Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 807
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 925
Голяма кукла, красива! И аз за първи път я виждам Heart Eyes

# 2 926
А тя тук не е от най-красивите,рошла. 🤣 Обаче много й хареса бейлисчето и яко го нападна! 🤭 Майкюше... 🥰

# 2 927
  • France
Сали, мила, пращам ти един голям гуш.
Кармелита, и на теб.

# 2 928
Ей, докато ви изчета и вие сте заспали!
Направихме си дълга разходка с Беболина. Бяхме да видим татко й и после на пазар!
Направих супата със забранения зеленчук на Сирос 🥰! Беболина изяде почти пълна купичка!

Историите на Сали и Карамел ме разчувстваха! Браво момчета,вие сте вдъхновение!

Отношенията ми с гримовете са същите като с дрехите! Много и всякакви!

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 00:23 от Sissy

# 2 929
Ей, докато ви изчета и вие сте заспали!
Направихме си дълга разходка с Беболина. Бяхме да видим татко й и после на пазар!
Направих супата със забранения зеленчук на Сирос 🥰! Беболина изяде почти пълна купичка!
Историите на Сали и Карамел ме разчувстваха! Браво момчета,вие сте вдъхновение!
МръсТничка  ниедна! Kissing Heart

# 2 930
  • софия
И аз така. Дрехи и гримове много в нас, но винаги трябват още. Е днес по случай че дадоха заплата се врътнах до Сефора 😀 две чекмеджета с гримове в нас, ама все не стигат 😀

# 2 931
Вечер, другарки!

Първо да благодаря на Кло за рецептата за негърчето 🤗

Тука едно фустани, капсули гримове фърчат... Браво, това да се чува.
Аз рокли взех от две години да поносвам чат- пат.. Гримове си слагам от девойка. Съобразявам се вече с възрастта, де. Не Са рисувам кат кифлЬоч 🤣 Но, да, лек ФД, малко сенки, спирала и руж чат/ пат.. Очна линия слагам вече по- рядко. Червило не, някакъв блясък да се блещи тамЕ и твай.

Сали и Карамелота, съчувствам за това, през което се налага да преминавате 😟 Трудна работа е това.. само теглила. Но, горе главата- лесно няя се даваме 🤗

Аз утре тряя магистралвам с колицата 🤪 Така че, ще залягвам.
На вас лекичка!

# 2 932
  • София
Сали, Кара Миа, много ви съчувствам. Остеопорозата е най-гадния ефект на менопаузата. Мигрените също. 
Аз съм с болки в гърба и нищо не помага. Само йогата за сега, но трябва да се внимава. Рибено масло с всички Бта, калций, витамин Д.
Абе искам да съм на 20 от здравословна страна.
Аз утре, уупс, днес ще правя супата от тиквички на Чирозчето, че имам две, а са малко за пържене.

# 2 933
Кукуригуууу...
Гримченца си имам аз, от сичко по малко, обичам да се мажа в рамките на нормалното, дет вика Търтийн - не кат кифльоч.. ама някво мазилце на кожата - лек ФДТ или тониращ крем там, ружче малко, сеннки или молив, спиралка, червилце, гланц... и рокли проносих повечко през послмедните годинки, преди това отвътре не ми идваше да ги нося... и токченца.. и обеци в тон с тоалета... бе контя се според възрастта си /която уви, само расте Angry/
ММ си  поканил един приятел на гости на село и утре требеда ходя по-ранко да чистя.. за кво ми ги кани тез гости, само нерви ми създава... мрън...

# 2 934
  • Пловдив
Добро утро!
Мързелче, ам дей кафето? Simple Smile Първа си тук, па не си го сирвирВала...
Айде отменям те... Wink въпреки, че снимката е фокусирана в/у Еденето, ама...кат за ден петък-може!

Хубав петък!

# 2 935
Ми мързи ме да търся из нетя снимкиии, пък да ги свалям на компааа, пък да ги качвам тууууккк.. Stuck Out Tongue

# 2 936
  • София
Добро утро!
Глася се за тръстиката.
Рано сутринта гърмя и трещя , валя,бсега е ладно. Събуди ме два часа преди алармата таз програма. Отидох да проверя Малката Пандичка да не се стресне от гръмотевиците, тя си спеше сякаш нищо няма.

Рокли и поли нося. Дънки също. Гримът ми се ограничава до спирала и балсам за устни. Все по-често пропускам спиралата, защото ми дразни очите и клепачите. Уж купувам за чувствителни очи, но ... Обувки на токчетата не мога да нося, защото много ме болят стъпалата от тях. На младини поносвах, търпях, но с годините повече боли и се отказах.
И маникюр нямам, че ми се цепят ноктите.

Ма па сме убави и без таквиз добавъци по нас, налЕ?

Честит петък! На мен ми е понеделник.

П.П. С Мистичето сме сервирали едновременно.

# 2 937
  • софия
Добро утро,момичета Flowers Hibiscus
Мисти, кафе със закуска сервираш 😍 Аз вече съм в офиса, сложих кафе за мен и колежката и като го изпия ще е таман време за закуска.
Относно дрехите-аз пък нося почти само рокли. Панталони рядко,дънки понякога. Някак си роклите са ми по-женствени, с панталон по не се възприемам.

Хубав ден,момичета, дано имам време да ви чета днес Blush

# 2 938
Добро утро!
Благодаря за двете кафета! Тамън са.

Тази сутрин и мъгла имаше. Къде ми е лятото?!

# 2 939
  • Пловдив
Супер е времето...не ща никво лято повече...

Общи условия

Активация на акаунт