Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 93 005
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
скания, не знам какво е станало, но предлагам прегръдка.

# 1 561
Честити да са всички празнуващи! Зло да ги забрави! Едва насмогнах да ви прочета, при Добри много ми хареса Heart Eyes други снимки изтървах. Мързелчето наистина е като момиченце, а Киликанзера е сладур и половина Heart

Скания, много ти се събра на теб! Прегръдка и от мен, но трябва да се събереш, няма как! Heart

Днес водих малчо на басейн, ММ се отдаде на спортни предавания, а после дружно му ударихме, по един следобеден сън до 19.00 ч Grin до тогава помних, че е празник, но после забравих. Чистих кучешки бисери из двора, а като излязох на контейнера да хвърлям...ми то ужас! Изринах цялата улица. Един контейнер имаме за цяла редица къщи, кооперации и един 8 етажен блок. От контейнера всичко прелива, разпиляно по цялата улица, отделно някакви скапани неща изсипани до него, пълна гняс! Всичко това е почти пред входа на църквата, с която ни дели само ограда.  На връх празника, не си направиха труда да почисят, стотици хора са минали през църквата днес. Без да искам ги чувам, как по цял ден само с клюки се занимават. До вратата ми е, а не влизам там заради "персонала" с друго име или сан не мога да ги нарека. От претоварване ли не знам сега адски ме боли рамото, не мога изобщо да движа ръката, боли ме и като дишам чак Cry

# 1 562
Скан,гушки! Няма да се даваш! Ние сме с теб,знаеш. 🤗

Сали,намажи с нещо или пий хапче,не се мъчи.
Килито е супер аристократ,нищо,че се търкаля в прахта. 🤣🥰
Панде,на Йоткер има много хубав крем за торта,на вкус като домашния с яйцата и млякото. Ако искаш потърси,стига малката да харесва този вкус.
Аз така се бях удремала одеве,до като чаках Синеочката да заспи,но станах,а сега се разсъних и кой знае кога ще клопна дзъркелите. 👀🤭

# 1 563
Намазах се Ени, пих един аулин и половин розово хапче, барем заспя, пък дано утре е по-добре. Хайде и ти викай сънчо вече! Лека нощ! Hug

# 1 564
  • София
Мисти, за инцидента край Калофер ли става въпрос? Отвратих се от коментарите във ФБ.
На 17 не мислят, не ги е страх и правят глупости. И ние сме минали от там. Много е самоуверено да си мислим, че на нашите деца това няма са се случи.

# 1 565
скания, не знам какво е станало, но предлагам прегръдка.
И аз така. Прегръдка все пак помага.

# 1 566
  • sf
Предполагам, че е е за 14годишното момче , тренирало планинско колоездене. Кошмар! Много сили на родителите! В такива моменти се чудя къде е Господ, Вселената, Съдбата или каквото има там?!

# 1 567
  • Пловдив
Добрутро!

Ре, не е това...
Скрит текст:
На 14 е било, това дето писа Донситка...
Незнам...не ни излиза от главите от вчера. Много ми е свито...някак усешащ как лошото е на ръка разстояние и те дебне Persevere
Не исках така да почвам ...

Айде да пием кафе и да се разведрим...?
Чакам ви... Simple Smile

Сиросче, аз пак да кажа, че за сефте виждам такъв принц...и у градо и на село да му е кеф Smile

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 09:21 от mystic woman

# 1 568
  • France
Монстърчето пак е болно. Снощи като си лягаше се оплака от главобол. Премерих температурата и беше с 38. Дадох парацетамол и спа малко, но го чувах, че пъшка. Тази сутрин повърна. Tired Face Чудя се дали е вирус или слънчев удар.

# 1 569
Добро утро дами, взимам кафето и потеглям към плажа, дано не е лудница.
Спорна седмица на всички!

# 1 570
Скания,🤗! Всичко ще се нареди ,обещавам! Просто още мъничко трябва да си силна.

Фил, бързо да оздравее малкото чудовище и скоро да се оплакваш колко е див и пълен с енергия!

# 1 571
  • София
Добро утро! Прекрасен понеделник и да провлачи крак така през цялата седмица!

Скан, прегръдка!

Фил, дано му мине скоро на Монсти и ако е вирус, да не налази Славчо или пък вас с таткото!

# 1 572
Оциклих се... Бляк... Ми сега? Помощ, какво да правя, съвети? А във водата няма начин да не влизам...
Опитомяваме коте тук, един риж сладур...

# 1 573
  • Пловдив
Мързелче,  тампони...вит.С 1000мг, че и повече. Друго надали...ааа някой ми спомена за пиене през 6ч на ибупрофен, ама не съм го пробвала.

Изненада викаш, а? Simple Smile

# 1 574
Надуваем дюшек и влизане във водата на него. Така спасих щерката като цъфна за пръв път - на морето се случи, разбира се, за да е наясно от раз колко е гадно.

Общи условия

Активация на акаунт