Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 939
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 565
Чирозче, имам, ма много ме мързи 🤣. Мани я 13, тя от склерозата е слаба. Виж аз как не забравям.
Пхаха, изплюх си кафето 😂😂😂 Ама вЕрно сий 🤣

Чакам още да разбера как са минали преговорите с треньора. Уж пази поведение, дано има смекчителни вината о- ва 🙄
Нищо не видях аз. Ни букли, ни внучета... де блея?
Годишнина имало.
Честита! И много още, с любов и щастливи!
Уми, успех 🤞
Лейла, дано стане роклАта. Риск р с поръчковите. Аз само на място купувам.

# 2 566
  • Пловдив
Фил, бе...всеки твой пост почвам да чета с надежда да е нещо хубаво, весело, ама не...
Гуш!

# 2 567
  • Euskal Herria
А, то и с неяденето няма гаранция, че ще отслабнеш. Аз, като ядях по веднъж на ден, та да не се стопих... Амиии, хич даже, идеално се окръглих. Е, то и други фактори има намесени, де.
Добре се подредих. Хванах мопа да измия пода одеве и сега едва мърдам. Пих един диклак, довърших започнатото и лягам. След малко се прибира мъжът ми, ще делегирам на него всички дейности. Добре, че нямам нищо неотложно за вършене днес.

# 2 568
Whitethree, къде се губиш, м?

Забравих да напиша, че видях Янчевото пухче Heart Eyes Да му хванеш крачето и гриз, гриз...
Свърши ми отпуската и съм на тръстиката от вчера.  А па и ме мързи да пиша от телефон, но иначе ви се радвам редовно от балкона. Филоменче, горе главата , имаше една история : Интервюирали спасени самоубийци, скочили от моста "Голдън гейт" . Всички разказали една и съща история -  след като скочили, осъзнали, че всичките им проблеми са решими, с изключение на факта, че в момента падат от моста "Голдън гейт".

# 2 569
  • София
Забравих да пиша за цвета н акосата на Яни. Много ми харесва! Дързък, ярък , но без да се натрапва! Нямам смелост да се боядисвам в такива цветове ( и не знам дали ще ми отиват), но им се възхищавам на чуждите глави.

Търти ( редактора поправя на Кърти Grin ), стискам палци да му разрешат почивчица! Ама то направо не е човешко това гърбене. Бива тренировки, бива, но и почивката е важна, а и са си деца, макар подрастващи. Трябва да си видят семействата.

# 2 570
Черпя.

Ич не е лош.

# 2 571
Ооо, Кро, с нар, обожавам. Премляс!
Янче, почивай си. Дано не се влоши положението. Видях сутринта малки сладки баджачета Simple Smile
13, това твоето е направо...нечовешко. Забравяла да яде. Как веднъж не взема и аз да забравя. Ма не, не ми се е случвало от 20 години поне. Много съм старателна и внимателна в това отношение.

# 2 572
  • France
Пфф, още не мога да се успокоя. ММ отиде до полицията да подава оплакване - "да ми минело". Не виждам логика, но както и да е. Поне децата спат и ми е тихо.

# 2 573
  • София
Фил, ... полиция ... Какво става? Anguished Hug

# 2 574
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пфф, още не мога да се успокоя. ММ отиде до полицията да подава оплакване - "да ми минело". Не виждам логика, но както и да е. Поне децата спат и ми е тихо.
??? Ама какво е станало? Сори, че любопитствам, но не мога да видя в твои по задни постове какво се е случило?

# 2 575
  • Пловдив
Не е разказала още...

# 2 576
Ахааа, извинявам се, но понякога губя нишката...

# 2 577
  • France
Един щеше да ни удари с колата, че тръгна и да се бие. ММ просто даде заден и го заобиколи, но аз много се уплаших. Разтреперих се, като слязох от колата се олюлявах...

# 2 578
Един щеше да ни удари с колата, че тръгна и да се бие. ММ просто даде заден и го заобиколи, но аз много се уплаших. Разтреперих се, като слязох от колата се олюлявах...
Е това е гадно, ама ако не сте били с децата, можеше вие да го биете, двама сте!

# 2 579
Въйх, Фил, да беше в Бг, да кажем- тъй сий. Ма щом и при вас рипат се бият, лошо. Да не е бил българин 🤭

Кро, знаеш ти какво да купуваш. Не, че нещо, но откакто съм у Лидл и се открехнах на тази марка шоколади, друг не взимам. Всичките им са хубави. Друг въпроса, че над 60%  вече са ми мега горчиви и не ги умея.

Вярно е тва за гладуването и слабеенето. С глад не става. Най съм у форма, когато ям по малко и начесто.

Общи условия

Активация на акаунт