Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 059
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 225
Аз се опъвам да гледам Скалата по Нова и да пия бейлис. 😁 Наздраве!

# 3 226
Мисте,  не загрявам.  Направо в бутилката.

# 3 227
Тарти, наздраве!
Леле, Бабче, как 10 градуса. Та още е август. УжасТ.
Панде, дано се извали, докато стане време да си тръгваш.
Начи, Сиросчето ми даде идея с този зехтин. Нарязах сирене и кашкавал на кубчета, бухнах ги в един буркан, залях със зехтин, сложих вътре чесън, черен пипер, розмарин и мащерка, и ги оставих да се овкусяват. Подстрекателка HeartFlowers Hibiscus
Ени, наздраве и на теб!

# 3 228
  • София
Якче, спря дъжда. Май яхта засега не ми трябва, но си запазвам правото да поръчам, ако пак подхване.

Мисте, идват хората. Днес заради лошото време нямаше много, но по принцип идват всеки ден по всяко време, защото знаят, че работим без почивен ден  и си преценяват кога им е удобно. А и си има работа из офиса за вършене, дори и без клиенти. Не винаги е много, но има какво да се поработи.

# 3 229
Спря ми сигнала на тв. 🙄 Добре,че сме качили някакви детски,ся ще гледам Гарфилд. 🤣
Снощи на гостито имаха уникална котана,оранжева,едричка,и тя Гарфилд се казва. 😍 Много беше сладка!

# 3 230
Бърди, ти ме подсети за маринованото сирене. Отдавна не съм правила. Да заредиш винце. Heart

# 3 231

Някоя от вас поръчвала ли е от Алиекспрес след 01.07? Искам да поръчам нещо дребно за около 10-тина долара, но ако отиват нещата на митница няма смисъл, то ще стане двойно по-скъпо накрая.

Аз получих една пратка в петък. Ако е начислено ДДС-то при покупката и стойността е под 150 Е /ако не се лъжа/, то си взимаш нещото от пощата.

Да се поФаля - момъка, заради който маахме гащи до Пловдив, спечели златен медал във възрастовата си категория. Времето там беше чудесно. А тук - потоп...Disappointed Relieved

# 3 232
  • Пловдив
Изчезват ми постове и на мен...

# 3 233
  • София
Ени, на мен са ми слабост оранжевите котки. Animal Heart Eyes Cat Имахме оранжев котарак преди сегашната ни котка. Уникален беше! Красив и умен. Много плакахме за него когато почина. Сякаш беше човешко същество, затворено в тяло на котка. На моменти имах чувството, че е готов да проговори. Реагираше в точната ситуация на точните ни думи сякаш наистина разбира всичко, което казваме. Не говоря за определени фрази, които е запомнил. На разговори между нас реагираше сякаш му е ясна темата на разговора.

# 3 234
  • Германия
Гегата, браво на младежа, много се радвам когато децата ни спечелят медали, ама аз съм пристрастна, нали и аз съм мама на спортист, та затова.„

Панде, специално за теб врътнах кранчето Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърди, аз съм си попаднала на мястото, имаше 2 или 3 седмици жеги юни месец и повече лято не видяхме. Както има един лаф, тази година лятото беше в сряда, който се е напил и го е проспал ще чака до догодина Joy
Само се моля зимата да не е много люта, че и големите стоудове не ги обичам

# 3 235
  • София
Якче, благодаря за кранчето! Приятел в нужда се познава!

Гери, забравих да похваля момчето! Браво на него! Радвам се на деца, които се занимават със спорт или някой кръжок по интереси.

# 3 236
  • Пловдив
Герата, браво на детето! В какъв спорт се състезава?

Якче, ти за първа година ли си там?

# 3 237
Мисти, триатлон - плуване, колоездене, бягане.
Голям кеф е да му се радвам. А и на другите състезатели. Усилието е голямо и резултатите понякога са впечатляващи. Пролетта имаше състезание в Южен парк, само колоездене. Един момък /по-голям от нашето момче/ водеше с почти две обиколки пред последния. Абе адреналин за сеирджиите като мене Smiley

# 3 238
  • Германия
Мистик, от 8 месеца съм в Германия, а от 6 месеца в това населено място

# 3 239
Гери, браво на детето! А ти помитка ли под тепетата? Hug Имах планове да развея фустани във вторник там, ма Карамелов ми поряза ентусиазма, не ми се говори.
Сиросче, чудно звучи зехтинецът, обаче нямам шарен пипер и мащерка и розмарин, егасимус и кулинарката съм Confused
Панди, мислех те с този порой, радвам се, че се е кротнало временцето, при мен обаче трещи, още не е заваляло, дано устиска, че още нямаме покрив.
Утре отново ще имам работа за цялото китайско народонаселение, а трябва да избирам и тоалетна чиния, как ще си разпределя времето нямам идея. ПиснА ми двата крака да са ми в една обувка.

Общи условия

Активация на акаунт