Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 912
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 455
Значи,ако още един път отида до магазина и се върна без салфетки,ще се ритна.За салфетки влязох.Ей,няма такъв заплес!
Ама цигари си купих.Smiley Якче и аз твърдо на варианта българска закуска.
Браво на младежа,все така да е!

# 1 456
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кротушчице моя, защо сипваш сол в отворена рана?! А!
наврял в куфара нещо, още не съм разбрала предназначението му.
но мисля и да не разбирам - да си го ползва.
на преголям вибратор мяза, а аз съм свенлива.

разборът на куфарите на място показа, че сме довели Горинич с три (3) чифта гащи, единият от които е на г@зата.
а кажи ми как може емнайсет пъти да вади и пренарежда всиките 5 куфара и да не види, че детето няма гащи?
аз имам съмнения, че ги е извадил за да намести онуй нящо и после не ги е върнал обратно, но пък ако са били на дивана или спалнята все да съм ги видяла.
може би.
щото по едно време виждах само катани, ятагани и от време на врем - мачете.

# 1 457
Преголям вибратор SmileSmileSmile Нещо жизнено важно ще да е,нали...да не ти е скучно.Smile Не се свени.
Липсата на гащи е добър повод за разходка.

# 1 458
аха.
правя списък сега. Simple Smile
до тук го докарвам на бройката на божите заповеди, но нали според вица едната плоча се счупила, та над 15 ще са.

# 1 459
  • Германия
Момичета, имам към вас една ГОЛЯМА молба.

Понеже отивам да спря, да не викате много силно поне до 17 ч ваше време, да не вземете да ме събудите нещо.
Говорете си тихичко моля Kissing Heart, а ако нещо се появи напрежение да знаете, че боят е по-тих от скандала Stuck Out Tongue Winking Eye

Хрупам един чипс и се чудя как да спра преди да изям целия пакет, я  да дойде някоя да ми го издърпа от ръцете

# 1 460
дръп!
ама Джоуи храна не дели, нали знаеш?

# 1 461
Добри,я пак провери,твоя багаж как е.Сигурна съм,че нещо липсва.
Яката,сладки сънища!

# 1 462
всичко вече е подредено.
само гащите на детето ги няма.
Simple Smile но има бутилка бейлис от летището в Истанбул, та може би е сгазил лука някъде и се мазни.

# 1 463
  • Германия
дръп!
ама Джоуи храна не дели, нали знаеш?
Данке

# 1 464
разбирам - довършила си го.
иначе няма да реагираш с такава готовност. Simple Smile и Горинич с готовност подава само опаковките или празните чинии.

# 1 465
Снощи отново ми се прецака цигарата. Разболях се направо... В ранни зори изпратих Недовършений да закупи нормални. Едва изчаках приличен час да дрънча телефони за смяна и - воала,  сега съм щастлива, напушена и благоразположена към повече от двама души едновременно!
Оги, да е здрава и честита майчицата ти и да е до теб дълги, дълги години!
Добре, ще ти пожелая само да си щастлива! Нека Мария и Синът й бдят над обичните ти същества! Heart
Чакам да се обадят, че агнето е изпечено и се почваме Simple Smile

# 1 466
Уиш, доде ли ти роклето и сандалите? Simple Smile
Дойдоха. Сандалките са много окей, но роклята! Роклятаааааа! Кой ме беше предупредил, че това е сайт за парцалетки от китайци? Мдам, роклята е правена за пигмеи с височина около метър и двайсе. Талията ѝ стига малко над зърната на сисите ми. Еммм...
Здравейте, общество, ама едва сега ви нагледах. После ще ви чета какви сте ги вършили.

# 1 467
  • София
Крот, сутринта в магазина пред мен една мацка плати покупките и излезе. След изхода направи обратен завой и се върна - влезнала за боя за коса, но напълнила торбата с други неща, не и с боя естествено. И аз съм правила такива неща.

Карамелке, много здраве да донесе туй агънце на майка ти и на всички вас!

Уиш, представих си нагледно роклята. Да не са ти пратили детски размер? Laughing

Аз така се разочаровах миналото лято от една рокля, поръчана през интернет. Пак се оказа китайски парцал, обаче обратното - нереално дълга. Скъсих я при шивачка, с която заедно се посмяхме на дължината. после дойде друг проблем. Още при първото обличане плата отпред под служебния ми бадж не само стана на бобчета, а от черно, се превърна в бяло. Почнах да я нося само в почивни дни с един гердан, прикриващ съсипията. Но след две-три слагания се протри по същия начин и на мястото, в което се опира дамската ми чанта. Ми дотам бяхме с тази рокля. Иначе много красива, ефирна.

