Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 878
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Пловдив
Добро утро!

Ние имаме кръщелница именничка, на 7 е Simple Smile

Панде, Елиф...гуш за вас!

# 1 441
Честит празник момичета.
Днес, моята любима майчица е рожденичка. Става на 70 години, но за мен тя не остарява, няма възраст. Тя е вселената, живота, двигателя, моето цяло!
Прегръдки, Елиф, Панде.
Карамелче, удоволствие е да те чета и съпреживявам историите ти😘

# 1 442
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много ме ядосва форОма Sad Sad Sad

пускам снимката, след това виждам поста на кло и отговарям, след него ми излиза нов отговор - карамела. пиша и на него.
и сега се връщам, има още 4-5 поста, които ги нямаше, когато писах   предния. Sad Sad Sad

момичета, не е, че не ви уважавам, просто рядко се връщам назад и понякога не ви виждам. 

# 1 443
  • София
Добри, чудна гледка имате от прозореца. Дано все така чудно и приказно бъде цялото ви пребиваване там! Успешно ново начало да имате!

Оги, Ч.Р.Д. на майка ти! Да ти е жива и здрава още много години! Да се радва на спокойни старини!

Добричке, май на всички ни се случва това с пропускането на постове. Не се притеснявай и няма за какво да се извиняваш!
Пиши после намерили ли сте площадката и има ли Горинич вече нови приятели.

П.П. Редакторът на компютъра ми подчертава Горинич за грешка и започнах да търся коя буква съм объркала. После ми просветна, че то за него такава дума няма. Когато пиша от телефона не ми се случва, защото съм му го вкарала като вярно изписана дума. Но пък телефонът не ми позволява да напиша Синеочка и други думи, които компа позволява.

# 1 444
Айде бе,до кога ще чакам някой да пише след мене?! 😁 Влизам в 3 да ви будя,ама последния пост мой,не дават да пиша нов. Влизам в 6 да покукуригам,пак не даде! Айййй,поспалани такива.
Честит празник на именниците!
Оги,честита да е мама! Още дълги години да се слушате и радвате взаимно! 🥰🤗
Добри,ти верно си в рая! 😍😍😍 Убийствена гледка,сигурно на живо е още по-яко.
Тъй,както разбрахте от пътвите ми изречения,не спах изобщЕ! Будих се хиляда пъти,в 3 часа Синеочка се събуди с писък,явно от кошмар,та ставах,даже си чатих с ММ. Викам да ида да го взимам до де съм будна,нищо,че е до 6. 🤪🤣 После в 5 и 40 едва да отлепих. Легнах в 6:30,трудно заспах. После постоянно гледах часовника,че трябва мляко да докарат и да го взема,та ся се излюпих. 🥺
Още не съм на себе си.

# 1 445
  • France
Уау, Добри, хубав пейзаж.
Здравейте, момичета, честит празник. При нас е все същото - кърмим се.

# 1 446
Добри,много хубави снимки.Успех!

Честит празник!

# 1 447
# 1 448
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вчера на летището видяхме едно арабско бебе.
само бузи и усмивка. идеше ми да го намачкам, да го нагушкам, да го нащипя...
само се усмихвахме един на друг, докато минат проверките. Simple Smile

# 1 449
Добри, успех с новото начало. Аз си наваксах със съня, спах до 9.30, това не ми се е случвало отдавна, обаче няма и кафе, ММ също го няма, за риба е и телефон не вдига, а мен ме мързи да слезна до долу. Днес ще миткаме из съседните курорти, ама първо трябва да се сдобия с кафееее.

# 1 450
  • София
Аааа, много молА! Аз цигари НЕ закусвам. Дори не пуша. Пък се смятам за чистокръвна българка.

# 1 451
Поразбудих се и да кажа на Добри,че и завиждам!Да не пропусна после и да забравя.Laughing
Завлякохте ли някоя машина на там или успя тайно да я извадиш?

Прегръдка на Панди и Елиф! 
Как са болните младежи?

Ено,няма сила която да ме накара сутрин а погълна Английската закуска.Smile Трябва да не съм лягала и пак не съм сигурна за това кило боб.

Оги,здрава да е майка ти! Весел празник!

# 1 452
  • София
Английската закуска бих я опитала на обяд, но не в тези промишлени количества.
А френската ми допада, но предпочитам да не ям много тестени, така че бих я хапвала от време на време.
Само българската не ми Ареса, ама никак. Пишман българка. Laughing

# 1 453
И аз не закусвам. На Рибарица нали бяхме с включена вечеря и закуска,слизам,хората сервирали баница с айрян,ама не! Поне до 12 не мога да хапна нищо,само кафе поглъщам. 😁

# 1 454
  • Германия
За българската закуска все едно са снимали мен, само дето не търпя пълен пепелник.

Кротева, моя младеж е супер, няма  и следа от неразположението му, той обикновено се оправя много бързо, за щастие.

Общи условия

Активация на акаунт