Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 719
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 000
  • софия
Добър вечер, момичета!
Кло, като те прочетох за талиателите се сетих, че и аз имам - реши ми дилемата какво да готвя утре Grinning

Да ви се оплача, че се разкихах от един аромат и сега не мога да спра. много е досадно.

# 3 001
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вечеряхме навън в квартала, разхождаме се, мъжа ми разказа за негов познат, искал да си купува кола, но държал двигателя да е V8.
 Разправя ми той "И сега се оказва, че има липса на ве осмаци , в с световен мащаб, заради липсата на суровини"
 Малкия "Как липсват котки с колелета заради суровини?"
 Ние  - "?!?" , опитваме се да разберем какво общо имат двигателите с котките.
 Детето "Ами тати говори за вело с маци, това е котка с колело!"
 Еййй тръгнаха ни сълзи от хилеж.

# 3 002
Съншайн,😂😂😂 айде обяснете на детето ся!
Синеочка вчера пак искаше нещо и й казвам,че нямаме пари. “Ми Тате има,ще ни даде”,аз казвам,че и той няма,а тя ме пита “Ми защо тогава ходи на работа?!” 😆🤷🏻♀ Много удачен въпрос.
Днес видяхме госпожата й от ДГ,пита я дали й се ходи,вече им домъчнало,не знам ко. Викам и на мен ми домъчня за ДГ! 😂
Сипала съм си. Нещо ме боли гърлото. 🤭

# 3 003
Прибрах се аз, изчетох ви, налайквах ви, ама се чудя сега коктейл ли да ви постна или кафе? Щото вече е събота сутрин. Имах ултра разтоварваща вечер, трябва по-често да си организирам бягства от психодиспансера. Приятелката ми дори ми излекува главобола по чудодеен начин, няма да оповестявам подробности, щото ще ме обявите за луда или ще повдигнете иронично вежда, но е факт, че излязох с изтръпнала мозъчна кутия, а се прибрах свежарка, дори и  промили вкарах в уравнението Simple Smile
Лошото е, че утре ми е понеделник и сигурно ще отсъствам за кафето, но моля бройте ме за следобедните коктейли. Днес не съм засичала Кротал, момиченце да не те отвлякоха онези сивите пернати? Давай сигнал!
Хубав уикенд, дами!

# 3 004

Добро съботно утро!
Днес съм решила, че е крайно време да започна подготовка по пренасяне в града, очакват ме ОИ на макс, а ме мързииии. Само да не забравя, че в късния следобед имам запазен час за ноктенца, че положението ми е трагично в ръцете. На работещите лека и спокойна, на почиващите приятен уикенд.

# 3 005
Добро утро!

Карамелка, харесва ми как звучиш. Велика работа е това приятелството! Лека и спорна днес Kissing Heart

Съншайн, Ени, посмях се с дечковските бисери. И аз имам няколко в колекцията, някой път ще споделя.

Дари, може да си писала и да съм пропуснала, от дистанцията на времето добро решение ли се оказа смяната на работата?

Кло, мерси за кафето!

Днес пак ще търча по задачки, като всяка събота.

# 3 006
  • Пловдив
Добро!
Снощи лек екшъш с килеш мой и компанията, ама...още ме държи...др.път ще разкавам.
Ще тръгваме за нашите.

# 3 007
  • Mediterraneo
Добро ви утро, аз бягам на тръстиката. Лятото вторник ми е събота и неделя, няма лабаво. Броя дните до края на октомври( надявам се).

# 3 008
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В 2 след полунощ си "бууквах" часове през superdoc. Не съм много в "час".
 Все отлагам прегледи и консултации.
Не можах да спя много, болят ме яйчниците, гърба, много тежък цикъл този месец. Sad
 Какво пиете при менструални болки?

# 3 009
  • софия
Добро утро! Аз си поспах тази сутрин, сложих кафенце и ей ме на право при вас.

Дари, може да си писала и да съм пропуснала, от дистанцията на времето добро решение ли се оказа смяната на работата?

Да, Елиф, доволна съм от смяната на работата, много добре ми е на новото място. Онзи ден се бях издразнила нещо  на едната колежка и после се замислих, че за 3 месеца това е първия път когато нещо в офиса ме е издразнилло. А преди си беше доста често. Интересно ми е и с новите колежки и колеги, че там на етажа сме доста отдели и народ.

# 3 010
  • Пловдив
Лоли, спазмалгон пия аз.

# 3 011
И аз спазмалгон + магнезии. Магнезият понякога много ми помага за тези болки.

Добро утро. Simple Smile

# 3 012
Добър ден!
Аз пия по две но-шпа при болки и минава.
Снощи ме зарязахте сама да си пия. Влизах,гледах,няма никой.
Мисте,дано е бил лек екшъна и всичко да е ок. Приятно изкарване. 😊
Карамелче,добре звучиш наистина. По-често излизай така. 🤗
Кло,не се преработвай. 😅
Хубава събота! 🌺

# 3 013
  • Германия
...................
Снощи ме зарязахте сама да си пия. Влизах,гледах,няма никой.
...........
Що не се обади, че си тук. И аз влизах ама тишина и аз си мълчах. Щяхме да си пием и приказваме двечките.

Карамелке сладка, добре звучиш. С това твоето главоболие ми припомни в детските години как исках да си сменям главата със свинска, че все ме болеше. Това докато открихме в 7-ми клас че идва от очите. Сложих очила и забравих главоболието.
Мистик, дано екшъна да е завършил добре и да е забравено вече.

Скания и Кратик да се разпишат, че ги мисля къде изчезнаха и какво правят без нас

# 3 014
Ени,що не се обади ,че си тук и искаш компания?
Искам да видя новата рокля на Лайла,моля!
Лоли,нищо не пия вече, защото нищо не ми помага! Стискам зъби и се мъча да си почивам повече!

Общи условия

Активация на акаунт