Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 786
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 940
Хубав петък! Видя се вече края на лятото.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 17:12 от 💜 Clo 💜

# 2 941
Добро утро!
Панде, Мисте, взимам си от кафето, благодаря. Не мога да си отлепя очите. Снощи работих до 1:30.
Много е приятно навън. Валя през нощта, сега е прохладно, свежо. Точно по моя вкус. Големите жеги много ме скапваха, добре че отминаха, изобщо не ми липсват. Но все още не пускам лятото да си ходи.

# 2 942
Мараба, Куклани!
Пиша набързо да не ма мислите! Супер съм, но много ми й натоварена програмата! Ладно е вече, лятото си отива!
До скоро! Хубав петъчен ден! 🍀♥️

# 2 943
Е, Весе, добре, че се разписа Simple Smile Ама, нали си в отпуска??? Каква програма 🙄

Не, не искам да е горещо, ала тая все пак надежда за септемврийско море. Обаче продължават ли така температурите, само моржове ще се облажат.

# 2 944
А как да си отива лятото? Не давам.
Все още не губя надежда за септемврийска Гърция.

# 2 945
Да де, Елифко, в отпуск съм и трябва да "огрея" навсякъде 😀😀😀

# 2 946
Добро утро! И аз не пускам лятото, провали ни се разходката до Пловдив, събота и неделя го дават дъжд. Днес пак ще се щурам като свободен електрон, задачи много, пръснати по целия град.
Сутринта гледах един много як дъждобран и ме засърбяха ръцете, добре че размислих, аз чадър не нося камо ли дъждобран.
Хайде спорен петък!

# 2 947

И аз искам още седмица плюс още една да задържи - и време, и мерки, и у нас, и у тях.

Днес съм силно недоспала. Така ме изкараха от дълбокия ми сън тия гръмотевици, че и като заспах, трябваше да ставам.

# 2 948
  • Пловдив
Абе то и аз много работи искам, ма няма Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ай дано можете да се промъкнете...ама с маска на плажа...?

# 2 949
Попи, аз пообнадеждих, защото досегашните им мерки, ще са до 03.09, а те ни знаят почивните дни, та поне до 13.09 се надявам да няма промяна. Виж, за у нас....

# 2 950
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чета ви набързо и диагонално.
готвим се за учебната година. Simple Smile старт в неделя.

специално за карамела - самовдяваща се игла. Wink

# 2 951
Споко Сирос, тук лятото няма да свърши до октомври поне! Относно мерките,ние сме област в минилокдаун! И какво от това,разлика няма, освен ако не държиш да осъмваш по нощни клубове!

# 2 952
А нощни клубове, въобще не ги и помислям. Мисля си забито, тихо село, дето няма да има туристи и хората спазват мерките. Поне това видях през юли. По - скоро ме притеснява, да не искат пср на влизане, заради червена зона, че ще ми легне доста солено.

# 2 953
Новите мерки в Гърция ги обявиха от 13.09.
Маските на открито стават задължителни, но на плажа не, те там никога не са били, испанците в началото на лятото бяха с тая малоумщина. Имаше и други за заведения и туристически обекти, но честно казано не си спомням. Ако успеем да се разходим още веднъж до там преди 13.09 ще е добре, после с маски на вън не, мерси.

# 2 954
Зе-зе ме изпревари, но да, не се очаква да влязат в сила преди 13.09.

Иначе май миналата година, като въведоха маски на открито и на плажа са били задължителни. Без да се спазва особено. След това на плажа си е предвидено да е изключение, та няма какво да го мисля. В краен случай ще си наемаме лодка и да ме гони брегова охрана за маска по недостъпните по суша плажове. Joy На мен заведения не ми трябват, септември в общия случай си ловим храната сами. Само карантина да не ми въведат на връщане у нас.

Общи условия

Активация на акаунт