# 1 468
Сали беше писала, че докато стояла на балкона, искала да слезе, но си мислела, че няма какво да каже. И аз така, чувствах се елементарна и мислех, че няма да се впиша при омайниците тук. Те обаче ме опровергаха и сега си берат плодовете от моята досада, щото съм през пост!
Ама искам да си споделя с вас какво незабравимо испанско преживяване съм имала на тази дата.

Скрит текст:
„Морос и кристиянос” (маври и християни) Така се нарича най-голямата фиеста на Дения пресъздаваща завладяването на християнска Испания от маврите. Още от сутринта на 15 август главната улица „Маркиз де Кампос” се подготвя за голямото събитие. От двете й страни се редят столове, строят се трибуни за зрителите и Дения очаква шоуто. Грандиозно е, повярвайте ми! Феерия от багри, звуци и красота изпълват сетивата и ме оставят без дъх. Седем века история тече пред очите ми и съм зрител на събития описани в летописите. Усещането е зашеметяващо и ми е трудно да го пресъздам с думи...Това трябва да се види и усети. ”Маркизът” е загубил съвременният си облик и се е превърнал в сцена на древни събития. По улицата преминават бутафорни кораби, замъци, крепости, тронове на испански и мавърски владетели. Актьорите пресъздаващи събитията са облечени в невероятни костюми. Първо дефилират групите на християните. Сетивата ми са замаяни от красотата на дрехите и хореографията на спектакъла. Коприна, кожи, кадифе и пера, оръжия излъскани до блясък. Блестящи шлемове и ботуши с извити носове...21 век не съществува, сега сме в древни времена, в които проливането на кръв в люти битки е ежедневие. Всяка група е с различни костюми. Предвожда се от атаман, който върти боздуган, или меч и флиртува с публиката, за да я склони за аплодисменти. А публиката е щедра и аплодира бурно. Всяка група се следва от духова музика и огромен барабан. Като казвам огромен, значи е огромен, придвижват го с помощта на триколка, а барабанистът е изпаднал в екстаз. Дивото биене на барабаните, кара сърцето ми да подскача и да се качва в гърлото ми, вълнението е голямо и усещам как треперя от свръх емоции. Появяват се двама ездачи с огромни коне. Расовите животни потръпват от шума на музиката и тълпата, навеждат грациозно глави и буквално танцуват пред въодушевената публика. Принцеса затворена в клетка и охранявана от безжалостни мороси, кърши отчаяно ръце и очаква помощ, която така и не идва. След тях се задават групите на маврите. Бели копринени шалвари, черни пристегнати елеци и забулени с черни кърпи боядисани лица. Движат се гъвкаво като хищни животни. Стъпват наперено и от цялата им осанка лъха жестокост, следват ги красиви одалистки, облечени в дълги поли и оскъдни блузи, от косите им се веят воали, танцуват сластно и предизвикателно, а тълпата шумно ги аплодира...Няма такава красота! Не съм виждала толкова пищно великолепие. Истинско пиршество и наслада за сетивата. Съзнанието ми се опитва да запечати всеки детайл, но го връхлитат нови картини и емоции...Поглъщам цялото това великолепие жадно и ненаситно...Беше вълшебна нощ! Благодаря ти, Дения, че ми подари това преживяване! Утре си тръгвам от тук, но чувствата, патоса, пламенността, вълнението, екстаза, възторга, радостта, сантимента, усещанията и страстта, които изживях тук, в това малко рибарско градче, ще ме топлят още три живота..... Heart

Не успявам да сложа повече снимки..

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 13:08 от Caramella

# 1 469
  • sf
Ох, Карамелаааа, имам слабост към Испания!
Чакам пералнята да изпере и ще полегна. Не че го правих цяла сутрин, освен че скокнах набързо до Лидл и разходих кучето. Детето чак утре се прибира пък аз съм чак втора смяна, тъй че ще си зяпам сериала. Зарибих се неочаквано по La casa de papel  и нищо друго не ми се прави.

Общи условия

Активация на акаунт