 499
  • София
Кара Миа, със сол никога не ми се е получавало, така че не съжалявай. Ще се изпере.
Добри бееее 🤣. Аз съм ходила на екскурзия без никакъв багаж. Загуби се. Върнаха ми го месец по-късно. Изкарах с чифт дънки, бельо от някаква верига и 5 тениски.

Общи условия

Активация на акаунт