Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 782
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Амиии Simple Smile освен наздраве! и да ви довърша Joy

# 166
Ениии и ти си сатана, изкусителка ниедна Heart Eyes
Мръвката ви я оставям, но за кифличките имам резервен стомах и широко отворен прозорец. Очквам пратка Animal Pig

# 167
Мисте, самопоканвам се! Даже съм ергенка.

Търтето вярно се загуби. Търти, разпиши се.

# 168
  • Пловдив
Мисте, самопоканвам се! Даже съм ергенка.

Търтето вярно се загуби. Търти, разпиши се.
супер!
Само ше сменим с розе или бяло, че туй на снимката е червено Wink

13, обади се!

Кроте, ам ти нъл го кара? Къв тест те гони?

# 169
Мистик,ако има някой да се спъне два пъти в една и съща разместена плочка това съм аз.
Работя с много хора.Имах и едно друго притеснение и те така.Щом ваксинираните успяват да се заразят,могат и преболедувалите.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 20:45 от Кротал

# 170
Ожииивяяяях!! Днес 43 градуса на сянка, като вървях към спирката, ми пареше през джапанките, може и яйца да си изпържиш! 😀
Отювам да се чипкам, мия зъбака и лягам! С компанията на Карлос Руис Сафон! 🍀
Лека вечер, Хубавелки!!
Дечицата да оздравяват!
Сисун, намокри чаршаф с хладка вода, изцеди го и увий Беболинка! Тъй съм сваляла температура от 39.6 на сина!

# 171
Ще ти пея на стадиона с Герата мое направим едно дуо.Smiley

Начииии.... аз току виж съм гракнала!
Като малка пеех в “Бодра смяна“, та с малко тренировки може да стана подходяща партия за ....“Радецки“ Smile

А пък съм и късогледа, та съм пИрфектна!
По-големите от вас сигурно са гледали “Рицарят на бялата дама“ и знаят за какво говоря Stuck Out Tongue

# 172
Карамелче,отваряй,че Синеочката как ги нападна.. 2 със сирене останаха. 🤣 Аз си чакам със сладкото. 🙈

# 173
Ени, на нисък старт съм Joy Ти пък изяж на Синеочето бузките  Heart Eyes
Кроталче, пази се! Дадоха ли ти болничен поне? Оправяй се и с Герито ще направим трио. Аз ще издиря Златния зъб на ромските ритми Joy
За маските не ми се говори. И днес и снощи в спешното и онзи ден в лабораторията и ехографа, САМО аз и мама бяхме с маски! Аз вече не правя забележки, щот трябва да се изпокарам с всички..
Елифче, как си?
Веселинче и теб те мисля, стой под климатЯ и не мърдай Heart

# 174
Геро,мен ме слагаха в  хора,трети глас.Не че много им трябвах,ама щото бях висока.
Чакай,аз съм късоглед и пея в хора е от Васко Smiley Онез другите крадяха луканки и се бореха,на пееха.

Карамел,не стигнах до личната.А и утре ми е последен ден.Забих си шапката на едно колче.

# 175
Крот, бързо да минава. Повтаря, ма рядко, та вярвам, че си гепила някоя друга “хубавина”.

Тамън днес поръчах домашни тестове от немския Лидл, че да се тестваме при симптоми. Нямам никакво намерение да ходя по лаборатории. Ни да купувам тестове с 1000% надценка. Не преувеличавам с процента.

Пръсках срещу хлебарки и излизам да пия коктейлче с дружка. Вчера в зоо магазина поръчвам Фронтлайн за голямо животно и ме питат за колко голямо животно точно. Като им казах, че е за хлебарки, всички се разхилихме. Joy

# 176
Чета ви, Кармелка, благодаря, че питаш.
И се ядосвам с тинейджъра - значи непременно държи да си счупи главата. Излизал в най-жежкото време и на центъра му рукнала кръв от носа. (Този проблем още си седи при нас). Хиляда пъти казвах да избягва горещините, да излиза с пакет кърпички и с вода ... положението е 'Кат ми пееш, Пенке ле ...' Добре, че са се намерили добри хора и са помогнали. Господ да им върне добрината.
Скрит текст:
Някакви мисли са ме налегнали ... И тези прогнози, че пак ще ни затварят наесен допълнително ме разбалансират.

# 177
  • Пловдив
И на мен не ми харесват тия приказки за нови болни и то с др.щам...приятелка, мед.лице във Флорида оня ден каза, че всичко пламти. Няма места в болници, ама и мерки няма. Та...очаквайте и тук Confused  Яд ме е за децата...тамън да почнат даскало и ще лопнан кепенците.

Кро, ам кат за отпуска ли заби каскета или кат за напускане? Не тъ разбрах на де го наклони Grinning

Комшиите ме ядосват с някви схеми...то убу, все помагаме кат ги няма, ама ся и детето замесват...и то с непознати. Аман.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 20:51 от mystic woman

# 178
Попи, аз не си признавам, че е за хлебарки Фронтлайна. За 60 килограмово куче като чуят и очите им стават на палачинки във ветеринарния магазин.
Като момиче имах такъв приятел, Нюфаундленд, който успяваше да ми подкоси краката, като си сложи лапи на раменете ми. Липсват ми онези времена.

# 179
Елифче, много е стресиращо кръвотечението. И моето диване ми вадеше акъла, ходили сме да го тампонират. Сигурно ползвате виброцил, на моя му помагаше.  А такива добри хора ми връщат вярата, че не сме съвсем оскотели. Да им се връща стократно добрината!
И аз се ужасявам от  поредно затваряне. Не, че се покъсах от светски мероприятия, но ми е по-спокойно да знам, че когато реша, мога да отида, където поискам. Дано ни се размине, но не съм оптимист...

Общи условия

Активация на акаунт