Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 873
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 425
Бърд- пастирката на костенурки Joy Представих си те цветно Hug
Още веднъж ти благодаря за споделеното, стана ми много мило и носталгично, за едно безвъзвратно отминало време, за един простичък но истински живот и едни невероятно любящи баба и дядо, които се грижеха за мен с любов  Heart

# 1 426
Кроте все едно татко слушам, а той беше мъдър човек 🤗

# 1 427
Аз щях да напиша нещо още по-кофти за циганчетата,ам ше замълча. 🤭
Не съм ходила на сватби,но и нямам желание. Винаги завършват с побоища,а аз насилие не понасям.
Закарах ММ на работа,ам ше тряя и да го прибера в 6 часа. 🥺😞 И ся искам да лягам,ама нямам желание. 😆 Така ми е добре на тишинка,да си релаксирам.

# 1 428
  • София
Добро утро!
Защо още спите, а? 🤪
Кафе за разсънване.

Аз днес съм на работа. Едва гледам още.

На днешния ден мама трябваше да има имен ден... 😞

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете здрави ! 🌻

# 1 429
Добро утро!
Панди, благодаря за кафето и лека работа.
И моята майка на днешния ден празнуваше ...

# 1 430
Мараба, Куклани!
Влетявам с метлата да поздравя всички Марии, Марийки, Марианки, Мариелки, Мариетки и производните им в мъжки род! Да сте живи и здрави, нека зло да ви забрави, само хубави неща да се случват във вашата среда! 🌷🌷🌷🌷🌷/днес ме избива на поезия в рими😀/
Кармелита,копирах си твоите творби! Адмирации! 👋👋👋
Лек и спорен ден на Панди!
Сиросче, да н тъй налазил Киликандзера? 😀Дано да си добре!
Отювам да налазя мъжо, чИ са разгоних! 😀😀😀Бай-бай, девочки!

# 1 431
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

И от мен кафенце с изгрев.
Simple Smile ще ви дочета и пак ще пиша.

# 1 432
Добри,прекрасна градина и още по-прекрасна къща! Успешно ново начало ,сигурно сте много развълнувани!
Ах,как обичам смелите хора!

# 1 433
Сиси, споделям напълно твоето мнение! Много уважавам смелите хора!
Добри, успех! 🍀

# 1 434
Добри! Добре пристигнали на африканска земя! Успех и от мен. Heart

# 1 435
Simple Smile започваме добре.
вчера при пристигането видяхме тумба деца на една от площадките в комплекса, днес ще се опитаме да намерим площадката и при късмет - децата.
Simple Smile

# 1 436
  • Германия
Добро ви утро,
заспивам права, между 3 и 4,30 будувах, пуших и пих  кафе, а бях легнала в 1. Много ми беше топло нощес, сега трябва да избутам до 11 и после да 17 мога да спя.

Честито на празнуващите
Панде и Елиф, голяма прегръдка за вас момичета.

Добри, ти си кацнала в джунглата бе жена. Да си много щастлива на новото място

# 1 437
Панди и Елифче, голямо, голямо гуш!
Светъл празник е днес. Един от най- любимите ми. Днес чествам  майчината любов  –онази, която няма еквивалент, жертвоготовната, любяща, всеопрощаваща, сгряваща, БЕЗУСЛОВНА… Честит празник на всички  Марии и на  искрено вярващите, Божията майка да закриля вас и близките на сърцето ви хора! Всичко останало е панаир на суетата! Бъдете здрави и щастливи!

Скрит текст:
Видях я случайно и останах като поразена от гръм! Случайни неща обаче няма... Беше величествена, но не великолепието ме смая, а името. Иглесиа де Сан Антонио. Църква в сърцето на Дения с името на сина ми. Беше затворена, но знаех, че ще се върна... и се връщах в нея много пъти. Аз, която съм известна сред приятелите си като Тома Неверни, аз, която не съм стъпвала в църква от милион години, аз нямах търпение да се потопя в божествената атмосфера на този чудодеен храм и да се слея с НЕГО! И там забравях всичко земно и се чувствах като нищожна прашинка, но изпитвах такова облекчение и смирение, каквото не може да се сравни с нищо. Там се докоснах до нирваната, към която се стремя откакто се помня като съзнателен човек и която вечно ми убягваше. А сега ме убийте с камъни и пръчки, и кажете -как така, ма предателко ше усетиш Бога в католически храм? Ами не зная... В тази църква на светеца Антонио от Падуа, усетих Господа така, както в нито един православен храм...Там отсъства воайорската атмосфера присъща на нашите църкви, особено на тези в малките градчета, където всички се познават и църквата се е превърнала в един своеобразен клюкарник, който лично мен ме отблъсква до дъното на душата ми. Служителите в храма, се стараха да отговарят на  въпросите ми, които повярвайте ми звучаха мега нелепо, произнесени на циганския ми испански, но никой не ми се присмя, нито повдигна многозначително вежди...напротив, чак се чувствах неловко от добронамереността им. ЕДНА ВЕЧЕР ДОРИ ОТВОРИХА ЗАРАДИ МЕН, МАКАР, ЧЕ ВЕЧЕ ЗАКЛЮЧВАХА. Изчакаха ме търпеливо без никой да ме смущава. Нямах търпение да дойде днешният ден и да отида на празничната меса. И ето го ДЕНЯТ. Аз съм там точно в 8. Енориашите са насядали на пейките и очакват пастора. И той се появява облечен в бели одежди и започва да реди непознати за мен думи, но това не ме смущава, в главата ми звучи познатата молитва, «Богородице, моли се за нас!» И незнайно защо, сред всички тези непознати, неговорещи майчиния ми език, се почувствах като у дома! И разбрах, че ТОЙ е навсякъде и най- вече в сърцата ни.  А пречистата му майка се моли пред престола му за спасението на всички нас!

# 1 438
  • София
Добро утро
Светъл празник е днес,да,живи и здрави.
Мм ме събуди да ме уведоми,че благодарение на смяната на свещите на колата е свалила разхода,шъ умръ
Ставам да чистя на любимците.

# 1 439
кармела, родена съм, възпитана съм и съм израснала католичка.
католици са и трите ми деца. Аз настоявах за кръщения и приобщаване в моята вяра. не заради вярата, а заради спомените и общността, която помня и единеието, което усещам с хората там. макар много от тях вече да не са с нас.
това, което от дете съм научила от баба, най-вярващият човек, когото познавам, е че Господ е един.
"Чуй ме и запомни: няма две Деви Марии, майки Божии, и няма два Исуса, синове Божии и Мариини - един е и Бог! ние го делим, разпарчетосваме и се бием в гърдите кой от кого е по-вярващ и богуугоден. А Той ни гледа отгоре и го боли."
малка бях, далеч от деца и семейство, но помня наставленията ѝ: "ако се молиш за деца и семейство, моли се на Марийка. тя е жена - ще те разбере."

Общи условия

Активация на акаунт