Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 083
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 270
Попи, защо извеждате куч и по обяд? Някога нашата я извеждахме само сутрин и вечер.
За нетърпението те разбирам Purple Heart

# 3 271
  • София
Аз имам проблем с този. Не се е отделял от нас. С предишните не е имало проблем да стоят сами. Спяха по цял ден.

# 3 272
Съболезнования, Мид!

Не, не искам да пускам още лятото. Надявам се на циганското.

# 3 273
  • София
Октомври дава топли дни.

# 3 274
  • Пловдив
Ей точно такива дни са ми любими...

# 3 275
  • sf
Аз моя го разхождам по 3-4 пъти. 😆
И мен ме обхващат тия мисли "що не учих, що не положих усилия за семейство, що тва, що онова" , после тегля една на всичко и квот такоа.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 20:09 от donsita

# 3 276
  • София
Донси, супер сте сладки.
Аз пък се питам що учих толкова, че и сега пак.

# 3 277
  • Пловдив

Аз пък се питам що учих толкова, че и сега пак.
кво учене? Нъл вчера за пенсиониране си говорихме? Satisfied

# 3 278
Сирос, малък е още да стиска по цял ден и има междинно извеждане. Иначе ми е златен той, нищо не върши вкъщи. Ама на шестия час, особено като е ял, вече му става напрегнато.

И аз имам да уча. Едни два сертификата искам да взема. Ама не смея да захвана. Joy

# 3 279
  • София
Е а де Мисти. Предпочитам да се пенсионирам,, ама...
Прекарала съм над 10 години в университет. И сега пак курсове, специализации.

# 3 280
  • Пловдив
Мерси съм аз...м не. Пас съм. Искам само разговорно да си подобря инглиша Simple Smile ама все няма къде и как.

# 3 281
Донси, големи убавци сте!
Аз по едно време исках да уча втори чужд език, защото ми се струва, че само един инглиш не ми е достатъчен. Обаче така и нямах (и продължавам да нямам) конкретна идея какъв да е този език. Пък и не съм убедена, че на този етап мога да овладея език на достатъчно добро ниво, за да работя с него. И така си останаха нещата.

# 3 282
Замислих се над думите на Лоли! Моята връзка трудно бих я нарекла успешна,а появата на детето ме наведе на мисълта,че ако продължавам да не се развивам един ден тя ще се срамува от мен!  Трябва да се взема в ръце и да направя стъпка напред в живота си( ,а може би и няколко назад?)
Беболина плака пак много при педиатъра. Сложихме две ваксини едновременно, една задължителна и една незадължителна 😒.

Сутринта,отваряйки магазина дочух разговор на високо интелектуално ниво от чистача и помощника му и се замислих какво ли е принудило този ерудиран човек да се занимава с тази си дейност?! В ежедневието си се срещаме с толкова много хора на различни позиции и дори си нямаме представа кои са те!

Последва философски разговор с една клиентка за недовършените и тяхната роля в живота ни... Почерпих много мъдрост тази сутрин! Отивам да си налея!

# 3 283
  • Пловдив
А незадължителната защо Сис? Rolling Eyes

# 3 284
  • София
Сис, на децата рядко им пука за нас. Няма да се срамува от теб. По-скоро бъдете приятели.

Общи условия

Активация на акаунт