Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 923
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 470
Уишче,аз предположих,че ще е такава и ти писах. Същата история имах и аз.  Трябваше по-рано да те предупредя,ама нищо. Вече ще си знаеш.
Трябва да ида до магазина и аз,а ме мързи. Още съм по нощничка г*зовейка и само при мисълта,че трябва да се преобличам,реша и приведа в човешки вид,ми се изпарява всяко желание да мръдна. 🤪 Бих полегнала и аз с голям кеф,ама да оставя ММ да се наспи,да нахраня дребосъчка,да измия,трябва и пералня да пусна,да мина с мопа... 😰 Няма спане!

# 1 471
Панде,тя поне на вратата се е сетила,а аз чак като се прибрах и седнах да си допия кафето.Има ТХ.Smiley

# 1 472
  • Пловдив
Днес нали е празник? Кво се разчистихте?

Ние много се разстроихме. Още сутринта...Детето прочете за смъртта на негов съученик. Нещастен случай Cry  Много, много несправедлив е понякога живота...

# 1 473
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мистик, не знам какво да напиша. няма по-страшно нещо от това.

# 1 474
  • Пловдив
Няма, няма...
Синчето се разчувства много. Ние не го познаваме, но какво от това...една невинна душа е в Рая!

Съжалявам, че ви натоварвам...

# 1 475
Мистик,това е много,много тъжно.

# 1 476
Ох, Мисте, това е голяма трагедия дори и за  непознати, направо ми се сви всичко.
Ние пътуваме към Слънчев бряг да свършим малко работа, хич не го харесвам този курорт.

# 1 477
Ох,Мисте,много неприятно! 😣 И аз на скоро се разстроих за непознат човек.
Ходих до магазина. Заради Яката бабка си купих чипс,ама вижте какво ми се падна:

❤ is in the air! 🤣🥰
Мистето добре ме подсети за празника,ще пасувам и ще зяпам някой филм,тамън тихичко да пазя. 🤫

# 1 478
  • Пловдив
Аз по навик пуснах една пералня, ама...
Кекс направих за закуска да има, царевица варих...
И аз на филмчета ще карам днес.

# 1 479
  • София
Добри, добре пристигнали. ГащЯ ще купите, това да е проблемът. Много красива гледка си имаш за спортуване.
Мисти, милата душичка. Да почива в мир.
Ние се разбираме днес. 15 км преход направихме и едвам се движа. Сложих една яхния да готвя и сега отмарям.
Кара Миа, голям образ си.
Ено, купил ми е синковеца орхидея, много е джиджана. Ще чета в темата, за да не я уморя.

# 1 480
Изпратихме гостите и легнахме с Беболина! Чака ме цялата къща,а не ми се мърда. Искам само да се гушкам с детето!
Ре, орхидеите само се потапят във вода,но не студена,а със стайна температура. Един или два пъти седмично е достатъчно,в зависимост от климата!

# 1 481
Мисте, много тъжно, няма по-страшно от това.

Честит празник на всички, да са живи и здрави празнуващите и близките им!
Панди, Елиф - прегръдки за вас, момичета!

Добре, добре пристигнали! Гледката от терасата е чудна! Не се съмнявам, че бързо ще свикнете на новото място и ще намерите приятели. Ще чакам с нетърпение да разказваш истории и да споделяш снимки.

Уиш, голяма греда се е оказала роклята. Жалко, на снимката изглеждаше много добре. Ама нищо де, тъкмо повод да се утешиш с някоя друга Simple Smile Аз обикновено поръчвам от известните сайтове и избягват такива, които не са ми познати. От няколко дни ми излиза реклама на някакъв сайт, Vanya Fashion. Харесах 2-3 рокли, но не смея да поръчам, то вече няма и за кога. Някой ако има отзиви, моля да сподели.

Още нещо щях да казвам, ама забравих какво. Пуста дъртоза и склероза.

# 1 482
Ре,дай да я видим! 😍
Слагай я на светло,но да не я пече! Някой северен прозорец най-добре. Поливаш като станат коренчетата светло зелени/сребристи/сивкави. Абе като си сменят цвета. Може да киснеш,както е писала Сис,а може и да не. Аз например поливам под чешмата,до като се напоят корите хубаво. Веднъж в седмицата го правя. Ако киснеш,може и на 10 дена,две седмици по веднъж. Най-важното е да не преполиваш. От вода умират,от суша не. 😃 Ще се справиш! 🤗

Мисте,сега прочетох за едно детенце,не знам дали е същото. Подготвяло се е за състезанието тук при нас,което ще се проведе. 😣🥺

# 1 483
Днес е почивен ден, а никой не ме ядосва - кучето слушаше през цялата разходка, голямата си реши половината домашно по математика и задаваше въпроси, от които си личеше, че има нещо между ушите, различно от мухи, прахосмука си стаята и се облече с нормален размер дрехи преди да излезе, малката се прибра от разходка доволна и пееща си “Зайченцето бяло”, ММ стопли обяд…няма какво да искам повече. Направо ме е страх да не се върнат зверовете с гръм и трясък.

И аз прилягам.

# 1 484
  • София
Ени, ей я новата. Още две имам, които оцеляха сяла година.

Общи условия

Активация на акаунт