Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 704
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 775
Мисте, децата ядат само това, което е вътре в чушките. Затова, на каквото остана от каймата на днешните чушки му сложих малко ориз и замина във фурната. На пълнени чушки с ориз и кайма, как да е, преживявам, че чоплят чушките, ама тия не съм ги пекла и завивала, за да ми ги отделят и на тях такива не се полагат. Joy

# 2 776
  • Пловдив
Зе, тъкмо одеве щях да те питам за кога ще го слагаш тоя гювеч? Simple Smile че е късно имам предвид. Аз такива ги готвя само уикенките.

# 2 777
  • София
Това мое дете ме изумява понякога. Цяло лято водя борба с нея да си прочете задължителната литература за ваканцията. Тя си чете каквото й е интересно, но задължителната едва-едва. Тези дни почна "Небивалици" от Доналд Бисет (от задължителната е). Взе, че й хареса. В момента не само я чете, а се опитва да я превежда на английски устно. Хем се радвам, хем се чудя как ще кара така училище, щом задължителното толкова трудно го бута, ако не я е грабнало.

# 2 778
  • Пловдив
Панде, зарежи задължителната...Браво на детето!
 А що за книжка в задължителното за втори клас?????

# 2 779
Панди, супа от тиквички
Скрит текст:
задушавам нарязани на дребни кубчета глава лук и морков в олио/зехтин. След малко слагам при тях, пак на дребни кубченца три тиквички, средни. Задушавам няколко минути и добавям сол, на дребно нарязан копър и скилидка чесън. Разбъркват два три пъти и заливам с гореща вода до желаната гъстота. Вари се двайсетина минути.радбивам кисело мляко с жълтък и застройвам

Шивааааа, империята отвръща на удара. Е не точно, че твоите режимни, моите свински
Скрит текст:

# 2 780
Ако не си разбрала още Попи, с Мисти търсим рецепта как да накараме наШти дЯца да проядат пълнени чушки или чушки по принцип. Аз също не съм я открила още, сестро, дано да се случи някой ден

# 2 781
  • Пловдив
Ха, Кло Simple Smile м да...

Сироаче, ама ти си не траеш Simple Smile Пъргавица! А какво значи свински чушки?

# 2 782
С ориз, Мисте. С орииииз Animal Pig

# 2 783
Направих тиквички по Уиш, много хубави. Хапнахме ги с бира, идеални са, благодарско Уиш. МУ сега пита това ли било вечерята, нямало ли да ядем нещо. Та дайте насам чушките, да се наяде човека и да спре да мрънка.
Мисте, къде ще дават волейбола?
Панде, това със задължителната литература и аз много го мразех. А по принцип обичам да чета, обичах и като дете. Няма да забравя едно лято какви мъки бяха с "Немили-недраги". Майка ми ме караше да чета всеки ден по час и половина, вечер трябваше да й казвам какво съм прочела. И до ден-днешен недолюбвам тази книга. Важното е, че малката Пандичка чете, независимо какво. 
Янче, много интересно изглежда тази фиеста, благодаря за снимките.
Сис, много неприятно това с колата. На майка ми преди време й счупиха антената, голямо човъркане падна, докато МУ махне частта, която беше останала.

# 2 784
  • Пловдив
Бърд, дават го по Ринг от 20.30ч почна...
1:1 са.

Я кажете за тия фрайери..кой има?

П.п почва да вали, прикапва, де а дятето го няма още.

# 2 785
Ох, бе, Сирос! Joy Да ти е вкусно! И дано твоите не свършват толкова бързо като моите, че най-ме е яд за врътнята.

Хич не ми е зор да ядат чушки дяцата. ‘Ко щат. Аз самата проядох чушки (само червени при това) преди няколко години. Токова ми беше писнало всичко, което готвех, че взех и направих чушки. Joy

# 2 786
  • Пловдив
Попи Joy  ами зор, а?
Знам ли...очаквам, че всичкото народ сте седнали щот каза, че са свършили Wink
Т.е, ако не се разбра, диря дяте дет обича чушки Joy

# 2 787
И моите не ядат чушки. Изяждат плънката, чушката седи. Със сърмите същата история.

Вечер!
Така се нагрухтяхме с щерката. Мусаката един път стана.
Чувам се с килеша и залягвам с книШка.
Тва с колите неприятно, ама пък кола.. Важно да сме здрави.
Сирос и Попи няква надпревара се надпреварват.. само като ги чета и се изморявам 😂 Голям мързел ме мързи.. 🤕

# 2 788
  • София
И моето не яде чушки. Никакви. Понякога хапва пълнежа, а друг път не го иска и отрича категорично, че някога е яла пълнеж. Толкова правдоподобно отрича, че аха да й повярвам.

# 2 789
  • Пловдив
Да черпя за лека нош една чудна снимка от кв.Капана, Филибето...

Общи условия

Активация на акаунт