Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 948
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 550
Аааа не! Никакво късане! Ще се справиш. 🤗

# 2 551
  • София
Уми, никой няма да те къса. С теб сме!

# 2 552
Тя не му говори 3 часа след това,на мен не говори 3 дни. Grinning

Юхуууу! Прави го по-често Simple Smile
Три дни да я няма в периметъра ти си е направо кеф! Simple Smile

# 2 553
Уми, стискам палчета. Ще се справиш.
Измих терасата, извъртях поне 100 перални. Пекох чушки и патладжани. Измежду това работих. Нагрухах се с кьопоолу и хляб, сега ми е тежко. Сядам за 5 минути да пия кафе и продължавам със задачите. А как ме боли глава, не е за разправяне.

# 2 554
  • София
Много обичам кьополу и миризма на печени чушки и патладжан. И после топло с топъл хляб и сирене.

# 2 555
Ени, благодарско!
Аз като пълен лаик относно параметри и подробности си се знам колко знам, та помолих племеника ми да даде насоки. Вече знам какво търся.

Заболя ме корема... викам си, кво пък иска ся  тва 👀 После се сетих, че още не съм хапнала 😄
Та метнах малко айран и препечена филия със сирене. Барем не ме безпокои до довечерка 😂 Ако можехме да не ядем... голям кеф.

# 2 556
  • Пловдив
Малииий, 13-сче, ма ше се затриеш нейде! Как няма да разбереш яла ли си ил не Smiley  А нали имаше план да качваш?
Аз как па не забравям да ям бе...Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 14:58 от mystic woman

# 2 557
Ама улисвам се с нещо и така... чак като ме заболи корема, или почна да треперя. Тогава се сещам. Е, не винаги. Има дни, когато още ставам сутрин или обед, де ... и съм гладна. На периоди съм.

# 2 558
  • France
Много крив, стресиращ и критичен ден. Да свършва!

# 2 559
Фил, какво става?

И аз като Бърди, сядам на петминутка. Не, че нещо кой знае какво съм свършила.

Рен, ти нямаш ли си друга работа, ми ме подкукуросваш, м? Сега да се гътна тука.

Търтето пък забравяла да яде... Не си човек! Rolling Eyes Че си и кльощава!

Уми, утре ще ни черпиш. Ще се справиш Flowers Four Leaf Clover

# 2 560
Уми,палци и от мен!
Фил,как сте,как е Монсти?
13,ще се прибере ли килеша? Grinning
Ох,Салииии,1000 пъти забравих да ви честитя годишнината!Здрави и щастливи бъдете! Heart
Мале,Янче,и косата ти видях (уау),и малкия мишок!Прилича така в гръб на моя 4 месечен фъстък,а и същата гимнастика имаме! Blush

Нали ми е криво, взех,че си поръчах една роклА.Доста ми надвишава бюджета за рокли и изобщо за дрехи, ма не ми пука пък!Ако съм улучула размера ще е су-пер!От както отслабнах повечко,СиСите ми съвсем,ама съвсем изчезнаха.Grinning Не,че преди са били големи,но никога не са ми създавали комплекс,ма ся малко не се харесвам..

# 2 561
  • София
Чирозче, имам, ма много ме мързи 🤣. Мани я 13, тя от склерозата е слаба. Виж аз как не забравям.

# 2 562
  • France
Малко да се осъферя и ще пиша.

# 2 563
Simple SmileSimple Smile един ден проверих хапчетата. имала съм най-заредената с витамин С свекърва на света.
и другите бяха някакви такива.
що не ги смених с транквиланти...
Wink
Или с разхлабващи...

# 2 564
Whitethree, къде се губиш, м?

Забравих да напиша, че видях Янчевото пухче Heart Eyes Да му хванеш крачето и гриз, гриз...

Общи условия

Активация на акаунт