Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 752
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Пловдив
Е, цяла седмица на риба ли...? Че и децата? Simple Smile

# 2 956
Голямата е като нас, да. На малката ѝ носим още храна в бурканчета, защото ако не е манджичката на мама/баба, спагети или пица/хляб с дзадзики, друго не яде. А без едно манджесто хранене на ден, после е мъка. Ние пък в Гърция на пицария не ходим и няма пълна угодия с нейното хранене. В крайна сметка заведенията все още ще допускат неваксинирани (голямата щерка), та ако не си хванем храната, ще ни я сервират.

# 2 957
Риба и морска храна можем да ядем три пъти на ден.

# 2 958
Ех, момичета, стискам палци да се получи за Гърция. Дано!

Ние имаме резервация за Боровец за другата седмица покрай почивните дни. Не съм ходила никога там, иска ми се някое леко преходче, но изобщо не съм запозната с района, та приемам всякакви идеи, подходящи за пишман туристи.

Ходих набързо до Лидл и до пазара, купих си смокини! и шоколад с нар. Доволна от пазара.
Нямаме вода, отново, пак, за пореден път. Мрън.

# 2 959
Попи,
Скрит текст:
Аз говоря за режима на влизане в Гърция, съответно за излизане. Той остава непроменен до 03,09. Мерките влизащи в сила от 13,09 са вътрешни за страната, но и касаещи непреболедувалите и неваксинирани туристи.
както и да е, само да няма промяна.

# 2 960
Да, има разлика, но някак си ми вървят в комплект, т.е. не вярвам преди 13.09 да наложат за влизане по-строги. Най-много да махнат възможността за антигенен тест, а да е пак с пср. Пу-пу.

# 2 961
Носенето на маски на открито все още не е решено официално! Беше разисквано от медиите,но правителството не го обяви. За сега! На плажа пък никога не са били задължителни маските.  Когато бяха задължителни навсякъде беше зима,после премахнаха задължителните маски за спортуващи и в заведенията. Подразбираше се,че на плажа също не са задължителни!
Ваксинираните са освободени от тестове в Гърция! За връщане в България не знам.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 12:57 от Sissy

# 2 962
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...

Ние имаме резервация за Боровец за другата седмица покрай почивните дни. Не съм ходила никога там, иска ми се някое леко преходче, но изобщо не съм запозната с района, та приемам всякакви идеи, подходящи за пишман туристи.

...

от лифта, до "Царска Бистрица" Wink
спомените ми са за обозначено трасе, лек преход, май беше само по шосе, а в двореца е интересно.

# 2 963
Birdflower, тук са описани хубави маршрути в района, родния ми град е Самоков Heart Приятна почивка!
https://mob.pochivka.bg/borovets-zabelezhitelnosti-g11

# 2 964
Бърди, за преходи не мога да помогна, но наблизо е Ресиловския манастир. Много е хубаво там.

# 2 965
Бърд,как е времето последните дни по нашия край?Че тук свикнахме на хладно,и аман ако трябва пак да бучат климатиците!
Вчера и днес са дни за рев 😖.На смени го разкарваме и забавляваме.Дано слънцето следобед не се скрие,че да го вкарам в басейна,иначе пак ще огласи околията Sob

# 2 966
Приятен е също маршрутът от Боровец до х. Чакър войвода. Взима се Ситняковския лифт (открит е) и после се върви почти само през гора. Не си спомням колко време е, сигурно поне час ако се върви стегнато, но дребната тогава нямаше 3г. и го взе без проблем, а навръщане се спусна с балансово колело.

# 2 967
Добри, Сали, Сиросче, Попи, много ви благодаря! Отбелязвам си и ще прочета по-подробно!
Ренко, приятно прохладно Simple Smile В момента телефона ми показва 26 градуса. Снощи поваля, разхлади, чак се завих с чаршаф Simple Smile

Хайде, време е за следобедна петминутка за кафе

# 2 968
Ако стигнете до Самоков хапнете в Старата къща, от София се вдигаме до там само да хапнем.

# 2 969
  • София
И аз искам да хапна нещо вкусно. Ядат ми се разни дреболии, но мразя да ги готвя.

Общи условия

Активация на акаунт