Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 713
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 595
Оцеляхххх! След толкова дни у дома днес на тръстиката копах, копах.... и остана още много.Disappointed Relieved
Подстрекателки сте вие! Големи! Уж приятелки! Рен, да беше пратила малко кьополу, само си го представям.И за шоколада - тез не съм ги опитвала, сега при следващото пазаруване в Лидл ще се обзаведа с такъв. А най-тъжното е, че преди малко се прибрах от там.
Днес денят ми започна с правене на "добруджанки" утре пак, че нещо не ми се джурка хляб. Disappointed Relieved
Сега ми се лежи, чете книга и пие вино, мисля да си угодя. Вечеря има, време е за мързел.

# 2 596
Одобрявам! Време е за мързел. Аз съм в шатото, леля има рандеву с друга баба и не можела да дойде на по питие тази вечер. Значи, наливам си пръстче от уискито, което пазя за нея и отпрашвам към хамака. Наздраве ви по този случай. А да, и една пурета ще си запаля.

# 2 597
...лежа си и си мъркам... мъррр... мъррр... мърррзелллл...

у дома е кочинка. Ама си е моята кочинка пък.

Фил, сипи си за успокоение... лошото е, че не знаеш отде ше изскочи някой такъв...

Кой правел мекици за вечеря? Аз и за закуска не правя... някой няма ли да се смили над бедното, гладно Мързелче... Disappointed Relieved

Очите ми изтекоха с тоя сериал... че и сладура го пречукаха... пффф...

# 2 598
  • София
Мързеланке, то мекиците по-лесно стават от тиквичките. Поне според мен не са така досадни за правене.

# 2 599
  • софия
А най-лесно стават ако има кой да ми ги направи и аз само да хапвам. Ех ще си търся мъж, който готви Grinning

# 2 600
  • sf
Аз съм с мекиците. Ама взех готово тесто, чак да меся нямам ентусиазъм. 😆

# 2 601
  • France
Бих си сипала ако можех Joy
Не ми е ден.

# 2 602
Фил, хапни едно сладоледче. Върши същата работа за притъпяване на кофти емоция като чаша алкохол. Даже по-добра. Sunglasses

Вчера и днес ми е ужасно напрегнато в работа. Вчера дребната ми беше на главата, днес ММ и голямата. На всичкото отгоре аз се счупих от работа, а на ММ се падна честта да излиза.

# 2 603
  • France
Имам течно шоколадче. С истински смлени лешници. Sunglasses
Мда, сутринта зашлевих Монстърчето без да искам. Кърмя и спя, а той скача, въртейки се около мен и бутайки леглото. Аз не мога да артикулирам на никой от човешките езици и се пресягам да го бутна, че пречи и нацелвам точно лицето. Горкото ми дете Cry такъв поглед ми хвърли. Разсъних се моментално. То плака, аз го утешавах.... после то беше непослушно и баща му вика. Чак в колата всички се успокоихме, приказвахме и се разбрахме... и се случи това.

# 2 604
  • Euskal Herria
Аз съм с мекиците. Ама взех готово тесто, чак да меся нямам ентусиазъм. 😆
А, то пък замесването е най-лесното в цялата процедура.
Обмислям един плодов сладкиш, ама моят мъж каза, че няма кой да го яде. А и малко трудно сега се движа, та... Ще  помисля още малко Wink.

Фил, ще ви уважат ли жалбата? А после какво следва?

# 2 605
  • sf
Е да. За 15мин бях готова, хем ги пържа със сирене вътре. Ама тва половин кило тесто, да не си представяте килограмища. Даже изядох две 🤣

# 2 606
Нали никой не вярва,че колкото повече растат децата по лесно става!?

# 2 607
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вече, не!

# 2 608
Викаш,свършено е с мен,а! Добре ме успокои Кротева!

# 2 609
  • France
Не разбивай моите илюзии.

Общи условия

Активация на акаунт