Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 93 010
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 575
Беболина откакто оздравя мисли само за ядене! Изяжда количества колкото и аз и само ако някой от нас спомене думата ядене, тича към столчето си повтаряйки мам-мам! Не знам дали да се тревожа,хич не искам дебело дете,но и злоядо не ща!

# 1 576
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вчера се накарах на детето, то се разплака...
Не бях права,и днес ми е ужасно тъжно и смотано!
Извиних му се, гушкахме се, но не мога да простя на себе си!

# 1 577
Сис, тя доскоро не искаше да яде, сега предполагам наваксва. Как дебело дете ще имаш, тя е пълна с енергия Simple Smile Нацелувай я  по сладките бузки от мен Kissing Heart
Скан, прегръдка и от мен! Събирай парчетата от пода и възкръсвай като феникс, ти можеш! Hug
Мързелче, ама все на теб, бе... или тиквички или тампони, ама така сте вие момиченцата, ще измислиш нещо.
Нямам оплаквания, пия кафе и гледам Розамунде Пилхер.

# 1 578
Сис,нека хапва,сега наваксва за неяденето. Като са малки няма такава опасност от затлъстяване.
Съншайн,и аз онзи ден се скарах на Синеочка и то не защото беше толкова виновна,а защото другото дете,с което играеха ме изнерви,та тя го отнесе. После се извинявах и гушках. Добре,че бързо забравят и прощават.
Поспах тази нощ добре. Е не минах без сънища,но не ги помня.
Легнах си с мокра коса и съм като разплетена кошница. Или ще се вържа или трябва да се  изправям. 😣

# 1 579
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
похвалих се в друга тема, няма да копирам Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/861892/43316032

# 1 580
  • София
Мързелотке, тампони или дюшек както и други са казали. При теб поне  е неочаквано. Аз една година като планирах датите за море изобщо не отразих факта, че по същото време трябва да цикля. Сетих се чак на морето.

Съншайнче, колко добре те разбирам само! Hug Случвало ми се е и на мен. Много е гадно после. Надявам се, че горчивината остава толкова дълго само в нас, а не и в децата.

Сис, сега наваксва. Моята Пандичка е същата. След боледуване, ако не е имала апетит по време на болестта, много наваксва. Става направо лакома. Когато организмът си навакса загубеното, сама се връща към обичайното за нея хранене.
Миналият януари лежахме с нея в инфекциозна болница с един стомашен вирус. 2-3 седмици почти не се хранеше. Много отслабна. После си навакса, но тогава много вътрешно приех думите на педиатърката: Виж я колко е отслабнала, давай й силна храна. Тя сигурно изобщо не  е влагала укор, но тъй кат омакар и вече здрава, малката все още не искаше да се храни, го приех лично. Само ден-два след тези думи детето започна да налита на храна без да подбира много-много при все, че яде малко неща по принцип.

Добри, в този райски комплекс ли ще пребивавате през цялото време? Прелестно е!

# 1 581
Добри,видях и лайкнах,ама от вътре завиждам съвсем не благородно за тази красота! Насладете й се от сърце!

# 1 582
И аз видях,ама там нали не дават да кометирВаме,та тука да си кажа,че и аз завиждам лекичко! Уникално е! 😍🤗 Това последното бялото на снимката какво е? Има ли там орхидеи по дърветата или те бяха другаде? 😃

# 1 583
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
белите китчици на дървото (снимка 3) са плумерия = фраджипани Simple Smile страхотен аромат има, невероятен е.
а последната бяла китка е пясъчна лилия. има я и по нашите пясъчни дюни.

# 1 584
Добри, удивително е! Толкова е "мое." И ката архитектура и като флора. Абе, с две думи - прободе ме в клетото сърце. От теб се оплаквам Hug Аз от моя прозорец виждам прозорците  на  банята и тоалетната на съседа. И като бонус, чувам и звуци, които би трябвало да бъдат поне малко по- дискретно  интимни Joy

# 1 585
Ау! Добри ме травмира! SatisfiedМного е красиво!
Мъчно ми стана за Скания.Прегръдка момиче,ще се наредят нещата!

Добро утро! Хубава седмица!

# 1 586
  • София
Ох, бе, Карамелче! Laughing

# 1 587
Карамелче,не им завиждай на хората! 😁😂
Добри,за лилията значи питах. Много красота!
Синеочка ми надува главата да си направим басейн. Питам я знае ли как се прави басейн. Ами да! Много е лесно. 😆 Взе да ми обяснява,инженер ще става.
Та ако види снимките на Добри,ще ми се наложи да й я пращам там,да се забавляват. 😂

# 1 588
Аз за плумерията не завиждам! И тук си имаме в излишък ( ухае разкошно)! За къщата,за басейна,за новото начало...за тях мечтая!

# 1 589
Ени, не звуци от любовна игра.  От онези са, които идват и с аромат Joy Но аз си завиждам, де, щото аз на 3-4 дни...

Общи условия

Активация на акаунт