Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 849
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 895
Ъъъ, на голо ли Лоли? Simple Smile

# 2 896
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е със сутиен нещо, не хептен на голо. За вечерта, покрай брега. Пиша глупости, вероятно, но ми е дошла музата.

# 2 897
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
карамелитке, да не те плаша, но започне ли да боли след операцията и след година пак боли. Sad
и разни други "екстри" има, но да не навлизам в подробности.

# 2 898
Мдамм, виждам, че ти е дошла палавата муза. Wink

# 2 899
Така като ви чета аз имам мнооого голяма капсула. Миналата година след ремонта дадох един чувал с мои дрехи на една приятелка и малко по-малко от тези на ММ. Сега гардероба пак прелива, има дрехи още с етикети на които няма да дойде ред това лято. За обувки и чорапи да не говоря и двамата сме луди на тая тема.
Много хаотичен ден беше днес, взимам одеялото и се паркирам на дивана, кой ще пържи рибата не знам 🤭

# 2 900
Сали, Карамелче, благодаря ви, че споделихте. Стискам палци да се намери решение и състоянието ви да се облекчи. Наистина е важна профилактиката, макар че аз стъпвам на лекар само в много, много краен случай. Знам, че не е хубаво така, но това е положението. От няколко години например отлагам посещение при кожен лекар.

Съншайн, палавница такава Simple Smile

Засилих се спанак да готвя, накрая се отзовах на котлона с тиган с тиквички. Да, да, Мързелотка се спаси от игото им, аз достойно я замествам. Ама МУ така се примоли, че чак жално ми стана. Снощи печени на фурна с пармезан, днес пържени. Хич не искам да ги чувам и виждам вече.

# 2 901
Значи, Бърди, да си замълча относно  рецептата за рулца от тиквички. Simple Smile

# 2 902
Аууу Уиш, как ме подсети за рулцата, утре ще тичам за тиквички.

# 2 903
Ааа, Уиш, сакън Simple Smile Правих руло няколко пъти това лято. Стига толкова.
За събота или неделя съм замислила патладжаните на Сирос със сложното име. Оф, побърках се покрай вас с това готвене Simple Smile 

# 2 904
Не руло, Бърди, а малки рулца от грилнати лентички, завити с крема сирене и подправки. Може и шунчица или пилешко филенце да се добави.

# 2 905
  • Пловдив
Уиш, тия са ми любими Heart Eyes  Отдаавна не съм правила.

# 2 906
И аз много ги обичам, Мисти, ама, ако направиш, метни малко насам, че мен много ме мързи.

# 2 907
  • Пловдив
Ам то що мислиш, че аз не съм ги правила Joy

# 2 908
Сали, едно голямо ГУШ от мен. Никой не може да ни гарантира утрешния ден, нито знаем какво ще ни донесе той. Благодаря, че сподели ❤ Трудно е, когато имаш болежка, а нямаш диагноза и всичко лежи на твоите плещи. Но пък щом са ясни нещата, пътят е по-лесен.
Карамелка и теб гушвам Hug

Сиросче, ще те съветвам, става, ама да не ти писне моя шопинг минимализъм. Но пък ще те компенсирам с максимализъм на пътешествия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 909
  • Пловдив
Отидох след работа в Лили...глееедах, глееедах тия гримове и джунджурии и се почувствах адски проста кокошка. Нищо женско Head Band  Ама боса съм, та чак нямам думи...исках да си купя нещо, че нали ще съм кръстница, а имам сал една спирала и тя май е изсъхнала Stuck Out Tongue Winking Eye  Как се избира червило, напр.? М...?
Ще диря една приятелка да ме обучи.

Общи условия

Активация на акаунт