Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 169
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 250
Добро утро! Детето вдига посред нощ t, после е ходила да ме търси на спалнята (аз спах в нейната стая, ама не е очаквала да съм там), та е спала при ММ. По едно време станах да я проверявам за t, нея я няма в леглото, ходих да я търся…въобще голямо обикаляне тая нощ.

Кучето ще става гарнитура за манждата с на Сирос добитъка, защото се погрижи в 6 без 5 да ме събуди и до 7 три пъти дойде да ми каже, че му се излиза.

Поне след закуската успях да дремна и не ми е толкова черен светът.

# 2 251
  • София
Добитъка няма да пипате, ей!
С кво са ви виновни милите животни 🤣.
Ела да видиш как на тръни стоим, защото портата е още неоправена.
Сега съм Омммм, ако ще яде някой, да яде.

# 2 252
Чакай,че ходих да прочета,къде са се били разпилели,втората ми хрумка заради костюмите на мъжете беше унгарци.И сега си пъна мозъка да се сега от къде минахме на път за едно събиране и видяхме католическите къщи.

# 2 253
Ре, с тия кучове си вкарахме таралеж у гащятя, а? Joy Мен вчера ме наобиколи и започна да ми скача групичка от 3-4 домашни кучета (заради лакомствата му), стопаните им не реагираха (явно е нормално кучето ти да скача по хора) и моят “квалер” реши да ме защитава. Сега чета за териториална агресия (и да си защитава стопанина се водела такава) и как трябва да реагирам в такава ситуация. Според ММ изобщо да не се занимавам, защото такова поведение от други кучета е недопустимо и той трябва да ме защити. Ама аз, като знам, че сега водя 20 кила, а след година ще са 40 и искам да мога да го контролирам все пак.

# 2 254
Няма да се дам на депресията,не няма!

Беболина пак си донесе гърнето и седна на него да гледа детски!
Трябва да намеря сили да стана да изчистя! После пак на работа!

# 2 255
  • София
Попи, сега съм много по-спокойна. Слуша и не бяга като изоглавен. С други кучове и хора нямам проблем. Голям е и изглежда страшен.
Като четох как някой е изритал бебето ти и ми се прииска да съм била там с моето.
Направи 38 кила, а още не е почнал да трупа маса. Иначе е супер душичка.

# 2 256
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Чакай,че ходих да прочета,къде са се били разпилели,втората ми хрумка заради костюмите на мъжете беше унгарци.И сега си пъна мозъка да се сега от къде минахме на път за едно събиране и видяхме католическите къщи.

Русе, Белене,Свищов, Асеново, Драгомирово, Ставерци, Гостиля, Бърдарски геран, Раковски...
Simple Smile в Румънско - Арат, Вингя, Брешкя, Стар Бешенов, там знаят района като "Колония Булгария" Simple Smile
има и в Сърбия- Иваново...

# 2 257
  • Германия
Няма да се дам на депресията,не няма!

Беболина пак си донесе гърнето и седна на него да гледа детски!
Трябва да намеря сили да стана да изчистя! После пак на работа!

Сиси,  не те даваме на депресията да си знаеш

Беболина ме разсмя, сетих се за периода когато се опитвах да науча сина да ходи нагърне. Купих едно, после друго и когато станаха 5 разрични модела, които се използваха за игра и най-вече за шапки, но не и по предназначение ми светна, че трябва да пробвам на тоалетната. Ми хареса му там и вече започна да си казва, а гърнетата си бяха играчки

# 2 258
Баба Яка,добра идея! Ще потърся седалка за тоалетна! Изритайте ме да затворя форума и да стана да изчистя!

# 2 259
  • Германия
Сиси, я си остани тук, чистенето няма да избяга

Един специален поздрав за Кротева и отивам да правя единственото упражнение от йогата което знам, наречено хоризонт - заемаш хоризонтална поза и издаваш звуци, конкуриращи дъскорезница.

# 2 260
Е тая поза и аз я знам.Само дето нема кой да ми държи чашката.Smile

Добри,няма да е Ставерци от там имах съученичка и сме палували няколко лета.Друго ще да е било,бяха наредени край пътя,почти еднакви.Пусти бели петна.Persevere

# 2 261
  • France
Стикайте палци да успея да се държа достатъчно прилично. Оммммм.

# 2 262
  • София
Що пък да се държиш прилично? Пробвай да се държиш неприлично.

# 2 263
  • France
Пред свекърите? Не, не е желателно.

# 2 264
Вие пък намерихте какъв финал на почивката да направите.

Общи условия

Активация на акаунт