Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 062
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 210
О, малкото Сисунче Heart
Сисун, благородно завид!
Хлебопекарната пече, тендежерата готви телешкото, опуках едни люти чушки, направих си три бутилки ароматен зехтин и сега почивка. За прането не отговарям пък. Спящата красавица да му мисли. /МУ, дето блажено си спи/.

# 3 211
  • София
Много сладка таз бонбона Сиско.
Добре,4 клас ще е.

# 3 212
Ой, че сладка Беболинка Heart
Сис, искрено съчувствам за проблема с нокътя. Боли, и още как. Моят големият е ваден два пъти. От много години не се е впивал, но последиците си продължават и до днес. В този крак стъпвам някак накриво, навън - превърнало ми се е в навик да пазя пръста. А след двукратното вадене имам други проблеми, които се появяват периодично.

Сиросче, какви подправки слагаш в зехтина?

Пазарувахме, чистих, прах, работих малко. Намислила съм спагети за вечеря. Някакво смърцафърцано ми е, а навън притъмня и прогърмява - съвсем в унисон с настроението ми.

Някоя от вас поръчвала ли е от Алиекспрес след 01.07? Искам да поръчам нещо дребно за около 10-тина долара, но ако отиват нещата на митница няма смисъл, то ще стане двойно по-скъпо накрая.

# 3 213
  • Пловдив
Сиросче, кАжи за зехтина...как?

Ре, ти се пенсионирай, па нека ТУ бачка Wink
Аз така искам да я наредя..ама за жалост мм не може да бачка ХО.

Имам 1 торба сини сливи...кат почина малко ще забъркам май нещо.

# 3 214
Хелоу, общество любимо! Давам сигнал, че съм жива Simple Smile Откъде да започна? Малката Сиси искам да я мачкам, ям, целувам... Жива кукличка Heart Eyes Сис, благословена си с такова съвършенство Kissing Heart
Честит първи учебен ден на Горинич, да му върви по мед и масло!  И Павката на Мид е чудно юначе Heart И мадамските маратонки пред вратата Кроталова ме усмихнаха и на Синеочето полиглот се зарадвах... и другото го забравих Simple Smile
Сега за мен - прибрах се  като окапал от рахит стол- не ставащ нито за гледане, нито за отмора. И понеже ми е криво и искам някой да поеме отговорност, подхванах мама. - Ти си виновна, казвам, че не си ме родила принцеса! А тя  не търпи критика и държи винаги да е права, дори, когато е седнала ме контрира - Виж какво, Карамела, болшинството принцеси са били от простолюдието, но за разлика от теб са били умни и са си уловили принц..!
Права е, никой не ми е виновен, че съм се омъжила за пролетарий...Щото, любовта идва и си отива, а мъжът ти остава и требе да му готвиш.

Иска ми се да пратя всички, включително и себе си  по дяволите. И подозирам, че дяволите са щедри копелета, сприятелиш ли се с тях, те черпят с двоен коктейл Cocktail
Наспорт, общество!

# 3 215
Казвам веднага.
Скилидка чесън, зърна шарен пипер, един два дафинови листа, клончета суха мащерка и клонче пресен розмарин. В едната бутилка сложих и бахар. Става за салати, за готвене, за сирене,  за филийка Sunglasses

# 3 216
  • Mediterraneo
Не знам рано ли е за Розовия, ама си сипах.

ММ сготвил, сменихме чаршафите набързо, един душ и толкова от мен. Утре пак.

# 3 217
  • Германия
Тарталета, никога не е рано да си сипеш, когато и да го направиш все си закъсняла Grinning

Най-накрая и аз да видя някоя снимка, малкото Сисунче е бонбонче, да я изядеш направо.

Четох, четох, уж запомник какво да пиша, ма нещо забравих. Карай, ще пия кафе и ще си събера акъла - може би

# 3 218
Аз седнах да ям-хляба един гаден! Викам на ММ от днес ли е? Днес го взел,но не им закарали и е вчерашен. Ми направо не се яде. Извадих пекарната и аз,сега меси на бързата програма.
Тарти,наздраве! Баш на време си е. 😃

# 3 219
  • София
Тук се излива порой в момента. След час свършвам работа. Дано не се наложи да газя до коленете във вода!

# 3 220
  • Германия
При нас днес беше цял ден 10 градуса, вече въздуха ми мирише на сняг. Не искам зима, искам есен и то не късна, ама повече от това не искам жеги. От 3 дни вали, спира, вали, спира, дават го още 1 седмица така. Щом почти целодневно парното ми е включено, да на 2, но без него си е студ вътре, поне се спи добре нощно време.

Пандичка, да пращаме ли яхтата да те прибира

# 3 221
  • Пловдив
Панде, ама кво е тва раб.време??? В неделя до 21ч??? Кой идва въобще? Rolling Eyes

Сиросче, ама загряваш ли? Или просто ги пъхаш в шишето?

Уморих се..а тряя гладя. Не ме линчувайте, моля! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 222
При нас дъжда отмина, започнахме лека полека да стягаме и ученичката, студентката я стигнахме миналата седмица. Та, наборката на Павката се сдоби с маратонки 39-ти номер и яке днес. Не съм поръчвала униформени блузи още, ама при онези обирджии от фирмата не ми се и ходи.

Мисте, бия те по количество сливи, цяла касетка ме чака за компоти, как ще намеря сили през седмицата, не знам.

# 3 223
Малкия Биберон на Сисун е страхотен! Сисун,дай да я помачкам малко.
Никога не съм искала лично момиченце,знаех какво ще е,как ще е,въпреки мераците на мм.66 чувство.Smiley Някоя момичешка баба ще съм.

Добри,как е ученика? За теб не питам,стопила си напрежението на басейна.

# 3 224
  • Пловдив
Щях да казвам, че тук ни дъжд, ни хлад...Пак пуснах климатика.

Добри, разкажи за условията...и на мен ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт