Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 725
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 985
Йее,роклята ми пристигна и ми заспа!Радвам се,че не отмених поръчката!Фръц!
Кръчми коментирате около Самоков и се сетих за една ,но тя се намира в Мала Църква - Последен  грош.Любима ми е,но отдавна не сме я посещавали.

# 2 986
Аз съм влюбена е Ели Сааб.
Кой?Girl of now ми стана фаворит,от както го имам 🤩.Показаният от Мисти ми харесва.Негова реплика имам,че искам много парфюми,но не разполагам с неограничен бюджет 😁

# 2 987
Аз съм влюбена е Ели Сааб. И един пиперлив, на който му се чудя, защото ми е над комфортния лимит като цена.
Кой е този, Ре? От любопитство питам, че насъбрах и скоро няма да купувам.

Оплаквам се, че ме изпревариха от дясно. Намалих заради този пред мен и джигитът отзад защо да направи същото?! 😒

# 2 988
Изплезих език докато ви догоня. Добре, че е петък! Много хубав ден!
Герата, все така беди, неприятности и всякакви други гадости да те заобикалят!
Уми, както взе листовките от раз така ще е и с кормуването!
Снимки не видех, но знам че Синеочка е прекрасна! Сали, Карамел, прегръдки! Да не се обаждат здравословните ви проблеми често и да си стоят на едно ниво и да не си и помислят да прогресират.
Едно време не щях да чуя за рокли, а сега имам много, мога поне месец /минимум/ да обличам рокля всеки ден без да повторя някоя. Това за летния гардероб, в зимния са по-малко. Доста парцалки имам, уж често разчиствам, една част обаче/по-голямата/ са от типа - "не се харесвам в тях", следва "ще отслабна и ще ми стане" и накрая стигаме до една малка част дрехи в които се харесвам и са ми удобни и все тях въртя.
С гримовете и гримирането сме в състояние на студена война и няма сила на света, която да разтопи ледовете.
Друго не ми иде на ум, отивам да си налея винце! Наспорт!

# 2 989
  • София
В Ле парфюм. Има два. И двата ми харесват.

Елиън ми е друг, който искам и един, на който не мога да намеря линк.
Bois Mysteiux. Мирише на черен пипер 🙃

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 18:27 от Reunion

# 2 990
  • sf
Не съм ви чела. Имах дълъг и тежък ден. Не можах да спя, станах в 5, до 14ч на работа, после в салона, скокнах до  Лидл за туй онуй, вече минаваше 16ч, мисля си , ще разходя Ней набързо и ще се опна. Ииии греда, колата не пали, на паркинга на Лидл, кошмар. Звъня на БНД, долетя за 15мин, пробвахме с друг акумулатор, нъцки. Айде за въже, после се дърпахме в най-големия трафик. Ужасно напрежение, ръцете ме заболяха от стискане на волана. Сега чакам присъдата, но поне съм изкъпана и с чаша коктейл.

# 2 991
Рен, подсети ме зи лимита на Ейлиън,  която отдавна я няма никъде.
Ако харесваш пипер, пробвай на Ботега Венета класическия вариант, парфюма обаче. Много пипер, по - малко велур и накрая бели цветя. Обожавам го. Есента и ранна пролет му е времето.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 22:06 от Сирос

# 2 992
  • София
Чирозче, това ми е другата мечта, но над 150 за парфюм не давам.

# 2 993
Аз пък никога не съм си  купувала парфюм. Все са ми ги подарявали... Smiley и сега ни е традиция - за РД и 08.03 ММ ми купува по един парфюм и до следващите такива пмразници почти съм ги изхабила. Ама съм доволна,ь хубави ги избира.

Днес ми е Джурасик ден. Изгледах Джурасик парковете 1, 2 и 3, сега съм на Джурасик Свят и открих, че има и още един Джурасик свят- Рухналото кралство... та пия розенце с много ледчета и гледам динозавъри /както казваше малката като малка - динозавЪри, косЪми, слони, буси, кони/

# 2 994
Чирозче, това ми е другата мечта, но над 150 за парфюм не давам.
Споделяме една мечта Joy
Моята направи юбилей - преди 5 години се влюбих в класическия Ботега Венета , ама пусто и аз имам лимит.
В къщи аз съм завеждащ секция 'Аромати'.

Сварих царевица, направих босилеково песто, ще пълня чушки.

# 2 995
Пролетта засадих няколко корена босилек, Елиф, ако е възможно да споделиш рецептата за песто?

# 2 996
Пролетта засадих няколко корена босилек, Елиф, ако е възможно да споделиш рецептата за песто?
Завиждам за босилека Simple Smile

Кло, можеш да ползваш тази рецепта
https://know-how-to-cook.com/2017/07/domashno-bosilekovo-pesto.html

А моя приятелка преди време ми написа нейната:
2 чаши листа от Босилек
2 скилидки чесън
1/4 чаша ядки
2/3 чаши зехтин
1/2 чаша пармезан
Сол на вкус

Аз лично всичко правя на око. Пармезан нямам и не слагам.

# 2 997
Аз съм правила с босилек, зехтин, ядки - орехи или бадеми, сол. Харесваше ми.

# 2 998
Благодаря, от няколко месеца ми стои в шкафа един пакет с талиатели, крайно време е да го направя. С прясно приготвено песто е най-вкусно.

# 2 999
Пристигнаха гащичките на Беболина! Изпирам ги и щом изсъхнат почваме!
Босилек имам и аз в голяма саксия на балкона. Обожавам го и често готвя с него. Ще пробвам да си направя домашно песто.

Общи условия

Активация на акаунт