Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 716
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 580
  • sf
Щукна ми да правя мекици за вечеря. Кой пък е казал,.че трябва само на закуска да се ядат?!

# 2 581
  • France
Яко назобан беше. Трудно щяхме да го надвием. Както и да е, децата не разбраха какво се случва и по-добре.
Тук е пълно със всякаква сволач. Може и нашенец да е бил. Със сигурност не беше арабин или дори местен. Рус беше.

# 2 582
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хора, изживях стрес, ровя си в чантата, и напипвам нещо като портокол, грапаво, органично?!?, замръзвам за секунди, вадя ... авокадо, даже са две, нося ги от миналия петък или събота...
 Емиии, почти са узрели в чантата ми!

# 2 583
  • France
Съншайн, разсмя ме! Благодаря!

# 2 584
  • Пловдив
Хора, изживях стрес, ровя си в чантата, и напипвам нещо като портокол, грапаво, органично?!?, замръзвам за секунди, вадя ... авокадо, даже са две, нося ги от миналия петък или събота...
Портокол? Органично...? Satisfied  хм...па и грапаво...

# 2 585
Портокол? Органично...? Satisfied  хм...па и грапаво...
В първия момент реших, че е портокал Grinning Не знам защо. Портокалите са грапави, все пак Wink

# 2 586
Ба, портокал. Те са по- скъпи от месото. Откога се въртя около тях, да си купя за фреш... ама ме заболява сърцето като видя цена. То, не че авокадото е по-йофтино.

# 2 587
Фил,и на нас ни е случвало същото и бяхме също с детето! Даже бях споделила тук преди няколко месеца! Скочи да ме бие, защото му казах,че ако не отвори пътя към паркинга ще извикам полиция! Луди има навсякъде!
Какво е това авокадо, което седи седмица в чантата без да стане на пастет?

# 2 588
Фил,много неприятно и стресиращо.Видеорегистратор имате ли,не че има някаква тежест,ама все пак.
Миналата година ни засече един и моя мъж полудя,направо щеше да ни метне в канавката.Изпревари го и докато говорим,оня засилен ни изпревари,би спирачки и метна една чашка за кафе.Чашката на прозореца и съвсем изтрещя моя.Едва го озаптих.Макар,че и на мен ми идваше да го ошамаря тоя.

# 2 589
  • София
Съншайнче, какво помисли че е туй органично нещо, което напипваш? Laughing И аз благодаря за порцията смях.

Имам си една торбичка, в която си държа някои неща, които нося с мен на работа, но не всеки път ползвам, така че се случва и дълго време да не ги потърся. Понякога по някой банан мушкам. Веднъж го бях забравила. След няколко дни го открих по миризмата. Започнах да ровя да видя какво мирише и усетих нещо гадно в ръката ми. Кофти тръпка. Laughing

Фил, малкият дявол е бил! Важното е, че сте добре. Съчувствам за уплаха! Hug

# 2 590
Авокадото го купих зелено, и твърдо на камък.
Панди, растение, за нещо растително си мислех 😁

# 2 591
  • софия
Писали сте,писали сте сума ти страници докато аз работех. Изчетох ви,ама нали съм завеяна,та докато ви изчета забравих кой какво е писал. Напоследък много забравям. Но помня,че трябваше да ви се оплача,че днес беше доста тегав ден. Нямах търпение да се прибера.

# 2 592
  • France
Да, аз много се уплаших. Според ММ не е нормално. Всъщност, той много се стресна, защото му признах, че ако бях сама, сигурно щях да карам директно връз агресора. Ако се отмести - добре, ако ли не... направо е страшно като се замисля на какво съм способна.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 18:50 от Philomena

# 2 593
Фил, малкият дявол. Не го мисли. Имах и аз подобна случка с такова говедо. От тогава имам дебело дърво под седалката. Не знам дали ще го използвам, но онзи така ми беше изкарал акъла.

# 2 594
  • France
Аз от много време се каня да си купя спрей. Но наистина ефикасните са забранени и трябва да се поръчат по Интернет.

Общи условия

Активация на акаунт