Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 126
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
Ами, май те пропуснах. Да си жива и здрава.
Пандич, и за твоя казус се сетих. Правилно си постъпила. Децата не би трябвало да се делят. Като има сладолед, има за всички, като има работа е за всички.

# 2 386
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моята история за махане на памперс - моя 'убавец ползва гърне от 7,8 месечен. След като проходи сам си носеше гърнето и казваше "акуууу", опитваше се да се събуе, и да седне, но с пишкането, си  го правеше в памперса. Лятото, като беше на около 1.6-1.7 годинки пробвах да махам памперс, 20 минути седи на гърнето, стиска, гърнето сухо, слагам му памперса, и пишка в него, един уикенд пробвах, изобщо не се трогваше, че се е напишкал, тече му от крачолите, той се хили и скача в пишото... Мъжа ми вика, не се занимавай с глупости.
  И така, голямата нужда в гърнето, малка, ако се уцели в гърнето, добре, ако не, в памперса.
Другото лято, нашия на 2.6 години, в яслата, юни месец, с разстройство. Оставам да си го гледам. Купила съм слипчета, боксерки, той си ги гледа, пипа...И детето обяви "вече съм голАм, обуй ми гащи, не искам пампе'с". И това докато е с разстройство...Не знам с кой акъл, ама му обух. Остави, че устиска да не се омаже, и стигаше до гърнето, но и първите три нощи не се напишка през нощта. Няма дневен, нощен, директно ги спря памперсите, и да носи бельо. Почна да си казва, че му се пишка, да кара баща си да пишкат заедно, ( пък мъжа ми вика "срам ме е пред детето", аз "няма срам, момче е, аз не мога да му покажа, ти си човека" Grinning )

# 2 387
  • София
Моето диване пък първият ден беше в плен на вълшебната локвичка, която се образува на пода. Laughing Така й се любуваше! Laughing то не бяха възклицания, то не беше чудо. Очите й на сърчица се превръщаха. Laughing Опита се и да джапа с крачета в локвичката, но обяснихме, че така не се прави и спря. Слагахме я на гърне след всяко напишкване и още до края на ден първи разреди напишкванията. За няколко дни се получиха изцяло нещата. На 1г и 6 м беше. Но само с гащички. С памперс ще е по-трудно да схване детето.
Акането стана почти едновременно с пишкането. Нямам спомен да съм прала повече от 1-2 чифта наакани гащи.

Ще стане, Сис, щом и признаци за готовност виждаш. Само да намерите гащички на голямото момиче и ще се научи. Hug

# 2 388
  • Германия
Намерих 3 различни шоколада и им се нахвърлих като невидяла
Първият с нар, боровинка и коноп - не е одобрен, няма да го повторя
Втория с ванилия и макове семе - ще го повторя и потретя даже
Третия с цели лешници, него още само го гледам.

Как можах да изям 2 шоколада и да посягам и към третия, при положение, че ям шоколад веднъж на високосна.
И после защо кантара се крие под леглото и не мога да го изкарам от там, аз дърпам, ама той се запънал и вика - не искам да излизам

# 2 389
Окуражихте ме да пробвам без памперс 🤗 !Поръчвам гащички и действам!

# 2 390
  • Euskal Herria
Спокойна и успешна седмица, общество!
Весе, в Габрово сега има/ше изложба и церемония за награждаване на победителите в различните категории - торти, бисквити, декорации и пр.

# 2 391
.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 22:25 от Salilinda

# 2 392
  • France
Вчера нали се похвалих, че се държах прилично. Днес свекича ми е изчезнала от фейсбука... коя от вас я разпозна и ù снесе всичко. Бързо да признава!

# 2 393
  • София
Фил, да бе те разочаровам но има некЪФ срив и на мен ми изчезнаха 100 познати, включително и свеки.

# 2 394
# 2 395
  • Euskal Herria
Фил, ми да се беше държала неприлично. Wink  Нямаше да изчезне тогава. Simple Smile

# 2 396
  • Германия
ФБ ми харесва, маха тоя, маха оня, но винаги маха свекитата 🤣

# 2 397
Хаха разсмяхте ме с тия ФБ истории. Мчи то си е яко. И да я махнеш ти,после кажи има срив! СорЕ. 😁😂
Започнах сладкото. 😰 Кой знае колко още ще се вари,а след малло трябва да излизам. Ще е на няколко пъти.
Яко изтрещял народ има. Нали ходим на кафе отсреща в едно магазинче с масички. Идва една позната с внучето си,миналата седмица се засякохме и му бяха много интересни играчките на Синеочка,после ходило да ни търси пак. То детенцето кротичко,сладурче,обаче бабатаааа.... 👀🤭 Адски дразнеща! И одеве седим ние,те идват. Сочи детето раничката на Синеочка,че там носи играчки. Тая жена като взе да рови,все едно е нейна раничката. 🙄 Сега,Баби,кака ще даде играчките. Да,ама моята приятелка от магазина купила на Синеочка един слайм и тя не извади нищо друго,игра си с него. Бабата обаче рови да си търси играчки за нейното внуче. 😂 Накрая Синеочка й каза,че не носи малките колички и няма момчешки играчки,та му дадохме един попит да натиска. Странни хора има.

# 2 398
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кварталният плод зеленчук

И супера

Лявото са мини манго. Simple Smile ориенталски пазар не намерих.

# 2 399
  • София
Нар и манго искам Добри.

Общи условия

Активация на акаунт