Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 079
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 370
Ре,има,има смокини. ЗаповЕдай! 😁 Тамън ще помогнеш с правенето на сладко,после ще те наградя с една торба смокини и някое бурканче.
Първо ще идем на кафе и за тУтУн,па после ще бъркам.

# 2 371
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
два месеца пих магнезий, сега съм уж в паузата, ама явно ми трябва повече Sad
здраве да е. Simple Smile днес имам приятна задача Simple Smile ще търся магазин за прежди и конци.
 Simple Smile стиснете по един палец да не ми разлепят снимката пред мола.
с надпис "персона нон грата!"

# 2 372
  • София
Ени, толкова хубаво звучи. Исках да мога.

# 2 373
Добри, ако в магазина за прежди стане като в хлебопекарната, нищо чудно. 🤣🤣Аз съм доволна от магнезия на Биолектра.

# 2 374
Сис, за да махнете памперса, трябва да го махнете наистина. По гащи или без гащи, но трябва да усети неудобството да е мокра. Така с памперс ще почакаш бая, докато започне да казва навреме. Но се приготви няколко дни за голямото бърсане и пране. Първо се получават нещата с пиш. Ако няма напредък за 2-3 дни, връщаш памперса и след няколко месеца правиш нов опит. Има и признаци за готовност, като по моя опит ако ги няма налице в по-голямата им част, няма смисъл да си губиш времето.

Влизам да се оплача на общо основание. Довечера пак.

# 2 375
Гледам толкоз беше с нашия банкет.Несериозна работа,тц...тц.
Добро утро!

# 2 376
Попи, признаците за готовност ги има!  Лошото е ,че не мога да намеря гащички за нейната възраст тук. Всички са за над 2 години и са й големи, затова не съм махнала памперса. Иска ми се да се получи преди да дойде зимата!

# 2 377
Добра понеделнишка сутрин, банда! Нова седмица - нов късмет!

За банкета е по-добре първо да определим дата, а после място, мисля аз...
Да не говорим, че може пак да 'лопнат кепенците ... Sad

п.п. Сис, дай параметри на тва дупе! Ако трябва - ще пратим тия спешъли гащя. Ама и обяснение дай. Ако трябва на ЛС.

# 2 378
  • София
Купи от памперсите с ластици и през деня без. Учудващо бързо свикват.
През нощта и до по- късно да носи, не е проблем.

# 2 379
Герата,😂! Спешъли гащЯ ,вика!
Проблема е ,че тук децата не махат памперса до 3-4 годишна възраст поне, затова и няма по-малки гащички. Ако бяхте видели само продавачките в магазина, когато купувах гърнето. Ма как,ми рано било,ми малко било бебето,щяла съм да го мъча... Беболина тогава беше на 8 месеца!

# 2 380
Ми, Сис, малко ми е късно /или пък рано?/ за тия знания....
Та са си некаква екзотика за мене.... До памперсите от преди почти 30 години ми стига опита Simple Smile

# 2 381
Сис, mothercare.gr мисля, че доставят и по островите. Докато не затвориха английския редовно поръчвах бельо и дрехи (особено по намаленията) на дребната. Сега гледам във вашия, че има гащЯ и за по-дребни.

# 2 382
Точно в Mothercare пазарувам всичко за Беболина,но там нямат,казаха. Ще погледна и онлайн! Благодаря!

# 2 383
Обикновено онлайн има доста по-голям асортимент.

Всъщност на теб какъв размер ти трябва? 18-24 открих аз.

# 2 384
Добър ден и успешна нова седмица! Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат!
Сиси, малкия махна памперса за два дни, на година и 9 месеца, както Попи написа. Обух му гащи и в такъв шок изпадна с първото напишкване, че няма да му забравя физиономията Joy До вечерта, имаше проблем да уцели точно момента и само леко се изпускаше, на другия ден и това отигра. За една седмица махнах и нощния памперс, защото си беше сух и никога повече не се е напишквал. Между другото сега е на 4 години и 8 месеца и още си носи от първите слипове, здрави излязоха, а и на дупето му са тамън Joy
Панде много добре си постъпила с играчките! Така трябва, хич да не ти е премисъл!
 Исках и друго да кажа, ама забравих и вас зло да ви забрави!

Общи условия

Активация на акаунт