Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 734
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 970
Ре, раздели си една половинка с добичето. Само твоята част, след като ги свариш, ги метни в масло. Хем за него лакомства, хем за теб.

# 2 971
Ze, пробвайте някой път и Кокошковата къща. Сами си отглеждат зеленчуците и рибата, а обстановката е уникална. По всички стени има оригинални картини, повечето на стари самоковски майстори. На сайта има меню, цените са съвсем приемливи. А цялата можеш да я разгледаш на 360° тур. https://clubsamel90.com/

# 2 972
  • София
Попи, нямам никакви. Просто прочетох за кръчма до Самоков и се размечтах. МУ не обича и рядко готвя, да не кажа никога. Само шкембе на високосна и пилешки дробчета, пак така.

# 2 973
Аз никакви не правех освен пилешки сърца веднъж годишно. Обаче заради Куч започнахме да купуваме - сърца, дробчета, език, сварени и нарязани на дребно за тренировките му, че купешките лакомства са пълни с боклуци и за сметка на това много скъпи. И започнахме да го подяждаме. Joy Сега той тренира с краставици и моркови (откакто се сби да
ме защити от навлеците), а дреболиите са за нас. Joy Пак му взехме де, ама много ме дразни като ме наобиколят чуждите кучета.

# 2 974
Ре, не знам дали си в София, но най-близо в Железница в Параклиса правят невероятни дреболии. Обстановката вътре е кръчмарска, но горе на терасата е супер, а готвача е един път.

# 2 975
  • Пловдив
Аз пак на вълна парфюми...https://www.notino.bg/versace/crystal-noir-parfjumna-voda-za-zheni/
Някой да го има? Остарял ли е като аромат или още става...? Simple Smile
С кода става 60лв.

# 2 976
Аз пак на вълна парфюми...https://www.notino.bg/versace/crystal-noir-parfjumna-voda-za-zheni/
Някой да го има? Остарял ли е като аромат или още става...? Simple Smile
С кода става 60лв.
Мисте, за мен няма остарели аромати, щом ми харесват. Този е разкошен върху другите дами, само не върху мен. Много е траен. За зимата е подходящ. Бих ти препоръчала да го пробваш.

# 2 977
  • Пловдив
Уф...що ли следя оная тема и аз Smiley  ММ ще ми четет конско, ако пак изхарча някви пари...

# 2 978
Мисти, хубав парфюм,но за зимата вечер!

# 2 979
Е Мисте, ти няма да ходиш, да биеш тъпана сега. Трай си. Smiling Imp

# 2 980
  • Пловдив
Е Мисте, ти няма да ходиш, да биеш тъпана сега. Трай си. Smiling Imp
Абеее...м не. Отказа ме Wink На другото намаление.

# 2 981
Хелоу, сладури! Прибрах се от разкрасителните процедури, мноого горещо, а сутринта имаше мъгла. Натъжава ме края на лятото, обичам и есента, но лятото е моят сезон. Август ми навява  носталгия и тъга.Оприличавам го на презряла красавица, по чиято осанка личат следи от отминаваща младост, но неумолимото време е издълбало печата си...
Чакам мебели, не знаели кога ще ми ги доставят, можело и в 20 часа, а аз в 19 имам среща с приятелка, никой друг не иска да се ангажира да ги посрещне... Оф, провокирВат ми главобола моите диванета!
Добри, благодаря, че ме мислиш Heart Ще я поръчам иглата, щото съм като храбрия шивач, все пришивам някакви дантелки Simple Smile
В салона се засякох с една позната, едва  я познах, стопила се е и посърнала, от трибуквеното чудовище.
Животът е ужасно несправедлив...
Здрави да сте, другото е вятър и мъгла...

# 2 982
  • София
Попи 🤣, имам сърца и дробчета. Обикновено сурови му ги давам след замразяване. Просто само аз ям такива, а за себе си само да готвя ме мързи.
За, искам.

# 2 983
Мисте, направи една разходка до Венера козметикс или до някой от моловете и помириши първо, пробвай. Не е лесна работа това парфюм да си избереш

# 2 984
  • София
Аз съм влюбена е Ели Сааб. И един пиперлив, на който му се чудя, защото ми е над комфортния лимит като цена.

Общи условия

Активация на акаунт