Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 831
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 910
Благодаря ви момичета! Хайде наспорт от мен, живи и здрави да сме всички!

# 2 911
Уиш, подстрекателка такава Simple Smile
Мисте, и аз като теб. Преди поне спирала слагах като излизах, после нещо стана, алергия ли, що ли, на всяко слагане очите ми сълзяха зверски. Може да е било инцидентно от конкретната спирала, ама разредих използването й. Срам не срам, ще си призная, че спирала и обувки с ток последно слагах юни месец за бала на племенницата.

# 2 912
  • Пловдив
Аз обувки с ток нямам. С тия кокалчета няма как да намеря такива ...
Та, Бърд, пак те водя Grinning

# 2 913
Снощи се чудех,дали ще съм като битов алкохолик ако си сипя един бейлис и си седна самичка да си пия. Е днес не се чудя,а направо сипвам!
Сали,Карамелче,дано се намери решение за здравословните проблеми! Гушкам ви. 🤗🤗
Мисте,Дарето е твоя човек. Май тя е експерт в гримовете,а и Сисунка.
Аз имам червила,спирала трябва да си взема,нищо че слагам веднъж в месеца. 😆 И един ФДТ ще потърся,че го похвалиха.

# 2 914
Водиш, Мисте, признавам Simple Smile
Моите са един-единствен чифт, пазя ги като зеницата на окото си, за разни много официални случаи. Помня преди години обиколих половин Пловдив, докато ги намеря - хем да са моя номер (34 пише на тях, чак аз се шокирам), хем да не са прекалено високи, за да не се пребия. И каишка имат, да могат някак да се закрепят на крака ми. Абе, не е за разправяне.

# 2 915
  • Mediterraneo
Мистееее, Мисте, и аз кат тебе, хубаво е да не си сам в подобна мъка. онзи ден влязох да си купувам... молив за вежди. Не ползвам абсолютно никакъв грим, абсолютно, но бях решила да пробвам, защото едната ми вежда сериозно оплешивя на едно място. Та, купих, прибирам се, пробвам го. Едно, че се нарисувах като за Халоуин, второ, че съм взела доста по- тъмен цвят от моите вежди и трето, че като ми се изпоти челото, това нещо се разтече. Моите вкъщи ме попиляха от бъзик, а аз приключвам с опитите си да започна да ползвам такава козметика до второ пришествие!

# 2 916
  • Пловдив
Тарти, олекна ми...честно Grinning

# 2 917
Елифко, баш си пасваме.
И аз в отбора на Мистето и Тарталета. Нула грим.  Много са ми леви ръцете, а и усет никакъв за цветове. От година съм и в отбора на без токчетата. Аз, дето като обуя маратонки се спъвах. Два пъти сложих платформи и това беше. Бе на стрина съм се докарала. Анти жена.
Наздраве, Ени!

# 2 918
  • Пловдив
Анти не ами...Head Band  А на сичко отгоре панталона дет заръчах, в обичайния р-р,  ми е тесен в талийката Disappointed Relieved  Ма уж не съм качила, па..знам ли? Не са ми отеснели др.дрехи, ама се депреснах лекинко..кат закопчах и видЕх кво изскочи...аааайййлелелемайкоу!

# 2 919
🤭🙈🤷🏻♀

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 23:06 от Anyyyone

# 2 920
Мисти, а да ползваш гримьор? Аз за поводи отивам при професионалист. В ежедневието се замазвам някак, откакто ми отслабна зрението става все по-тегаво, дори с увеличително огледало.Няма година откакто коригирах диоптъра, а вече не успявам да вдяна игла с очилата Frowning1
Ениии, да го изям това Синеоче! Пълни ми душата Heart Eyes Kissing Heart

# 2 921
Ей, сварих да видя Синеочка! Обикновено всички снимки пропускам. Heart

# 2 922
  • Пловдив
И на Синеочка - Наздраее!

Карамелче, ам не..чак толкоз официално няма да е. Исках малко да се понамацам, да фана очо, ма ей на... Simple Smile

# 2 923
Хахах, Ени, на какво си научила Синеочето?

И аз не съм по гримовете. Не, че не искам, ала не мога. По едно време обмислях на курс да се запиша, да ме научат, ала не би. Слагам си сега само спиралка и глос и стига.
Токчета обаче нося, макар хоумофиса да редуцира честотата.
Хубаво е да зачестя маникюра, но пусто време, все не стига.

# 2 924
Сали,Карамел, и от мен имате прегръдки!През много трудности сте преминали,но виждам,че сте силни жени! Hug
И аз тей с гримовете.Не само с тях,де.Шегувам се със себе си,че е трябвало да се родя мъж,но някъде накрая нещата са се объркали.Това да обикалям по молове и магазини да пазарувам,мне.Но виж,да пия бира и ям мога по цял ден!
Панде,и аз като малка никакви манджи ме исках,сега пък само това ми се хапва.При всички деца е някакъв период.
Ени,ти си имаш най-приятната компания!Страхотна е! Heart

Общи условия

Активация на акаунт