Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 90 947
  • 3 459
  •   7
Отговори
# 3 255
  • София
За интимни ласки е рано, но да покани момиче на гости не е рано. Ся, с тамошните нрави не знам дали е приемливо, но пък Горинич и семейството му са българи, тъй че не му е забранено да говори с девойки.

Мързи ме, а трябва да готвя, чистя, да ходя до Еконт и на пазар, а искам и на детето да обърна внимание. Кратък е почивният ден.

# 3 256
  • Пловдив
Панде, заместваш ли? Що почиваш само по ден?

# 3 257
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Това е един от онези, все по редки дни, в който се събуждам наспала се, не ме боли нищо, и се чувствам пак млада и силна... Тъжно ми е, че може би не постигнах нищо съществено в живота си, но пък се утешавам, че засега имам успешна връзка и дете...

# 3 258
  • Пловдив
Това е един от онези, все по редки дни, в който се събуждам наспала се, не ме боли нищо, и се чувствам пак млада и силна... Тъжно ми е, че може би не постигнах нищо съществено в живота си, но пък се утешавам, че засега имам успешна връзка и дете...
е...това нищо ли е?
Kissing Face

# 3 259
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
е...това нищо ли е?
Kissing Face

Май на днешно време не е малко, но можех да положа усилия, да уча, де да знам, да съм по успешна...
Или може би не?
Отива си лятото и ме наляга тъга. Simple Smile

# 3 260

Май на днешно време не е малко, но можех да положа усилия, да уча, де да знам, да съм по успешна...

Повярвай ми - щом всички сте здрави и се обичате, то значи сте "успешни"!
Всичко останало е ежедневната суета на свободното време.

# 3 261
  • София
Оф,на мм баба му е починала.

# 3 262
  • Пловдив
Мид, съболезнования.

# 3 263
  • София
Мид, да почива в мир жената.
Видях те на снимка, ама ти си като детенце бе. Много хубава.

# 3 264
Мид, съболезнования.

# 3 265
  • София
Благодаря момичета,на 95,ако не бе счупила кракът сигурно дълго още щеше да живее
Благодаря Ре.

# 3 266
  • София
Ти писа. Бързо си заминават на тези години с фрактури.

# 3 267
Съболезнования, Мид.
И аз се натъжавам заради отиващото си лято. Обичам есента, но обикновено в този период ме наляга някаква меланхолия и тъга, та отлично разбирам Съншайн.

МУ ме вкисна днес. Вчера обсъждахме дали да ходим на Боровец за почивните дни, каквито бяха плановете ни. Аз имах желание да ходим, той нещо се разколеба. Обсъждахме, съгласих се с доводите му и решихме да не ходим. Днес сутринта ми звъни и ми казва ами аз размислих, хайде да ходим. По принцип такива реакции не са присъщи за него, обикновено са моя запазена марка. Скастрих го да реши какво иска и довечера да решим окончателно, за да знам как да си планирам работата.

И като казах работа, оплаквам се, че забравих една поръчка. Не е нещо непоправимо, вече съм почти готова и след малко ще я предам, но ми стана кофти и се притесних.

# 3 268
  • Euskal Herria
Съболезнования, Мид!
Лека и спокойна седмица, общество!

# 3 269
Мда, за съжаление счупване на тази възраст е началото на края. Да почива в мир жената.

Аз се прибирам в обедната почивка да извеждам куче. Два дни ще трябва да е сам по цял ден, та сме си ги разделили с ММ да се прибираме за малко по обяд. То пътя ще е повече от времето с него, ама квот-такова. Колегите ми съчувстват, а аз нямам търпение да видя косматника. Joy

Общи условия

Активация на акаунт