Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 828
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 180
  • Euskal Herria
Кратка пауза и после пак подхващам борбата с дрехите.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 21:38 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 181
Важното е да не изсъхва лигавицата на носа. При децата реших проблема, когато УНГ им изписа Ринолекс маз. Зиме / лете, започне ли да им се случва, мажат колкото могат по-навътре в носа с него. Но не съм сигурна дали не изчезна и той от аптеките, като почти всеки евтин и ефикасен препарат. А на каката колко възглавници съм изхвърляла преди това, защото са омазани през калъфката с кръв.

# 182
ММ пече в жарта на село патладжани и спретнАх кьоополу. СтанА приказка! Обърках малко с майонезка и намазах на дебел резен селски розов домат Yum на др.резен маслинова паста. Ядеш и ревеш!
Мняммммм! Гадина проклета! За наказание ще ти кажа, че страхотно кьопоолу става и от печени в жар зелени домати. С копър, чесън, оцет и зехтин. Мнямммммм!
Оу, Гери, ти си късогледа и пееш в хора? Аз пък съм много бивш цигулар - от 5 до 8 клас в музикалното училище и във филхармонията "Пионер". Та, предлагам, да отидем при оная гадина Мистикова, да ѝ посвирим и попеем на ушенце, дано се смили да налее по чаша от онова вино от снимката.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 21:07 от Анонимен

# 183
Кло, не знаех това, благодаря Hug
Сега приема Рутаскорбин по предписание на ЛЛ, но мислим и за консултация с УНГ.
Карамелка, да, има все още добри хора.
...
И аз се ужасявам от  поредно затваряне. Не, че се покъсах от светски мероприятия, но ми е по-спокойно да знам, че когато реша, мога да отида, където поискам.
+1 .

Ще готвя спагети Болонезе, а така да ми се прияде заради вас кьополу.

# 184
  • Пловдив
Уишо, зелен домат? Не съм опитала, ам щом казваш Wink
Взех си прекрасна Тамянка от друга местна винарна Simple Smile Сакар. Ама си я пазя още, че имам розе...

И аз и синко сме със слаби капиляри и тече кръв...помня как се будя баш нощес с възглавница в кръв Confused  Не е ок. Казвха, че се израства.

# 185
Мисти, нямат ли онлайн поръчки тези? В шатото имаме тамянка и всяка година поне 2/3 изплюскват осите. А е толкова вкусно грозде.

# 186
  • Пловдив
Има Уиш...ей тая взех и съм я пила. Мнооого ми хареса, ама не мога да описвам качества Simple Smile
https://bassarea.bg/product/tamyanka-2020/

А това е от снимката, на др.винарна...
https://zaaraestate.com/shop/product/cauza-white/

# 187
Много мерси, Мисти! Мятам се да поръчвам.

# 188

Оу, Гери, ти си късогледа и пееш в хора? Аз пък съм много бивш цигулар - от 5 до 8 клас в музикалното училище и във филхармонията "Пионер". Та, предлагам, да отидем при оная гадина Мистикова, да ѝ посвирим и попеем на ушенце, дано се смили да налее по чаша от онова вино от снимката.

Ансамбъл “Мамински чавки“?
Че колко му е? SmileSmileSmile

# 189
Болните да оздравяват бързо!
Карамел, пробвай да я удариш по съвестта майка ти. Накрая ти ще се разболееш от нерви.
Не ми говорете за храна, всъщност и да ми говорите май не се трогвам, толкова ми е горещо, че чак не ми се яде. Сутрин две филийки с нещо, на обяд айрян и пържени картофи, вечер салата.
Я, колко хористки сме се събрали. И аз бях трети глас в хора, профилирана паралелка бяхме експериментална някаква уж музикална, всичките пеехме в хора. Диригентът ни беше от Пловдив, бяхме с двама класни - диригентът и госпожата ни по БЕЛ. Хубави времена бяха. Сега диригентът ни се е върнал в моя роден град, отново води градския хор и част от съучениците ми, които живеят там отново пеят в хора. Като пуснат клипчета от концерти си ги гледам и си спомням добрите стари времена.

# 190
Е, аз бях втори висок глас...
Ще има разнообразие, почти до Таря ще го докараме вкупом

# 191
Има Уиш...ей тая взех и съм я пила. Мнооого ми хареса, ама не мога да описвам качества Simple Smile
https://bassarea.bg/product/tamyanka-2020/
Тази и аз я препоръчвам.

# 192
Е, аз бях втори висок глас...
Ще има разнообразие, почти до Таря ще го докараме вкупом
Ооо, фен на Таря? Ти си мой човек!

# 193
Тъй, аз не мога да пея, но имам желание, вземете ме за пълнеж, мога някой танц да завъртя в името на наградата😁.
Казах ли на всички да оздравяват!

# 194
Гледам звездите,видОх и една падаща! 😍🥰 Направо не ми се прибира,ама дребната сигурно ще заспи на люлката след малко. 😆
Големи сте певици! И аз съм била в хор,в рециталите винаги на челно място,в танцова,а на края на 8-ми клас писах и четох някакви щуротии за завършването. 😁 А и знаменоска бях редовно. Все с бели ризки и черни полички... Ехх хубави години бяха! ❤

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 10:30 от Anyyyone

Общи условия

Активация на акаунт