Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 727
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ре, приятна разходка!

Аз искам да се изкъпя, но ще стисна зъби още малко, че пак ще се изпотя след душа, ако влезна докато е такава жега.
Хапваме дружно бисквитена торта и пием домашно приготвен студен чай. Най-сетне убедих баща ми, че домашно приготвения е по-качествен от онзи в магазините. А и по-вкусен.

# 151
  • France
Сис, май и двете сме на едно и също тегаво дередже.
Монстърчето е добре вече. Пълен с енергия и тормозещ брат си Rolling Eyes Вируславчо е с температура и на парацетамол. Ей сега си препълни памперса със жълтеникава супа. Едвам го изчистих. Колата на майка ми е издъхнала на магистралата. И то след като баща ми плати луди пари за да я ремонтират. А ММ е стоял 45мин заседнал в асансьора на офиса. Мдааа....

# 152
А сега ако може и рецепта за домашния студен чааайййй...

Имам да пера, обаче като знам кво е навън при простиране, смятам за довечера да го отложа...
Ох, на всички болни дечица оздравяване бързо пожелавам, а на майките - по-малко страхове и нерви.

# 153
Здравейте милички, чета си ви редовно и ви мисля с добро!
Спуках се от работа миналия месец, а нямам  удовлетвореност.
Сега съм вече на моренце и в мир със себе си!
Всички да оздравяват бързо!

# 154
  • София
Мързелота, рецепта е силно казано. Варя чай, подслаждам и слагам в хладилника. В чашата може да се добави лед и лимон.
В момента заради Малкото Панде правя комбинация от шипков и липов, че шипката запича. Оказа се освежаващо като вкус.
Иначе в магазините има всякакви вкусове чай. Купувам каквото ми хареса. Обикновено за студен чай залагам на плодовите вкусове, но не само.

# 155
Всички болни да оздравяват бързо, бързо!

Огица, приятна почивка!

Мързелова, добре дошла на тръстиката!

Ренооо, къде тръгна в тоя мор?  Колата ми отчете 45 градуса на сянка. Ще се стопиш.

Днес се изкъртих от работа. На всичкото отгоре се натъкнах на сарма, а виновникът не си вдига телефона. Утре ще има едни разправии, обяснения.... направо се скофтих като знам, какво ме чака. Ей за това мразя да се порадвам на нещо. После радостта ми излиза през носа. Така беше и след морето, така и сега.
Отделно, че от поне година, работата с тия хора ме натоварва психически. Възнаграждението не е голямо, но и не е чак за пренебрегване. Ама май, май ще ги пращам по живо, по здраво.
Стана ферман, извинете.

# 156
На всичкото отгоре се натъкнах на сарма,

Това не го разбрах...

# 157
  • София
На всичкото отгоре се натъкнах на сарма,

Това не го разбрах...

И аз . Но реших, че повредата е в моя телевизор.

# 158
Сарма = на служебна каша, защото някой е спал.

# 159
Чакайте да ви черпя с едно моренце, татко и детенце!
За такива моменти си заслужава да се живее

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 18:36 от ogitsa

# 160
  • Euskal Herria
И вас да питам - някой има ли впечатления от хотел "Бохеми" в Равда?

Остана ми най-омразното - да прибирам дрехите по гардероба, ама и това ще преборя. След малко трябва и да готвя, поне бързо ще стане.

# 161
  • Пловдив
Тая сарма не я бях чувала Grinning  Късай тая връзка, ще излезе друга Wink Аз преди време така подходих и не съжалявам.

Панде, супер идея за чая Simple Smile Трябва са мина през здравословен м-н и да накупя. Иначе аз  варя пресен компот. Т.е в тенджера, охлаждам, подслаждам и пием.

Огица, приятно море.

Наядох се кат прасе Confused  А има и диня и вино и т.н Simple Smile  ММ пече в жарта на село патладжани и спретнАх кьоополу. СтанА приказка! Обърках малко с майонезка и намазах на дебел резен селски розов домат Yum на др.резен маслинова паста. Ядеш и ревеш!

# 162
Ох, Мисти, слюноотделяне получих като те прочетох.
Оги, с много слънчев бански си обзавела малката госпожица Simple Smile Моренцето е като картичка! Приятна почивка!
От Мисти се оплаквам, отювам да ям.

# 163
Аз също преглътнах! 😁 Пека кифлички със сирене и със сладко от боровинки чакат ред,та ми мирише мега яко и корема ми къркори. Преди това мръвки с лук в кукъра и салатка с домашни краставици и доматки. 🙈😆
Оги,весела почивка! 😍

# 164
Хах,Карамел,добре съм.Ще ти пея на стадиона с Герата мое направим едно дуо.Smiley
Истината е,че кашлям юнашката и гласа ми е носов и ходих да си правя антигенен тест.Да ви кажа от 25 човека опашка имаше десет без маска.И това на опашката пред лабораторията.Дистанция ли,няма такова нещо.После минах покрай паспортно бюро,уплаши ми се окото.Разпасана работа.

Панде,успех в лечението,ако има какво,щото у дома имам един такъв,право черво.Яде,влиза...връща се яде...така цял живот.
Сисун и Фил,бързо да минава малките душици.

Тринки,а стига бачка и ти!

Общи условия

Активация на акаунт