Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 170
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Аз гардеробът все го отлагах, но вчера търсих една блуза, която не откривах. Та извадих всичко и я открих. После подредих. И така от много отлагане накрая за нула време ми се получи. Trollface

# 2 236
  • Пловдив
А кафето? На къде без кафе? Simple Smile
Добрутро!

Наче..ич не почна добре сутринта...първо звънна др.семейство, че няма да ходим на разходка. Детенцето им с повръщане. Ок, случва се. Моите тръгнаха за риба, така и така са станали...Да, ама след малко идват. Някой тъпак счупил страничното стъкло на колата + антената...и стоп на плановете за деня. Подремах малко и ся с кафето ...

# 2 237
  • София
Браво, Мисте! Ако не си ти, шЪ забраИм кафе да пием.
Ама все на  такива мечтани места го сервираш! 😍

Лош старт на деня наистина, но пък може да измислите нещо импровизирано или просто да погледате филми вкъщи.

Захващам инклузива аз...

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 09:57 от Pandachina

# 2 238
  • France
Това съм аз, викаща по децата от ранна заран

# 2 239
Ние с Беболина сме сами у дома тази сутрин! Няма недовършени,няма дразнители! Спокойствие от всякъде! Преди малко се събудихме 😁. Сега палачинки и кафе!

# 2 240
Привет, банда.
Вчера видях чудни снимки, други пропуснах, но не се съмнявам, че и те са били чудни.
Мисте, наистина неприятно начало на неделята.
Веселинкова, да си починеш хубаво!

Аз плажувам за последно. Оплаквам се от несъобразителни хора на плажа. Настанили сме се двама човека под чадъра. Идват една тумба, забиват два чадъра около платения и си застилат кърпите на една педя от нашите. Казах им любезно, че искаме да си ползваме сянката и се местим с нея, те само се изсмяха. Викат, крещят, кучето им тича отвързано наоколо. Накрая ние се преместихме на друг свободен чадър.
Черпя ви с едно блестящо море

Перушинестите приятелки на Кро никакви ги няма тук. Само това е останало от тях. Не че се оплаквам от липсата им де.

# 2 241
  • София
Дара да показва дебеланчовчетата.

# 2 242
Хаха,Бърд,най накрая някой ги е докопал и им е оскубал перушината! Smile
Бях снимала една,как кацна върху  кола с една жълта блестяща запалка в човката.Румънците и направиха цяла фото сесия,а тя им остави запалката.

Добро утро!
Веселинкова,какво мърмориш от сутринта?

Черпя едно интересно видео.

Мистик,много неприятно.Голяма гадост е с това паркиране.Антената пък защо,да не е решил някой,че сте спрели на неговото място?

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 11:17 от Кротал

# 2 243
  • Пловдив
Не е заради мястото, Кро...не е чуждо. Нямам идея как и що. Пък и колите са една до друга, как хвърлиха тоя камък тъй?
Карай...това да е...

# 2 244
Добър ден!
Мисте,неприятно!Преди години на един концерт в Бургас ни бяха счупили стъклото и откраднали две кожени якета.Много страдах,защото ми беше любимо и си го харесвах.Вандали-металяги Grinning
Ако искате ми смейте,но аз си сипах Бейлис!През нощта се будих и ставах 4 пъти,не знайно защо.А иначе нещо ми се иска да хвана гората..

Приятен неделен ден! Hug

# 2 245
Лейла,все някъде по света е пет часа.

# 2 246
Кроте, Joy
Не се съобразявам с часа аз,сега не си го позволявам заради детето,но преди щом ми се допиеше си сипвах. Grinning
Щеше ми се едно студено бяло вино сега,ама нямам.

# 2 247
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кроте, и накрая ромския химн, за да покажат, че са навсякъде?

а тези са моите хора, можеш ли да познаеш какви и от къде са? Laughing

# 2 248
На Словенци ми мязат.
Ромския да и аз накрая това си помислих,нямаше как без тях.

# 2 249
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile Цъ!
банатски българи Wink предците ми. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт